Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.631
- Πόντοι
- 12.756
χαχαχαχα αλλαζει και παραστασεις αλλα παντα κανει 2 βασικα λαθη
Μην τα πεις τυπε γιατι θα τα διορθωσει και μετα θα μας μπερδευει
χαχαχαχα αλλαζει και παραστασεις αλλα παντα κανει 2 βασικα λαθη
καρφωθηκες απλα.Παντα θα σε παιρνουμε χαμπαρι οσους κλωνους και να κανεις
ειδες που δεν ειμαι κλωνος????τι εννοεις φορας κοστουμι μικρε νεομαλακα ελληνα και με ποιον χρηστη με εχεις μπερδεψη?????
νεομαλακες απλα μπαινω και σας κραζω και εσας και την μιζερια που σας διεπει ξυπνατε νεομαλακες οχι σε αλλες πουτανες πια ρεεεεε
τυπε αν ειναι να ηρεμησεις εγω και ο τυπας νιπλ φοραμε κοστουμια και ερχομαστε μαζι σου.Μονι για μια φορα ετσι για να ξεχαρμανιασειςειδες που δεν ειμαι κλωνος????τι εννοεις φορας κοστουμι μικρε νεομαλακα ελληνα και με ποιον χρηστη με εχεις μπερδεψη?????
νεομαλακες απλα μπαινω και σας κραζω και εσας και την μιζερια που σας διεπει ξυπνατε νεομαλακες οχι σε αλλες πουτανες πια ρεεεεε
οχι ρε εννοειταιΜην τα πεις τυπε γιατι θα τα διορθωσει και μετα θα μας μπερδευει
τυπε αν ειναι να ηρεμησεις εγω και ο τυπας νιπλ φοραμε κοστουμια και ερχομαστε μαζι σου.Μονι για μια φορα ετσι για να ξεχαρμανιασεις
οχι δεν ειναι απλα παρεα θελει.φιλε δεν παω μαζι του γιατι ειχε πει οτι ειναι πουστης
οχι δεν ειναι απλα παρεα θελει.
τυπε αν ειναι να ηρεμησεις εγω και ο τυπας νιπλ φοραμε κοστουμια και ερχομαστε μαζι σου.Μονι για μια φορα ετσι για να ξεχαρμανιασεις
ααααα....καταλαβα....ειστε χτεσινοι πουστιδες και σημερινοι κολομπαραδες........ακομα πιο μιζεροι δλδ απο τους νεομαλακες και νεομαλακες και ταπεινομενοι
ειναι πανω απο ολα ΤΥΠΑΡΑ ετσι;ΕΙναι τυπε :S
νεομαλακες θελετε να μας πειτε πως φτασατε μεχρι σε αυτο το εσχατο σημειο??ειναι καποιο χαλασμενο γονιδιο που εχετε στο σοι σας ή απλα απο περιεργια??????νεομαλακες ξυπνατε ρεεεεε απο την μιζερη ζωη σας
Με σενα θα ξυπνησουμε τυπεεε
3 μεροκαματα για εσενα ειναι.για μας εδω μπορει να ειναι δουλεια 1 ωρας......νεομαλακες θελετε να μας πειτε πως φτασατε μεχρι σε αυτο το εσχατο σημειο??ειναι καποιο χαλασμενο γονιδιο που εχετε στο σοι σας ή απλα απο περιεργια??????νεομαλακες ξυπνατε ρεεεεε απο την μιζερη ζωη σας αν ειναι να πληρωσεται 3 μεροκαματα για να σας τον πιαση μια κοινη ιεροδουλη απλα δεν μετρατε δεν ειστε ουτε καν male απλα αφοδευεται και πληρωνεται ολοκληρο w.c
στην φωτο που εχεις βαλη εσυ εισαι?????? τοσο φοβισμενος και νεοπουστας εγινες????βγες εξω να βρεις καμια γκομενα να ξεδοσεις λιγο μπας και δεις την ζωη λιγο αλλιως ασε το μπου και τα μπουρδελα και αυτον τον τροπο ζωης
το πρωτο φιλε ειναι να φορας παντα κοστουμι.Ετσι προκοψε ο ΚωσταςΣτην φωτο ειναι ο φιλαρακος μου ο Κοσμας , δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι για καποιους που δεν γνωριζεις και να βγαζεις αυθαίρετα συμπερασματα ..
Εσυ που φαινεται να ξερεις που πρεπει να παω για να δω λιγο την ζωη τυπε ? τι πρεπει να κανω
3 μεροκαματα για εσενα ειναι.για μας εδω μπορει να ειναι δουλεια 1 ωρας......