Επισκέπτης
από Πάτρα δε θα δούλευαν στο χωράφι
θα καθάριζαν τις γαλότσες και θα έπλεναν τα βρακιά των υπολοίπων
και φυσικά θα κοιμόταν σε ξεχωριστό χώρο
Δεν θα τις ήθελα στο χωράφι.
Να αρμέγουν θα τις ήθελα ....
τη ... μονόρωγα ...
από Πάτρα δε θα δούλευαν στο χωράφι
θα καθάριζαν τις γαλότσες και θα έπλεναν τα βρακιά των υπολοίπων
και φυσικά θα κοιμόταν σε ξεχωριστό χώρο
το γαμησαμε και αυτο το thread οπως αναμενονταν !!
Δεν θα τις ήθελα στο χωράφι.
Να αρμέγουν θα τις ήθελα ....
τη ... μονόρωγα ...
Το θέμα φίλτατε είναι που βρίσκουμε αυτές τις Γιαπωνέζες...Οι μαύρες γενικά δεν το έχουν το γαμήσι και μυρίζουν και άσχημα, όσο καλά κι αν έχουν πλυθεί. Είναι διαφορετική η μυρωδιά τους, σε μένα μυρίζουν άσχημα και δεν αντέχονται.
Και δεν μιλάω για τις Αφρικανές τύπου Νιγηρία και πουτάνες απο κει, δεν έχω πάρει καμμία τέτοια.
Μιλάω για Αφροαμερικάνα. Πανέμορφη κοπέλα ένα στυλ λίγο σαν την συγχωρεμένη την Γουιτνει Χιούστον. Κι όμως. Το γαμήσι δεν το είχε, το μουνί της ήταν σκέτο πηγάδι, χωρούσα εγώ κι άλλες 5 πούτσες άνετα, καθόταν ξαπλωμένη σαν πεθαμένη. Ατυχής συνάντηση και για κείνην και για μένα.
Από την άλλη.... αυτές οι Γιαπωνέζες... είναι σκέτη καύλα. Αισθάνεσαι ο άρχοντας της γης. Κάνουν κι ένα περίεργο τσιμπούκι που εμένα με καυλώνει πολύ. Την περισσότερη ώρα δεν τον έχουν μέσα στο στόμα αλλά έξω και σπατουλάρουν γύρω γύρω με την γλώσσα μόνο. Όταν καταλάβουν πως θέλεις να τελειώσεις, τότε τον καταπίνουν σε mouth fuck και σου τοποθετούν μόνες τους τα χέρια σου στον σβέρκο τους για να δίνεις εσύ το ρυθμό, μέχρι να τελειώσεις όπως και όπου θες.
Πραγματικές γκέισες.
Παιζει να βρηκες τη μοναδικη μαυρη που πηδιεται ετσι οπως λες.Οι μαυρες κανουν το καλυτερο γαμησι υπο ενα βασικο ορο.Οι μαύρες γενικά δεν το έχουν το γαμήσι και μυρίζουν και άσχημα, όσο καλά κι αν έχουν πλυθεί. Είναι διαφορετική η μυρωδιά τους, σε μένα μυρίζουν άσχημα και δεν αντέχονται.
Και δεν μιλάω για τις Αφρικανές τύπου Νιγηρία και πουτάνες απο κει, δεν έχω πάρει καμμία τέτοια.
Μιλάω για Αφροαμερικάνα. Πανέμορφη κοπέλα ένα στυλ λίγο σαν την συγχωρεμένη την Γουιτνει Χιούστον. Κι όμως. Το γαμήσι δεν το είχε, το μουνί της ήταν σκέτο πηγάδι, χωρούσα εγώ κι άλλες 5 πούτσες άνετα, καθόταν ξαπλωμένη σαν πεθαμένη. Ατυχής συνάντηση και για κείνην και για μένα.
Από την άλλη.... αυτές οι Γιαπωνέζες... είναι σκέτη καύλα. Αισθάνεσαι ο άρχοντας της γης. Κάνουν κι ένα περίεργο τσιμπούκι που εμένα με καυλώνει πολύ. Την περισσότερη ώρα δεν τον έχουν μέσα στο στόμα αλλά έξω και σπατουλάρουν γύρω γύρω με την γλώσσα μόνο. Όταν καταλάβουν πως θέλεις να τελειώσεις, τότε τον καταπίνουν σε mouth fuck και σου τοποθετούν μόνες τους τα χέρια σου στον σβέρκο τους για να δίνεις εσύ το ρυθμό, μέχρι να τελειώσεις όπως και όπου θες.
Πραγματικές γκέισες.
Αν δε σε γουσταρει αυτα θα λεει.Εγω μια φορα που χω παρει μαυρη(το καλοκαιρι του 07)ηταν ολο μη κ μη
Αλλα μονο αυτα τα απιστευτα χειλη να βλεπεις να αγκαλιαζουν το εργαλειο ειναι ομα τα λεφτα
δε θα άφηνα ποτέ καμία τους να αγγίξει τον μαστό ενός ιερού ζώου όπως η αγελάδα η κατσίκα
αν το κανε από μόνη της κατά λάθος, θα της έκοβα το κεφάλι επιτόπου...
Σκατοψυχε μισσανθρωπε εκτονωθηκες τωρα?
θα πω κατι που ισως το εχω ξαναπει εδω μεσα. συμφωνω και απαυξανω οτι οι μαυρες που εχουμε εδω στην ελλαδα δεν ξερουν/δεν θελουν να σε ικανοποιησουν.δεν ξερουν να γαμιουνται και εγω το εχω πει σε πολλες αυτο χωρις να τις εχω παρει.πρωτοχρονια ομως ημουν νηγηρια και φετος εχω παει 2 φορες νηγηρια οχι για σεξοτουρισμο αλλα για εππαγελματικους λογους.μπορω να σας πω οτι εκει οι γκομενες πηδηουνται ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ........με αυτο θελω να τονισω σε ολους που τους αρεσουν οι μαυρες οτι η νηγηριανη στην ελλαδα ΔΕΝ εχει καμοια σχεση με την νηγηριανη που ζει μεσα στην νηγηρια οσο αφορα στο θεμα του σεξ.........
και τι θα γαμαει ο λαος ρε τυπε??? εσενα ???κριμα κριμα κριμα......τελικα αυτην η χωρα εκτος απο λαμπρους επιστημονες αρχιζει να χανει πλεον και την αφροκρεμα του αφαν σκατε που μας κουβαληθηκε εδω απο τις υπαναπτηκτες και απολιτιστες χωρες τους,τι κριμα που αλλου θα φτασουμε θεε μου που αλλου.....το επομενο ασχημο νεο θα ειναι να αρχησουν να φευγουν και οι λαθροεπικοι νταβαδες τους και ολοι αυτοι οι μαχαιροβγαλτες που μας κουβαληθηκαν μαζι με αυτες και να πανε να ξεκοιλιαζουν για 50 και 100 € γαλλους και βελγους τι κριμα τι κριμα τι κριμα ποσο ακομα θα κατρακυλησει ακομα αυτη η χωρα?
υ.γ. στο αγυριστο και ακομα παραπερα και οι μαυρες και οι ασπρες εκδιδομενες και ελπιζω μαζι με αυτες να φυγει και ενα μεγαλο κομματι απο το σαπιο πολιτικο συστημα που εχει καταντησει τσανακογλυφτης των οικονομικων συμφεροντων που ξεπουλαν την χωρα με προσχημα το χρεος.....λες και μονο η ελλαδα χρωστει στην <αγορες> :-
και τι θα γαμαει ο λαος ρε τυπε??? εσενα ???
εγω εχω γκομενα αλλα υπαρχει μια μεριδα πολλων που δεν εχει γκομενα ! αυτοι τι θα κανουνε εξυπνακια ??? θα γαμανε και θα χυνουνε εσενα ??? και γκομενα να εχεις τι σημενει αυτο??? θα τρως το ιδιο φρουτο συνεχως ρε πονηρε ???γκομενα δεν μπορει να βρεις?
δλδ αν ειχες γεννηθει πριν 50 χρονια που δεν ειχαμε μαζεψει ολο αυτο το καρακατσουλιο και τον συρφετο τι θα εκανες θα εμενες παρθενος?
αυτην ειναι η νοοτροπια του νεομαλακα του ελληνα και οχι του μαλακα του νεοελληνα >
εγω εχω γκομενα αλλα υπαρχει μια μεριδα πολλων που δεν εχει γκομενα ! αυτοι τι θα κανουνε εξυπνακια ??? θα γαμανε και θα χυνουνε εσενα ??? και γκομενα να εχεις τι σημενει αυτο??? θα τρως το ιδιο φρουτο συνεχως ρε πονηρε ???
την μανα σου ή την αδελφη σου !βρες και δευτερη γκομενα αν εισαι τοσο καυλεουρας νεομαλακα ελληνα
την μανα σου ή την αδελφη σου !