Νέα

Η κυρία είναι τούμπανο (γυναίκες bodybuilders)!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avenger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
425146_10150573059888951_1137239359_n.jpg

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Καλημέρα Guardeen

Θαυμάζω το ωραίο κορμί σου και πρέπει να σου πω ότι θαυμάζω και την πειθαρχία που πρέπει να έχεις για να το διατηρείς.
Και το λέω γιατί πρέπει να προσέχεις τα πάντα που τρως και πίνεις. Είναι πολλή δύσκολο αυτό τουλάχιστον για μένα. Χωρίς να θέλω να φανώ κακός ή οτιδήποτε τέτοιο θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Είναι κάποιο είδος σκλαβιάς αυτό;
Και πως το έχεις ξεπεράση αυτό;

Χωρίς παρεξηγηση απλώς περιέργεια και πάντα καλόβουλα.

Εαν θέλεις απαντάς φυσικά.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα Guardeen

Θαυμάζω το ωραίο κορμί σου και πρέπει να σου πω ότι θαυμάζω και την πειθαρχία που πρέπει να έχεις για να το διατηρείς.
Και το λέω γιατί πρέπει να προσέχεις τα πάντα που τρως και πίνεις. Είναι πολλή δύσκολο αυτό τουλάχιστον για μένα. Χωρίς να θέλω να φανώ κακός ή οτιδήποτε τέτοιο θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Είναι κάποιο είδος σκλαβιάς αυτό;
Και πως το έχεις ξεπεράση αυτό;

Χωρίς παρεξηγηση απλώς περιέργεια και πάντα καλόβουλα.

Εαν θέλεις απαντάς φυσικά.
Καλε???πας καλα???? δεν ειμαι εγω...ειπαμε ειμαι γυμνασμενη αρκετα, αλλα αν ημουν αυτη θα πηγαινα στο ολυμπια  :grin:

Κανενα ειδος σκλαβιας αν κανεις κατι που αγαπας ζεις μεσα απο αυτο καιγεμιζεις απο αυτο και δεν νιοθεις σκλαβωμενος οσο και αν δυσκολευεσε...

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Καλε???πας καλα???? δεν ειμαι εγω...ειπαμε ειμαι γυμνασμενη αρκετα, αλλα αν ημουν αυτη θα πηγαινα στο ολυμπια  :grin:

Κανενα ειδος σκλαβιας αν κανεις κατι που αγαπας ζεις μεσα απο αυτο καιγεμιζεις απο αυτο και δεν νιοθεις σκλαβωμενος οσο και αν δυσκολευεσε...

Συγγνώμη τότε λάθος κατάλαβα
Δεν πάω καλά μάλον η απότομη ζέστη

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Όχι κ δεν σκλαβώνεσαι ρε Κουάρ...

Ο κολλητός μου που γυμνάζεται τρελλά κ ασχολείται σοβαρά (διατροφές κτλ),γουστάρει αυτό που κάνει,αλλά καταλαβαίνει κ το λέει κιόλας ότι είναι σκλαβιά...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Τα ρεστα μου δεν περιγραφω αλλο καληνυχτεςςςς

400798_361440297272747_1043082941_n.jpg

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Σκλαβιά είναι όταν κάποιος με αναγκάζει να κάνω κάτι που ΔΕΝ θέλω.
Όταν εγώ, κάνοντας κάτι που αγαπώ, αποφευγω και δεν κάνω κάποια πράγματα που κάνουν οι γύρω μου λέγεται θυσία και είναι σχεδόν πάντα επόμενο κάθε σοβαρής ενασχόλησης με τον αθλητισμό.
Αν κάποιος θεωρεί σκλαβιά μερικά 2ωρα την εβδομάδα στο γυμναστήριο και μια προσεγμένη διατροφή, απλά μην το κάνει. Αλλά για μένα είναι πραγματική σκλαβιά να βλέπω κάποιους συνομήλικούς μου (πατημένα 40)να μην μπορουν να δουν το πουλί τους από το μπυροκοίλι ή αν χαλάσει το ασανσερ στην οικοδομή τους να κάνους 10 λεπτά ως τον τρίτο με τις σκάλες

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σκλαβιά είναι όταν κάποιος με αναγκάζει να κάνω κάτι που ΔΕΝ θέλω.
Όταν εγώ, κάνοντας κάτι που αγαπώ, αποφευγω και δεν κάνω κάποια πράγματα που κάνουν οι γύρω μου λέγεται θυσία και είναι σχεδόν πάντα επόμενο κάθε σοβαρής ενασχόλησης με τον αθλητισμό.
Αν κάποιος θεωρεί σκλαβιά μερικά 2ωρα την εβδομάδα στο γυμναστήριο και μια προσεγμένη διατροφή, απλά μην το κάνει. Αλλά για μένα είναι πραγματική σκλαβιά να βλέπω κάποιους συνομήλικούς μου (πατημένα 40)να μην μπορουν να δουν το πουλί τους από το μπυροκοίλι ή αν χαλάσει το ασανσερ στην οικοδομή τους να κάνους 10 λεπτά ως τον τρίτο με τις σκάλες
Δεν μιλάω απλά για μερικά 2ωρα στο γυμναστήριο κ προσεγμένη διατροφή (αυτά τα κάνω κ εγώ)

Μιλάω για επαγγελματική διατροφή κ προπόνηση στα όρια...Τότε μιλάμε για σκλαβιά...

Κ εγώ τρελλαίνομαι όταν βλέπω παχύσαρκους ανθρώπους που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ...Κρίμα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν μιλάω απλά για μερικά 2ωρα στο γυμναστήριο κ προσεγμένη διατροφή (αυτά τα κάνω κ εγώ)

Μιλάω για επαγγελματική διατροφή κ προπόνηση στα όρια...Τότε μιλάμε για σκλαβιά...

Κ εγώ τρελλαίνομαι όταν βλέπω παχύσαρκους ανθρώπους που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ...Κρίμα...

σε προχωρημενα επιπεδα η μονη σκλαβια ειναι η διατροφη. η γυμναστικη ειναι απολαυση και αναγκη. αν για καποιο λογο π.χ. αρρωστος δε μπορεις να πας γυμναστηριο για μια εβδομαδα, σε τρωει η δυσφορια. τρωγεσαι με τα ρουχα σου.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
σε προχωρημενα επιπεδα η μονη σκλαβια ειναι η διατροφη. η γυμναστικη ειναι απολαυση και αναγκη. αν για καποιο λογο π.χ. αρρωστος δε μπορεις να πας γυμναστηριο για μια εβδομαδα, σε τρωει η δυσφορια. τρωγεσαι με τα ρουχα σου.
Απόλαυση είναι να πονάει το σώμα σου από τα βάρη?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Απόλαυση είναι να πονάει το σώμα σου από τα βάρη?
Απτις μεγαλυτερες απολαυσεις.Να νιοθεις οτι πονας απτη προπονηση σου αρα οτι αλλαζεις οτι η δουλεια σου αξιζει... Σκλαβια ουτε η διατροφη απο ενα σημειο και μετα ειναι απλα συνηθεια και τροπος ζωης και οτι διαφορετικο σε αρρωσταινει...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απτις μεγαλυτερες απολαυσεις.Να νιοθεις οτι πονας απτη προπονηση σου αρα οτι αλλαζεις οτι η δουλεια σου αξιζει... Σκλαβια ουτε η διατροφη απο ενα σημειο και μετα ειναι απλα συνηθεια και τροπος ζωης και οτι διαφορετικο σε αρρωσταινει...

γιαυτο εισαι θολουρα. επειδη δε περιοριζεσαι στο φαι  :birdman:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Αλλά για μένα είναι πραγματική σκλαβιά να βλέπω κάποιους συνομήλικούς μου (πατημένα 40)να μην μπορουν να δουν το πουλί τους από το μπυροκοίλι ή αν χαλάσει το ασανσερ στην οικοδομή τους να κάνους 10 λεπτά ως τον τρίτο με τις σκάλες

γουσταρω με χιλια να βλεπω παλιους συμαθητες μου!!!με τα γνωστα...(μπυροκοιλιες-προγουλια-κτλ..)! Αισθανομε απιστευτα νεος!!!!   αχαχαχαχαχα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom