You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η κρίση διώχνει τις μαύρες κορασίδες απο την Ελλάδα !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 205
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εδω φευγουν η ελληνες η αραπινες θα καθόντουσαν..
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πιο ευκολα κερδιζεις τζοκερ και λοττο μαζι με πρωτο και λαχειο παρα αυτοτι πιθανότητες έχει μια σύγχρονη ελλεηνίδα να φερθεί ως ανατολίτισσα και να κάνει τον σύντροφό της να αισθανθεί αφέντης;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Καλα τους τα ειπες φιλε ..... σου βγαζω το καπελονα κλεισουν ολα τα μπουδρελα και η πλειονοτητα των στουντιο απο την αθηνα να εκδιωχθουν οι κοπελες που εργαζονται εκει και εχουν εισελθει παρανομα στην χωρα μας και η υπολοιπες εφοσον αποδεδειγμενα δεν εχουν βρει μια αλλη εργασια εντος 6-μηνων να φευγουν και αυτες για την χωρα τους
πρεπει επισης να μαζεψουν και ολες αυτες τις παρανομες που εχουν γεμισει την παραλιακη στην γλυφαδα και στο παλαιο φαληρο αλλα και την πατησιων κατα τις νυχτερινες κυριως ωρες ολες πρεπει να φυγουν οχι μονο οι μαυρες ΟΛΕΣ και ευχομαι η κριση να τις διωξει γρηγορα απο εδω
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.970
- Πόντοι
- 3.656
Με αυτές έκανα σχέση, δύο κράτησαν από ένα χρόνο (χωρισμένες με παιδί), άλλες από λίγους μήνες και με κάποιες δεν έκατσε. Από εκεί και πέρα έρχεται η στιγμή για να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις καιεγώ διάλεξα. Τις πόρνες.εφοσον λοιπον οπως λες βρηκες ενα ποσοστο 20% στις πολλες γυναικες που βρηκες μπροστα σου γιατι δεν εκανες κατι με μια????προσεξε με μια οχι με 2 ουτε με τρεις αλλα με μια απο ολες αυτες που κατα τα γραφομενα σου <καλες> και τιμιες που σου ετυχαν!!
οσο αναφορα τον κωστο ρωτησε τον γιάυτο ξυλοφορτωνει την τζενη?????ελεος πια με τον καθε νεομαλακα μπαστουνοβλαχο που επειδη ειχε μια ακρη(πισωκολητη) στο συστημα εφτασε να τον λεμε μεχρι και επιχειρηματια και μολις τα δυσκολα εσφυξαν αφησε απληρωτους ενα σορο εργαζομενους....ελος πια με τους νεομαλακες τους ελληνες που σας εχουν πιπιλισει τοσο πολυ το μυαλο και σας το εχουν κανει αποχετευση για τα ρυπαροπεριτογραφηματα τους και τον τροπο ζωης τους
Επισκέπτης
Γιατι να κλεισουν ρε τυπε ? :S, υπηρεσιες προσφέρουν , οποιος θελει παει , δεν ειναι υποχρεωτικο
τυπε στο καταλληλο σαιτ τα γραφεις αυτα
White Angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Εγώ τώρα στενοχωρέθηκα. Γι' αυτό θα κάνω ένα μπάνιο και θα φάω. Πέρα από την ειρωνία του μπαμπουΐνου όμως (τη δική μου), πραγματικά στενοχωρέθηκα, γιατί για μαυρούλες έχω ακούσει κι έχω διαβάσει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Και σκόπευα να τα διασταυρώσω αυτοπροσώπως λίαν συντόμως, γαμώτη.
Εγώ τώρα στενοχωρέθηκα. Γι' αυτό θα κάνω ένα μπάνιο και θα φάω. Πέρα από την ειρωνία του μπαμπουΐνου όμως (τη δική μου), πραγματικά στενοχωρέθηκα, γιατί για μαυρούλες έχω ακούσει κι έχω διαβάσει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Και σκόπευα να τα διασταυρώσω αυτοπροσώπως λίαν συντόμως, γαμώτη.
Μακραν η πιο ανεραστη φαρα...
Τουλαχιστον σε οσες "πλανοδιες" ειχα πεσει, κατα καιρους, ειχα μετανιωσει
Απ' την αλλη, ειναι δελεαρ το να χυνεις με ενα 5ευρω
η μαυρες ειναι οι σεξουαλικοτερες γυναικες απο ολες τις φυλεςΜακραν η πιο ανεραστη φαρα...
Τουλαχιστον σε οσες "πλανοδιες" ειχα πεσει, κατα καιρους, ειχα μετανιωσει
Απ' την αλλη, ειναι δελεαρ το να χυνεις με ενα 5ευρω
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε κριμα ειλικριναAS KRATISEI I KRISI LIGO AKOMA MEXRI NA KATHARISEI O TOPOS !
και εχεις κι εσυ οπως και γω πολλα ταξιδια στη ταυλανδη
λογικα ανοιξαν τα ματια σου
και συ εγινες ρατσιστης?
προσωπικα σε ενοχλησαν σε τιποτα οι μαυρες?
σε υποχρεωσε κανεις να πας μαζι τους?
σου καναν κατι αλλο?
αν δεν εχουν χαρτια παραμονης δε το συζηταω επρεπε να φυγουν χτες
ειναι θεμα νομιμοτητας
αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο να βριζεις ρατσιστικα
πες στα κοριτσια στη ταυλανδη οτι στη χωρα μου βριζω τις μαυρες
και ειμαι ρατσιστης
να καμαρωσουν το κατορθωμα σου
η ακομα χειροτερα να παντρεφτεις μια ταυλανδεζα να τι φερεις εδω και
καποιοι αλλοι να λενε τα ιδια για τη γυναικα σου
ε ρε καφριλα εγινε ο ρατσισμος μοδα λογω χρυσαυγουλων
και ολοι βριζουν ρατσιστικα-φυλετικα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.970
- Πόντοι
- 3.656
Συνάδελφε, σωστά γράφεις ότι ειμαστε ολοι αφρικανοιρε φιλε κριμα ειλικρινα
και συ εγινες ρατσιστης?
σου καναν κατι αλλο?
ειναι θεμα νομιμοτητας
και ειμαι ρατσιστης
(homo sapiens)
o neanderthal ειναι νεκρος.
Πόσοι νομίζεις ότι θέλουν να το καταλάβουν? Δεν μιλάω για αυτούς που είναι ανίκανοι να καταλάβουν ότι η ανθρωπότητα έχει κοινή καταγωγή από την Αφρική, ας λένε ότι θέλουν οι γενετιστές. Μιλάω για αυτούς που ταμπουρώνονται πίσω από μια τάχα ανώτερη φυλή της οποίας τυχαίνει να είναι μέλη. Και μόνο ότι χαρακτηρίζουν τους Αφρικάνους μαύρους και τους εαυτούς τους λευκούς, δείχνει πόσο μαύρο - άσπρο θεωρούν τον κόσμο. οι Αφρικανοί είναι σκούροι καφέ και εμείς ροζ. Αν κάποιος είναι πραγματικά άσπρος, αυτό είναι δείγμα πολύ άσχημης αρρώστειας ή ότι πάσχει από χρωμοσωμική ανωμαλία που λέγεται αλμπινισμός. Η ουσία του ρατσισμού φαίνεται στην Αμερική, όπου ένας αγράμματος λευκός ταβερνιάρης στο Νότο, μπορεί να αρνηθεί να σερβίρει ένα Μαύρο Ολυμπιονίκη (έχει συμβεί στον Κάσιους Κλαίυ), επειδή έχει κατώτερο χρώμα. Η πραγματικότητα είναι ότι απέναντί του δεν θα άντεχε ούτε 10 δευτερόλεπτα, ότι ο άλλος είναι παμπλουτος κι ότι μπορεί να πηδήξει γυναίκες που ο λευκός δεν θα δει ούτε στα περιοδικά. Για τέτοιους ανθρώπους, ο ρατσισμός είναι σωτηρία και πάντα θα ψάχνουνε κάποιον να τους πει: Μη στεναχωριέσαι που δεν έχεις καμία ικανότητα, που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις σε τίποτα από κανένα, εσύ είσαι Λευκός Χριστανός ή Ρωμαίος Πολίτης ή Γερμανός ή Έλληνας. Δεν έχει σχέση με λογική, έχει σχέση με το χάιδεμα των αυτιών και λίγοι μπορούν να αντισταθούν.
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ρε φιλε κριμα ειλικρινα
και συ εγινες ρατσιστης?
σου καναν κατι αλλο?
ειναι θεμα νομιμοτητας
και ειμαι ρατσιστης
Επισκέπτης
Προσωπικα αδιαφορω για το γεγονος.
Ειχα παει παλιοτερα σε μπουρδελα (Αθηνα, Αμαλιαδα, Πατρα & Καλαματα) οπου ειχα πετυχει σοκολατινες.
Με αλλες περασα καλα & αλλες οχι.
Αυτο που με γοητευε ηταν η διαφορετικοτητα και τιποτε παραπανω. Γιατι ολες το ιδιο μο%νι εχουν.
Ειχα παει παλιοτερα σε μπουρδελα (Αθηνα, Αμαλιαδα, Πατρα & Καλαματα) οπου ειχα πετυχει σοκολατινες.
Με αλλες περασα καλα & αλλες οχι.
Αυτο που με γοητευε ηταν η διαφορετικοτητα και τιποτε παραπανω. Γιατι ολες το ιδιο μο%νι εχουν.
Επισκέπτης
Οι μαυρούλες μια χαρά ζουν και βασιλεύουν-απλά έχουν αλλάξει στέκια.
Χθες αργά στην πιάτσα τους στην Πατησίων γινόνταν της μαύρης πουτάνας το κάγκελο
Karageorgis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Να φύγουν οι μαύρες. Τώρα κυκλοφορεί περισσότερο Εντζ, και τοιούτος ο Έμπολας.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εισαι λιγο ρατσιστης?Να φύγουν οι μαύρες. Τώρα κυκλοφορεί περισσότερο Εντζ, και τοιούτος ο Έμπολας.
Karageorgis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
τυπε εισαι λιγο ρατσιστης?
Όχι τύπε. Έχω πάρει μαύρες, και μάλιστα "μαύρες" μαύρες (χωρίς χαρτιά, πιάτσα, στη ζούλα). Με καναδυό, πέρασα αξιομνημόνευτα.
Όμως τώρα έχουμε επηδημία. Προσέχουμε, για να έχουμε. Όχι κοντά σε αφρικανούς. Όχι, κοντά σε μαϊμούδες το ζώο το αληθινό. Όχι, κοντά σε αυτούς που ταξιδεύουν από και προς Αμερική και Αφρική.
Πού 'ναι ο γιατρός να σας τα πει; Εγώ πρέπει να το παίζω κακός και ρατσιστής;
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε εδω εχουμε βοριδη, φυλαει προσωπικα τα συνορα για να μη μπει μεσα ο εμπολαςΌχι τύπε. Έχω πάρει μαύρες, και μάλιστα "μαύρες" μαύρες (χωρίς χαρτιά, πιάτσα, στη ζούλα). Με καναδυό, πέρασα αξιομνημόνευτα.
Όμως τώρα έχουμε επηδημία. Προσέχουμε, για να έχουμε. Όχι κοντά σε αφρικανούς. Όχι, κοντά σε μαϊμούδες το ζώο το αληθινό. Όχι, κοντά σε αυτούς που ταξιδεύουν από και προς Αμερική και Αφρική.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
επαθες τριχοπτωση τυπε?Όχι τύπε. Έχω πάρει μαύρες, και μάλιστα "μαύρες" μαύρες (χωρίς χαρτιά, πιάτσα, στη ζούλα).