Νέα

Η κρίση διώχνει τις μαύρες κορασίδες απο την Ελλάδα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
καρφωθηκες απλα.Παντα θα σε παιρνουμε χαμπαρι οσους κλωνους και να κανεις :grin:

ειδες που δεν ειμαι κλωνος????τι εννοεις φορας κοστουμι μικρε νεομαλακα ελληνα και με ποιον χρηστη με εχεις μπερδεψη?????

νεομαλακες απλα μπαινω και σας κραζω και εσας και την μιζερια που σας διεπει ξυπνατε νεομαλακες οχι σε αλλες πουτανες πια ρεεεεε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.631
Πόντοι
12.756
ειδες που δεν ειμαι κλωνος????τι εννοεις φορας κοστουμι μικρε νεομαλακα ελληνα και με ποιον χρηστη με εχεις μπερδεψη?????

νεομαλακες απλα μπαινω και σας κραζω και εσας και την μιζερια που σας διεπει ξυπνατε νεομαλακες οχι σε αλλες πουτανες πια ρεεεεε

Παντως εισαι μεγαλη πουτανα ρε τυπε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

τυπε αν ειναι να ηρεμησεις εγω και ο τυπας νιπλ φοραμε κοστουμια και ερχομαστε μαζι σου.Μονι για μια φορα ετσι για να ξεχαρμανιασεις :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μονο σε καλντερμιτζιδικα γαμησια :rockon:....ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΖΩΗ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.631
Πόντοι
12.756
τυπε αν ειναι να ηρεμησεις εγω και ο τυπας νιπλ φοραμε κοστουμια και ερχομαστε μαζι σου.Μονι για μια φορα ετσι για να ξεχαρμανιασεις :grin:

φιλε δεν παω μαζι του γιατι ειχε πει οτι ειναι πουστης

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

ααααα....καταλαβα....ειστε χτεσινοι πουστιδες και σημερινοι κολομπαραδες........ακομα πιο μιζεροι δλδ απο τους νεομαλακες και νεομαλακες και ταπεινομενοι    :uglystupid:    :huh:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

τα λεφτά ποιος θα τα βάζει?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.631
Πόντοι
12.756
ααααα....καταλαβα....ειστε χτεσινοι πουστιδες και σημερινοι κολομπαραδες........ακομα πιο μιζεροι δλδ απο τους νεομαλακες και νεομαλακες και ταπεινομενοι    :uglystupid:    :huh:

Γεια σου ρε λεβεντομαλακα Κωστα , τυπαρα μεγαλη εισαι ...

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
νεομαλακες θελετε να μας πειτε πως φτασατε μεχρι σε αυτο το εσχατο σημειο??ειναι καποιο χαλασμενο γονιδιο που εχετε στο σοι σας ή απλα απο περιεργια??????νεομαλακες ξυπνατε ρεεεεε απο την μιζερη ζωη σας αν ειναι να πληρωσεται 3 μεροκαματα για να σας τον πιαση μια κοινη ιεροδουλη απλα δεν μετρατε δεν ειστε ουτε καν male απλα αφοδευεται και πληρωνεται ολοκληρο w.c

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.631
Πόντοι
12.756
νεομαλακες θελετε να μας πειτε πως φτασατε μεχρι σε αυτο το εσχατο σημειο??ειναι καποιο χαλασμενο γονιδιο που εχετε στο σοι σας ή απλα απο περιεργια??????νεομαλακες ξυπνατε ρεεεεε απο την μιζερη ζωη σας

Με σενα θα ξυπνησουμε τυπεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Με σενα θα ξυπνησουμε τυπεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

στην φωτο που εχεις βαλη εσυ εισαι?????? τοσο φοβισμενος και νεοπουστας εγινες????βγες εξω να βρεις καμια γκομενα να ξεδοσεις λιγο μπας και δεις την ζωη λιγο αλλιως ασε το μπου και τα μπουρδελα και αυτον τον τροπο ζωης

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
νεομαλακες θελετε να μας πειτε πως φτασατε μεχρι σε αυτο το εσχατο σημειο??ειναι καποιο χαλασμενο γονιδιο που εχετε στο σοι σας ή απλα απο περιεργια??????νεομαλακες ξυπνατε ρεεεεε απο την μιζερη ζωη σας αν ειναι να πληρωσεται 3 μεροκαματα για να σας τον πιαση μια κοινη ιεροδουλη απλα δεν μετρατε δεν ειστε ουτε καν male απλα αφοδευεται και πληρωνεται ολοκληρο w.c
3 μεροκαματα για εσενα ειναι.για μας εδω μπορει να ειναι δουλεια 1 ωρας......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.631
Πόντοι
12.756
στην φωτο που εχεις βαλη εσυ εισαι?????? τοσο φοβισμενος και νεοπουστας εγινες????βγες εξω να βρεις καμια γκομενα να ξεδοσεις λιγο μπας και δεις την ζωη λιγο αλλιως ασε το μπου και τα μπουρδελα και αυτον τον τροπο ζωης

Στην φωτο ειναι ο φιλαρακος μου ο Κοσμας , δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι για καποιους που δεν γνωριζεις και να βγαζεις αυθαίρετα συμπερασματα ..

Εσυ που φαινεται να ξερεις που πρεπει να παω για να δω λιγο την ζωη τυπε ? τι πρεπει να κανω  :think:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Στην φωτο ειναι ο φιλαρακος μου ο Κοσμας , δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι για καποιους που δεν γνωριζεις και να βγαζεις αυθαίρετα συμπερασματα ..

Εσυ που φαινεται να ξερεις που πρεπει να παω για να δω λιγο την ζωη τυπε ? τι πρεπει να κανω  :think:
το πρωτο φιλε ειναι να φορας παντα κοστουμι.Ετσι προκοψε ο Κωστας :grin:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
3 μεροκαματα για εσενα ειναι.για μας εδω μπορει να ειναι δουλεια 1 ωρας......

ελα ρε στιβ δεν ηξερα οτι στο μπου γραφουν χρηματιστες και τραπεζιτες??????με 100€ την ωρα αμοιβεσαι????και τι δουλεια κανεις πουτανα?????? α,ρε νεομαλακα ευχομαι να κλεισουν τα περισσοτερα στουντιο και μπουδρελα στην αθηνα γιατι αυτα εχουν κανει μεγαλη ζημια στην χωρα ουστ και οι εκδιδομενες και τα μαγαζια τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom