Νέα

Η κρίση διώχνει τις μαύρες κορασίδες απο την Ελλάδα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
από Πάτρα δε θα δούλευαν στο χωράφι

θα καθάριζαν τις γαλότσες και θα έπλεναν τα βρακιά των υπολοίπων

και φυσικά θα κοιμόταν σε ξεχωριστό χώρο

Δεν θα τις ήθελα στο χωράφι.
Να αρμέγουν θα τις ήθελα ....

τη ... μονόρωγα ...

Επισκέπτης
το γαμησαμε και αυτο το thread οπως αναμενονταν !!  :grin:

ρε τύπε εγώ τις έβλεπα 10-10 στην Πατησίων και ορμούσαν να με πατήσουν (εγώ με το αμάξι κι αυτές πεζές  :grin: )

τι να θυμηθώ από τις κορασίδες;

δεν πήγα ποτέ με καμία τους  :S

Επισκέπτης
Δεν θα τις ήθελα στο χωράφι.
Να αρμέγουν θα τις ήθελα ....

τη ... μονόρωγα ...

το άρμεγμα είναι ιεροτελεστία

στο εξωτερικό την δουλειά αυτή την κάνουν μόνο οι αληθινοί κτηνοτρόφοι που μπορεί να είναι και με πριγκιπική καταγωγή

μόνο εδώ είναι δουλειά που χλευάζεται από τις επάρατες Γλυφαδοκολωνακιώτισσες

δε θα άφηνα ποτέ καμία τους να αγγίξει τον μαστό ενός ιερού ζώου όπως η αγελάδα η κατσίκα

αν το κανε από μόνη της κατά λάθος, θα της έκοβα το κεφάλι επιτόπου...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Οι μαύρες γενικά δεν το έχουν το γαμήσι και μυρίζουν και άσχημα, όσο καλά κι αν έχουν πλυθεί. Είναι διαφορετική η μυρωδιά τους, σε μένα μυρίζουν άσχημα και δεν αντέχονται.
  Και δεν μιλάω για τις Αφρικανές τύπου Νιγηρία και πουτάνες απο κει, δεν έχω πάρει καμμία τέτοια.
  Μιλάω για Αφροαμερικάνα. Πανέμορφη κοπέλα ένα στυλ λίγο σαν την συγχωρεμένη την Γουιτνει Χιούστον. Κι όμως. Το γαμήσι δεν το είχε, το μουνί της ήταν σκέτο πηγάδι, χωρούσα εγώ κι άλλες 5 πούτσες άνετα, καθόταν ξαπλωμένη σαν πεθαμένη. Ατυχής συνάντηση και για κείνην και για μένα.

Από την άλλη.... αυτές οι Γιαπωνέζες... είναι σκέτη καύλα. Αισθάνεσαι ο άρχοντας της γης. Κάνουν κι ένα περίεργο τσιμπούκι που εμένα με καυλώνει πολύ. Την περισσότερη ώρα δεν τον έχουν μέσα στο στόμα αλλά έξω και σπατουλάρουν γύρω γύρω με την γλώσσα μόνο. Όταν καταλάβουν πως θέλεις να τελειώσεις, τότε τον καταπίνουν σε mouth fuck και σου τοποθετούν μόνες τους τα χέρια σου στον σβέρκο τους για να δίνεις εσύ το ρυθμό, μέχρι να τελειώσεις όπως και όπου θες.
  Πραγματικές γκέισες.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.866
Πόντοι
5.975
Οι μαύρες γενικά δεν το έχουν το γαμήσι και μυρίζουν και άσχημα, όσο καλά κι αν έχουν πλυθεί. Είναι διαφορετική η μυρωδιά τους, σε μένα μυρίζουν άσχημα και δεν αντέχονται.
  Και δεν μιλάω για τις Αφρικανές τύπου Νιγηρία και πουτάνες απο κει, δεν έχω πάρει καμμία τέτοια.
  Μιλάω για Αφροαμερικάνα. Πανέμορφη κοπέλα ένα στυλ λίγο σαν την συγχωρεμένη την Γουιτνει Χιούστον. Κι όμως. Το γαμήσι δεν το είχε, το μουνί της ήταν σκέτο πηγάδι, χωρούσα εγώ κι άλλες 5 πούτσες άνετα, καθόταν ξαπλωμένη σαν πεθαμένη. Ατυχής συνάντηση και για κείνην και για μένα.

Από την άλλη.... αυτές οι Γιαπωνέζες... είναι σκέτη καύλα. Αισθάνεσαι ο άρχοντας της γης. Κάνουν κι ένα περίεργο τσιμπούκι που εμένα με καυλώνει πολύ. Την περισσότερη ώρα δεν τον έχουν μέσα στο στόμα αλλά έξω και σπατουλάρουν γύρω γύρω με την γλώσσα μόνο. Όταν καταλάβουν πως θέλεις να τελειώσεις, τότε τον καταπίνουν σε mouth fuck και σου τοποθετούν μόνες τους τα χέρια σου στον σβέρκο τους για να δίνεις εσύ το ρυθμό, μέχρι να τελειώσεις όπως και όπου θες.
  Πραγματικές γκέισες.
Το θέμα φίλτατε είναι που βρίσκουμε αυτές τις Γιαπωνέζες...

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
Με την γενικότερη οικονομική ύφεση, οι κοπέλες που κάνουν πεζοδρόμιο, σαφώς είναι περισσότερες.
Ως εκ τούτου, μια και ο Ελληνας, είναι ρατσιστής, αλλά και λόγω φυλής,οι κοπέλες που είναι έγχρωμες έχουν πρόβλημα λόγω χρώματος, λόγω μυρωδιάς, αλλά και λόγω ρατσισμού.
Λογικό είναι λοιπόν να έχουν πρόβλημα.
Μην ξεχνάμε ότι οι μαύρες κοπέλες είναι φόβος μεταδιδομένων νοσημάτων για πολλούς Ελληνες.
Οπότε πολλές αποφασίζουν να ξαναγυρίσουν στην χώρα τους ή να πάνε Ιταλία πλευρά όπου θα αντιμετωπίσουν ακριβώς τα ίδια με την Ελλάδα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.008
Πόντοι
34.538

Πραγματικές γκέισες.
Παιζει να βρηκες τη μοναδικη μαυρη που πηδιεται ετσι οπως λες.Οι  μαυρες κανουν το καλυτερο γαμησι υπο ενα βασικο ορο.
Να σε γουσταρουν.Να μην το κανουν για χρημα η αλλη υποχρεωση.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω μια φορα που χω παρει μαυρη(το καλοκαιρι του 07)ηταν ολο μη κ μη
Αλλα μονο αυτα τα απιστευτα χειλη να βλεπεις να αγκαλιαζουν το εργαλειο ειναι ομα τα λεφτα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.008
Πόντοι
34.538
Εγω μια φορα που χω παρει μαυρη(το καλοκαιρι του 07)ηταν ολο μη κ μη
Αλλα μονο αυτα τα απιστευτα χειλη να βλεπεις να αγκαλιαζουν το εργαλειο ειναι ομα τα λεφτα
Αν δε σε γουσταρει αυτα θα λεει.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
θα πω κατι που ισως το εχω ξαναπει εδω μεσα. συμφωνω και απαυξανω οτι οι μαυρες που εχουμε εδω στην ελλαδα δεν ξερουν/δεν θελουν να σε ικανοποιησουν.δεν ξερουν να γαμιουνται και εγω το εχω πει σε πολλες αυτο χωρις να τις εχω παρει.πρωτοχρονια ομως ημουν νηγηρια και φετος εχω παει 2 φορες νηγηρια οχι για σεξοτουρισμο αλλα για εππαγελματικους λογους.μπορω να σας πω οτι εκει οι γκομενες πηδηουνται ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ........με αυτο θελω να τονισω σε ολους που τους αρεσουν οι μαυρες οτι η νηγηριανη στην ελλαδα ΔΕΝ εχει καμοια σχεση με την νηγηριανη που ζει μεσα στην νηγηρια οσο αφορα στο θεμα του σεξ.........

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.414
Πόντοι
786
θα πω κατι που ισως το εχω ξαναπει εδω μεσα. συμφωνω και απαυξανω οτι οι μαυρες που εχουμε εδω στην ελλαδα δεν ξερουν/δεν θελουν να σε ικανοποιησουν.δεν ξερουν να γαμιουνται και εγω το εχω πει σε πολλες αυτο χωρις να τις εχω παρει.πρωτοχρονια ομως ημουν νηγηρια και φετος εχω παει 2 φορες νηγηρια οχι για σεξοτουρισμο αλλα για εππαγελματικους λογους.μπορω να σας πω οτι εκει οι γκομενες πηδηουνται ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ........με αυτο θελω να τονισω σε ολους που τους αρεσουν οι μαυρες οτι η νηγηριανη στην ελλαδα ΔΕΝ εχει καμοια σχεση με την νηγηριανη που ζει μεσα στην νηγηρια οσο αφορα στο θεμα του σεξ.........

Όταν βλέπεις απροθυμία είναι θύματα τράφικιν.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
κριμα κριμα κριμα......τελικα αυτην η χωρα εκτος απο λαμπρους επιστημονες αρχιζει να χανει πλεον και την αφροκρεμα του αφαν σκατε που μας κουβαληθηκε εδω απο τις υπαναπτηκτες και απολιτιστες χωρες τους,τι κριμα που αλλου θα φτασουμε θεε μου που  αλλου.....το επομενο ασχημο νεο θα ειναι να αρχησουν να φευγουν και οι λαθροεπικοι νταβαδες τους και ολοι αυτοι οι μαχαιροβγαλτες που μας κουβαληθηκαν μαζι με αυτες και να πανε να ξεκοιλιαζουν για 50 και 100 € γαλλους και βελγους τι κριμα τι κριμα τι κριμα ποσο ακομα θα κατρακυλησει ακομα αυτη η χωρα?

υ.γ. στο αγυριστο και ακομα παραπερα και οι μαυρες και οι ασπρες εκδιδομενες και ελπιζω μαζι με αυτες να φυγει και ενα μεγαλο κομματι απο το σαπιο πολιτικο συστημα που εχει καταντησει τσανακογλυφτης των οικονομικων συμφεροντων που ξεπουλαν την χωρα με προσχημα το χρεος.....λες και μονο η ελλαδα χρωστει στην <αγορες>  :jerking:    :birdman:    :tickedoff:    :uglystupid:    :-

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
κριμα κριμα κριμα......τελικα αυτην η χωρα εκτος απο λαμπρους επιστημονες αρχιζει να χανει πλεον και την αφροκρεμα του αφαν σκατε που μας κουβαληθηκε εδω απο τις υπαναπτηκτες και απολιτιστες χωρες τους,τι κριμα που αλλου θα φτασουμε θεε μου που  αλλου.....το επομενο ασχημο νεο θα ειναι να αρχησουν να φευγουν και οι λαθροεπικοι νταβαδες τους και ολοι αυτοι οι μαχαιροβγαλτες που μας κουβαληθηκαν μαζι με αυτες και να πανε να ξεκοιλιαζουν για 50 και 100 € γαλλους και βελγους τι κριμα τι κριμα τι κριμα ποσο ακομα θα κατρακυλησει ακομα αυτη η χωρα?

υ.γ. στο αγυριστο και ακομα παραπερα και οι μαυρες και οι ασπρες εκδιδομενες και ελπιζω μαζι με αυτες να φυγει και ενα μεγαλο κομματι απο το σαπιο πολιτικο συστημα που εχει καταντησει τσανακογλυφτης των οικονομικων συμφεροντων που ξεπουλαν την χωρα με προσχημα το χρεος.....λες και μονο η ελλαδα χρωστει στην <αγορες>   :jerking:    :birdman:    :tickedoff:    :uglystupid:    :-
και τι θα γαμαει ο λαος ρε τυπε??? εσενα ???

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
και τι θα γαμαει ο λαος ρε τυπε??? εσενα ???

γκομενα δεν μπορει να βρεις?

δλδ αν ειχες γεννηθει πριν 50 χρονια που δεν ειχαμε μαζεψει ολο αυτο το καρακατσουλιο και τον συρφετο τι θα εκανες θα εμενες παρθενος?

αυτην ειναι η νοοτροπια του νεομαλακα του ελληνα και οχι του μαλακα του νεοελληνα    :uglystupid:     :huh:      >:(

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
γκομενα δεν μπορει να βρεις?

δλδ αν ειχες γεννηθει πριν 50 χρονια που δεν ειχαμε μαζεψει ολο αυτο το καρακατσουλιο και τον συρφετο τι θα εκανες θα εμενες παρθενος?

αυτην ειναι η νοοτροπια του νεομαλακα του ελληνα και οχι του μαλακα του νεοελληνα    :uglystupid:     :huh:      >:(
εγω εχω γκομενα αλλα υπαρχει μια μεριδα πολλων που δεν εχει γκομενα ! αυτοι τι θα κανουνε εξυπνακια ??? θα γαμανε και θα χυνουνε εσενα ??? και γκομενα να εχεις τι σημενει αυτο??? θα τρως το ιδιο φρουτο συνεχως ρε πονηρε ???  :uglystupid:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
εγω εχω γκομενα αλλα υπαρχει μια μεριδα πολλων που δεν εχει γκομενα ! αυτοι τι θα κανουνε εξυπνακια ??? θα γαμανε και θα χυνουνε εσενα ??? και γκομενα να εχεις τι σημενει αυτο??? θα τρως το ιδιο φρουτο συνεχως ρε πονηρε ???  :uglystupid:

βρες και δευτερη γκομενα αν εισαι τοσο καυλεουρας    :uglystupid:     :huh:   νεομαλακα ελληνα

και αφου εχεις γκομενα τι σε νοιαζει για το τι θα κανουν αυτοι που δεν εχουν γκομενα νεομαλακα ελληνα????    :uglystupid:  :huh:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
την μανα σου ή την αδελφη σου !  :dancing: :dancing: :dancing:

κλασικη απαντηση νεομαλακα ελληνα χα χα χα που φυσικα ουτε γκομενα εχει αλλα ουτε και χρηματα πλεον για να βγαλει και κα΄να μουνι να το παει βολτα και παρακαλαει καμια απο αυτες τις ξεπεσμανες αρρωστιαρες μαυρες να του κοψουν κα'να 5€ μπας και τον βαλη πουθενα εκτος απο την χουφτα του
και μην με ρωτησεις αν εχω εγω γκομενα γιατι την απαντηση την ξερεις νεομαλακα ελληνα    :uglystupid:   :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom