Δείγμα Αφρικάνικου κώλου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η κρίση διώχνει τις μαύρες κορασίδες απο την Ελλάδα !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 205
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
φιλε δυσκολα βρισκες ωραια μουνια στο μεταξι πλεοναπο φετος,το 2013 με την κριση να αυξανεται συνεχως,πολλες κοπελες απο την μαυρη ηπειρο(κυριως απο την νηγηρια) φευγουν απο την ελλαδα αφου η κριση εχει επηρεασει και τον αγοραιο ερωτα(πιατσες,μπουρδελα,κωλομπαρα,στριπτιζαδικα,βιζιτες κτλ). ο top προορισμος τους ειναι η γαλλια και σε δευτερη θεση ερχεται το βελγιο.... την πρωτη πενταδα συμπληρωνει αυστια,γερμανια,ιταλια..... εγω προσοπικα στεναχωριεμαι που ΜΑΣ φευγουνε....και το προβλημα ειναι οτι τα καλητερα μουνια φευγουνε.οι πατσαβουρες καθονται εδω...εγω προσοπικα ξερω 3-4 κοπελες που εφυγαν.η μια πηγε γαλλια,η αλλη βελγιο,η αλλη αυστρια και η αλλη ιταλια. τις επερνα μια ημερα τηλεφωνο και ηταν κλειστο.και μετα μεσω του facebook μου ειπαν οτι εφυγαν και δεν προκειτο να ξαναεπιστρεψουν σε αυτην την ριμαδοχωρα.....απο την μια χαιρομαι που φυγανε απο εδω αφου δεν υπαρχει μελλον για μας τους ιδιους ελληνες εδω,ποσο μαλλον τους ξενους και απο την αλλη στεναχωριεμαι λιγο γιατι με καποιες απο αυτες(μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου) ειχαμε περασει πολυ ωραιες στιγμες......
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
μου αρεσε η τοποθετηση σου σχετικα με τις ασσιατισες και μαυρες φιλε. για τις λατινες τι γνωμη-τοποθετηση εχεις ???Συνάδελφοι η κόντρα σας με στεναχώρησε πολύ.
Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε για τις προτιμήσεις μας. Η αγράμματη γιαγιά μου μου έλεγε συχνά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αγνοούσε ότι επαναλάμβανε τα λόγια των προγόνων μας περί ορέξεως λόγος ουδείς. Τρία πράγματα χωρίζουν τους ανθρώπους, το ποδόσφαιρο, η θρησκεία και η πολιτική, ας αποφεύγουμε να τα αναμειγνύουμε στις σεξουαλικές αναζητήσεις μας, μόνο κακό κάνουν. Τα παλιοτόμαρα οι Άγγλοι κατάφεραν να κυριαρχίσουν για ένα αιώνα τον κόσμο, χρησιμοποιώντας την τακτική διαίρε και βασίλευε.
Για να γίνω συγκεκριμμένος, πήγαιναν σε ένα χωριό στην Ινδία και δίναν φορολογική ατέλεια στο ρύζι, ενώ φορολογούσανε άγρια το βαμβάκι. Στο διπλανό χωριό, δίναν φορολογική ατέλεια στο βαμβάκι και φορολογούσανε άγρια το ρύζι. Αυτά τα χωρά μισούσε το ένα το άλλο. Αν φορολογούσανε με τον ίδιο τρόπο το ρύζι και το βαμβάκι και στα δυο χωριά, οι Ινδοί θα καταλάβαιναν ότι τους ρουφάνε το αίμα, ενώ με τον τρόπο αυτό τα χωριά είχαν αντιπαλότητα. Οι Άγγλοι τελικά έπαιρναν τους φόρους τους, ενώ δεν πέρναγε από το μυαλό των Ινδών ότι αν συμαχούσανε θα μπορούσαν να τους διώξουνε. Όταν οι Άγγλοι έφυγαν, η Ινδία χωρίστηκε σε δυο κράτη, στην Ινδία και το Πακιστάν. Ποιός κέρδισε από τη διαμάχη των Ινδών μεταξύ τους? Οι Ινδοί? Ή μήπως οι Άγγλοι? Η Κύπρος είχε παραχωρηθεί στην Αγγλία από την Τουρκία για τις υπηρεσίες που της προσέφερε στούς Βαλκανικούς πολέμους. Μήπως η Κύπρος τώρα είναι χωρισμένη σατ δύο? Μήπως αυτό συμφέρει τους ίδιους τους Κύπριους? Τελείως τυχαία υπάρχει Αγγλική βάση στο νησί.
Αλλά και εδώ, η πραγματικότητα είναι ότι είχαν καταφέρει να μας χωρίσουνε στο κράτος των Αθηνών, με επικεφαλής τον τότε Βασιλιά και στο κράτος της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Βενιζέλο. Οι 'Ελληνες κέρδισαν? Ή μήπως οι Εγγλέζοι χρησιμοποιώντας μας σαν πιόνια για τους δικούς τους σκοπούς ενάντια στην τότε Οθωμανική Αυτοοκρατορία? Αλλά και μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο που έλεγαν ότι δεν πολεμούν οι Έλληνες σαν ήρωες, αλλά οι ήρωες σαν Έλληνες (Τσώρτσιλ) τι έκαναν στη χώρα μας? Μήπως μας φύτεψαν ένα εμφύλιο που μας κατάστρεψε ολοκληρωτικά? Οι Έλληνες κέρδισαν? Ή μήπως οι ίδιοι οι Άγγλοι?
Αυτά τα λέω γιατί πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας ότι αν στεκόμαστε στις διαφορές μας και όχι σε αυτά που μας ενώνουν, θα χτυπάμε ο ένας τον άλλον και οι χαμένοι θα ήμαστε εμείς. Κερδισμένοι θα μένουν αυτοί που κυβερνάνε από τη σκιά τον κόσμο, βάζοντας μπροστά μαριονέτες και πράκτορες να παίζουν το ρόλο της Κυβέρνησης σε έν θέατρο σκιών. Και οι πράκτορές τους θα συνεχίζουν να βρίσκουν τις μεταξύ μας διαφορές και να τις τονίζουν ώστε να είμαστε διαιρεμένοι, από πράγματα που τελικά δεν έχουν σημασία.
Εν κατακλείδι, η Ασσιάτισα γυναίκα είναι καθαρή, πολιτισμένη, ξέρει και κυρίως ΘΕΛΕΙ να ικανοποιήσει τον άντρα. Δυστυχώς απο σωματικά προσόντα είναι πατσαβούρα, και παρόλα αυτά δυο συνεχή χρόνια με κινέζα ήμουν καρφωμένος.
Η αφρικάνα έχει σώμα που εγώ είχα δει μόνο σε περιοδικά, αλλά συνήθως είναι σκυλόφατσα. Αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της θα σου δοθεί πρωτόγονα και βαθειά. Δυστυχώς έχουν απομείνει ελάχιστες, οι οποίες είναι μπάζα αλλά και δεν ξέρουν/θέλουν να σε ικανοποιήσουν, έκλαψα τα λεφτά μου όσες φορές πήρα νέγρα τελευταία.
Και μια συνεισφορά μου για τους λάτρεις του είδους.
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
αναλογα........οτι πληρωνες επερνες.....Στο καλο και να μην μας γράφουν
Σιγά μην σκασουμε κιόλας !!!!!!
Ποσά ζητούσαν αυτές ρε παιδιά για να έχουμε και ενα καλο ερώτημα ?
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
''θυμα'' εγραψα , ελαττωσε γιατι τυφλωνεσαιτην γυναίκα που γαμάς την θεωρείς θύμα σου?
είσαι ο δράστης δηλαδή?
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
''θυμα'' εγραψα , ελαττωσε γιατι τυφλωνεσαι
και "θύμα" που έγραψες, δείχνει attitude problem.
δεν μπορείς να βιώσεις τον έρωτα σωστά.
εοπυυ γρήγορα.
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
και "θύμα" που έγραψες, δείχνει attitude problem.
δεν μπορείς να βιώσεις τον έρωτα σωστά.
εοπυυ γρήγορα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οταν θα διαπιστωσουν οτι στις χωρες που πανε υπαρχουν νομοι και κρατος παλι εδω θα γυρισουναπο φετος,το 2013 με την κριση να αυξανεται συνεχως,πολλες κοπελες απο την μαυρη ηπειρο(κυριως απο την νηγηρια) φευγουν απο την ελλαδα αφου η κριση εχει επηρεασει και τον αγοραιο ερωτα(πιατσες,μπουρδελα,κωλομπαρα,στριπτιζαδικα,βιζιτες κτλ). ο top προορισμος τους ειναι η γαλλια και σε δευτερη θεση ερχεται το βελγιο.... την πρωτη πενταδα συμπληρωνει αυστια,γερμανια,ιταλια..... εγω προσοπικα στεναχωριεμαι που ΜΑΣ φευγουνε....και το προβλημα ειναι οτι τα καλητερα μουνια φευγουνε.οι πατσαβουρες καθονται εδω...εγω προσοπικα ξερω 3-4 κοπελες που εφυγαν.η μια πηγε γαλλια,η αλλη βελγιο,η αλλη αυστρια και η αλλη ιταλια. τις επερνα μια ημερα τηλεφωνο και ηταν κλειστο.και μετα μεσω του facebook μου ειπαν οτι εφυγαν και δεν προκειτο να ξαναεπιστρεψουν σε αυτην την ριμαδοχωρα.....απο την μια χαιρομαι που φυγανε απο εδω αφου δεν υπαρχει μελλον για μας τους ιδιους ελληνες εδω,ποσο μαλλον τους ξενους και απο την αλλη στεναχωριεμαι λιγο γιατι με καποιες απο αυτες(μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου) ειχαμε περασει πολυ ωραιες στιγμες......
Και να προσθέσω χωρίς ίχνος ρατσισμού στα τσακίδια όλες οι κατατρεγμένες της γης. Έχουμε τρόικα και φτιάχνουν ελληνίδες κατατρεγμένες. Ευχαριστούμε.οταν θα διαπιστωσουν οτι στις χωρες που πανε υπαρχουν νομοι και κρατος παλι εδω θα γυρισουν
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
μπορεί οι αφρικανές να είναι για το μπουτσάκο γενικώς από θέμα συμπεριφοράς, αλλά οι ανατολίτισες είναι για σπίτι..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μπορεί οι αφρικανές να είναι για το μπουτσάκο γενικώς από θέμα συμπεριφοράς, αλλά οι ανατολίτισες είναι για σπίτι..
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
σε 1 πενταετια θα τις εχουμε χαλασει και αυτες.μαλλον ειμαστε μαλακες αντρες στην ελλαδα.θυμηθειτε τις ρωσιδες μολις πρωτοηρθαν και πως γινανε μετα.μας εχουν καταστρεψει οι ελλεηνιδες και σεβομαστε τις γυναικες πιο πολυ απο οσο τους αξιζει.μπορεί οι αφρικανές να είναι για το μπουτσάκο γενικώς από θέμα συμπεριφοράς, αλλά οι ανατολίτισες είναι για σπίτι..
Επισκέπτης
όποιος δεν έχει συμβιώσει με Ανατολίτισσα
έχει γνωρίσει μόνο τη μισή όψη αυτού του κόσμου
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
όποιος δεν έχει συμβιώσει με Ανατολίτισσα
έχω συζήσει με Ρουμάνα.
------- κτητική, ζηλιάρα, σπάταλη, βαριές σούπες, σαρμαδάκια με τουρσί λαχανόφυλλο και υπερβολικά πολλά μυρωδικά (απλά δεν τρωγόντουσαν), αργούσε να ετοιμασθεί για έξοδο (πολύ σεσουάρ), γενικώς αργούσε σε ραντεβού και υποχρεώσεις.
+++++++ καλή συνοδηγός σε ταξίδια (διάβαζε καλά τον χάρτη, μου έδινε νερό, κρακεράκια), απίστευτο mouthfuck και CIM (τα θυμάμαι και μου κόβονται τα πόδια).
αλλά και γω την έγλειψα όπως δεν την είχε γλείψει άλλος πριν. τόχω το γλειφομούνι.
για Ανατολίτισσα εννοείς πιο ανατολικά από Τεχεράνη?
Επισκέπτης
έχω συζήσει με Ρουμάνα.
------- κτητική, ζηλιάρα, σπάταλη, βαριές σούπες, σαρμαδάκια με τουρσί λαχανόφυλλο και υπερβολικά πολλά μυρωδικά (απλά δεν τρωγόντουσαν), αργούσε να ετοιμασθεί για έξοδο (πολύ σεσουάρ), γενικώς αργούσε σε ραντεβού και υποχρεώσεις.
+++++++ καλή συνοδηγός σε ταξίδια (διάβαζε καλά τον χάρτη, μου έδινε νερό, κρακεράκια), απίστευτο mouthfuck και CIM (τα θυμάμαι και μου κόβονται τα πόδια).
αλλά και γω την έγλειψα όπως δεν την είχε γλείψει άλλος πριν. τόχω το γλειφομούνι.
Γιαπωνέα γκείσα, κλπ
δεν έχω συμβιώσει, αλλά από ότι βλέπω στις ταινίες, πρέπει να είναι πολύ υπάκουες...
άλλωστε το λέει και το τραγούδι:
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Don Frantcesco
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Να φυγουν ολες
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
http://[URL unfurl="true"]www.migrationinformation.org/datahub/maps/map_EastAsia.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: