You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η κυρία είναι τούμπανο (γυναίκες bodybuilders)!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα avenger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 185K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Καλημέρα Guardeen
Θαυμάζω το ωραίο κορμί σου και πρέπει να σου πω ότι θαυμάζω και την πειθαρχία που πρέπει να έχεις για να το διατηρείς.
Και το λέω γιατί πρέπει να προσέχεις τα πάντα που τρως και πίνεις. Είναι πολλή δύσκολο αυτό τουλάχιστον για μένα. Χωρίς να θέλω να φανώ κακός ή οτιδήποτε τέτοιο θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Είναι κάποιο είδος σκλαβιάς αυτό;
Και πως το έχεις ξεπεράση αυτό;
Χωρίς παρεξηγηση απλώς περιέργεια και πάντα καλόβουλα.
Εαν θέλεις απαντάς φυσικά.
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλε???πας καλα???? δεν ειμαι εγω...ειπαμε ειμαι γυμνασμενη αρκετα, αλλα αν ημουν αυτη θα πηγαινα στο ολυμπιαΚαλημέρα Guardeen
Θαυμάζω το ωραίο κορμί σου και πρέπει να σου πω ότι θαυμάζω και την πειθαρχία που πρέπει να έχεις για να το διατηρείς.
Και το λέω γιατί πρέπει να προσέχεις τα πάντα που τρως και πίνεις. Είναι πολλή δύσκολο αυτό τουλάχιστον για μένα. Χωρίς να θέλω να φανώ κακός ή οτιδήποτε τέτοιο θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Είναι κάποιο είδος σκλαβιάς αυτό;
Και πως το έχεις ξεπεράση αυτό;
Χωρίς παρεξηγηση απλώς περιέργεια και πάντα καλόβουλα.
Εαν θέλεις απαντάς φυσικά.
Κανενα ειδος σκλαβιας αν κανεις κατι που αγαπας ζεις μεσα απο αυτο καιγεμιζεις απο αυτο και δεν νιοθεις σκλαβωμενος οσο και αν δυσκολευεσε...
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Καλε???πας καλα???? δεν ειμαι εγω...ειπαμε ειμαι γυμνασμενη αρκετα, αλλα αν ημουν αυτη θα πηγαινα στο ολυμπια
Κανενα ειδος σκλαβιας αν κανεις κατι που αγαπας ζεις μεσα απο αυτο καιγεμιζεις απο αυτο και δεν νιοθεις σκλαβωμενος οσο και αν δυσκολευεσε...
Συγγνώμη τότε λάθος κατάλαβα
Δεν πάω καλά μάλον η απότομη ζέστη
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Καινούρια στάση...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πολύ αισθησιακή φωτό...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ομοίως (πολύ αισθησιακή φωτό)...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Όχι κ δεν σκλαβώνεσαι ρε Κουάρ...Καλε???πας καλα???? δεν ειμαι εγω...ειπαμε ειμαι γυμνασμενη αρκετα, αλλα αν ημουν αυτη θα πηγαινα στο ολυμπια
Ο κολλητός μου που γυμνάζεται τρελλά κ ασχολείται σοβαρά (διατροφές κτλ),γουστάρει αυτό που κάνει,αλλά καταλαβαίνει κ το λέει κιόλας ότι είναι σκλαβιά...
Σκλαβιά είναι όταν κάποιος με αναγκάζει να κάνω κάτι που ΔΕΝ θέλω.
Όταν εγώ, κάνοντας κάτι που αγαπώ, αποφευγω και δεν κάνω κάποια πράγματα που κάνουν οι γύρω μου λέγεται θυσία και είναι σχεδόν πάντα επόμενο κάθε σοβαρής ενασχόλησης με τον αθλητισμό.
Αν κάποιος θεωρεί σκλαβιά μερικά 2ωρα την εβδομάδα στο γυμναστήριο και μια προσεγμένη διατροφή, απλά μην το κάνει. Αλλά για μένα είναι πραγματική σκλαβιά να βλέπω κάποιους συνομήλικούς μου (πατημένα 40)να μην μπορουν να δουν το πουλί τους από το μπυροκοίλι ή αν χαλάσει το ασανσερ στην οικοδομή τους να κάνους 10 λεπτά ως τον τρίτο με τις σκάλες
Όταν εγώ, κάνοντας κάτι που αγαπώ, αποφευγω και δεν κάνω κάποια πράγματα που κάνουν οι γύρω μου λέγεται θυσία και είναι σχεδόν πάντα επόμενο κάθε σοβαρής ενασχόλησης με τον αθλητισμό.
Αν κάποιος θεωρεί σκλαβιά μερικά 2ωρα την εβδομάδα στο γυμναστήριο και μια προσεγμένη διατροφή, απλά μην το κάνει. Αλλά για μένα είναι πραγματική σκλαβιά να βλέπω κάποιους συνομήλικούς μου (πατημένα 40)να μην μπορουν να δουν το πουλί τους από το μπυροκοίλι ή αν χαλάσει το ασανσερ στην οικοδομή τους να κάνους 10 λεπτά ως τον τρίτο με τις σκάλες
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δεν μιλάω απλά για μερικά 2ωρα στο γυμναστήριο κ προσεγμένη διατροφή (αυτά τα κάνω κ εγώ)Σκλαβιά είναι όταν κάποιος με αναγκάζει να κάνω κάτι που ΔΕΝ θέλω.
Μιλάω για επαγγελματική διατροφή κ προπόνηση στα όρια...Τότε μιλάμε για σκλαβιά...
Κ εγώ τρελλαίνομαι όταν βλέπω παχύσαρκους ανθρώπους που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ...Κρίμα...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δεν μιλάω απλά για μερικά 2ωρα στο γυμναστήριο κ προσεγμένη διατροφή (αυτά τα κάνω κ εγώ)
Μιλάω για επαγγελματική διατροφή κ προπόνηση στα όρια...Τότε μιλάμε για σκλαβιά...
Κ εγώ τρελλαίνομαι όταν βλέπω παχύσαρκους ανθρώπους που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ...Κρίμα...
σε προχωρημενα επιπεδα η μονη σκλαβια ειναι η διατροφη. η γυμναστικη ειναι απολαυση και αναγκη. αν για καποιο λογο π.χ. αρρωστος δε μπορεις να πας γυμναστηριο για μια εβδομαδα, σε τρωει η δυσφορια. τρωγεσαι με τα ρουχα σου.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Απόλαυση είναι να πονάει το σώμα σου από τα βάρη?σε προχωρημενα επιπεδα η μονη σκλαβια ειναι η διατροφη. η γυμναστικη ειναι απολαυση και αναγκη. αν για καποιο λογο π.χ. αρρωστος δε μπορεις να πας γυμναστηριο για μια εβδομαδα, σε τρωει η δυσφορια. τρωγεσαι με τα ρουχα σου.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Απόλαυση είναι να πονάει το σώμα σου από τα βάρη?
ρωτα να δεις. εντελως.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Απόλαυση είναι να πονάει το σώμα σου από τα βάρη?
Όχι απλά απόλαυση, καύλα είναι
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Απτις μεγαλυτερες απολαυσεις.Να νιοθεις οτι πονας απτη προπονηση σου αρα οτι αλλαζεις οτι η δουλεια σου αξιζει... Σκλαβια ουτε η διατροφη απο ενα σημειο και μετα ειναι απλα συνηθεια και τροπος ζωης και οτι διαφορετικο σε αρρωσταινει...Απόλαυση είναι να πονάει το σώμα σου από τα βάρη?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Απτις μεγαλυτερες απολαυσεις.Να νιοθεις οτι πονας απτη προπονηση σου αρα οτι αλλαζεις οτι η δουλεια σου αξιζει... Σκλαβια ουτε η διατροφη απο ενα σημειο και μετα ειναι απλα συνηθεια και τροπος ζωης και οτι διαφορετικο σε αρρωσταινει...
γιαυτο εισαι θολουρα. επειδη δε περιοριζεσαι στο φαι
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαααχα ναι η καημενη βασανιζομαιγιαυτο εισαι θολουρα. επειδη δε περιοριζεσαι στο φαι
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
χαχαααχα ναι η καημενη βασανιζομαι
αν βασανιζοσουν θα ειχες γραμμωσει
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Αλλά για μένα είναι πραγματική σκλαβιά να βλέπω κάποιους συνομήλικούς μου (πατημένα 40)να μην μπορουν να δουν το πουλί τους από το μπυροκοίλι ή αν χαλάσει το ασανσερ στην οικοδομή τους να κάνους 10 λεπτά ως τον τρίτο με τις σκάλες
γουσταρω με χιλια να βλεπω παλιους συμαθητες μου!!!με τα γνωστα...(μπυροκοιλιες-προγουλια-κτλ..)! Αισθανομε απιστευτα νεος!!!! αχαχαχαχαχα!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 14K