Επισκέπτης
Δείτε τα παρακάτω link για να καταλάβετε:
Που ειναι το κακο στο θεμα?
Τι ακριβως κατακρινεις?
Δε νομίζω ότι όσοι εργάζονται στην Εσπρέσσο θεωρούν τους εαυτούς τους δημοσιογράφους..Λίγο κουτσομπολιό, ιστορίες από τη φαντασία τους και αυτό ήταν.Και μη ξεχνάμε πώς και θεωρούμενες <<σοβαρές>> εφημερίδες κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει πατάτες,έχουν γράψει θέματα ανύπαρκτα κτλ.«Την ίδια ώρα που η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα του κάθε νοικοκυριού, οι Ελληνες, όχι μόνο δεν χάνουν την ερωτική τους λίμπιντο, αλλά συνεχίζουν να έχουν ακόρεστες επιδόσεις στον έρωτα.» λέει ξεκινώντας το άρθρο μόνο που η έρευνα έχει γίνει το 2007, προ κρίσης δηλαδή.
Αυτό λέγεται παραπληροφόρηση και δημοσιογραφία για τον πούτσο. Αυτό κατακρίνει και πολύ καλά κάνει.
αυτο το αβαταρ σου πολυ μου τη δινει«Την ίδια ώρα που η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα του κάθε νοικοκυριού, οι Ελληνες, όχι μόνο δεν χάνουν την ερωτική τους λίμπιντο, αλλά συνεχίζουν να έχουν ακόρεστες επιδόσεις στον έρωτα.» λέει ξεκινώντας το άρθρο μόνο που η έρευνα έχει γίνει το 2007, προ κρίσης δηλαδή.
Αυτό λέγεται παραπληροφόρηση και δημοσιογραφία για τον πούτσο. Αυτό κατακρίνει και πολύ καλά κάνει.
Που ειναι το κακο στο θεμα?
Τι ακριβως κατακρινεις?
«Την ίδια ώρα που η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα του κάθε νοικοκυριού, οι Ελληνες, όχι μόνο δεν χάνουν την ερωτική τους λίμπιντο, αλλά συνεχίζουν να έχουν ακόρεστες επιδόσεις στον έρωτα.» λέει ξεκινώντας το άρθρο μόνο που η έρευνα έχει γίνει το 2007, προ κρίσης δηλαδή.
μια χαρα αβαταρ εχει σιρινα.απο οτι εχει το σαιτ αυτο σε πειραξε?αυτο το αβαταρ σου πολυ μου τη δινει
«Την ίδια ώρα που η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα του κάθε νοικοκυριού, οι Ελληνες, όχι μόνο δεν χάνουν την ερωτική τους λίμπιντο, αλλά συνεχίζουν να έχουν ακόρεστες επιδόσεις στον έρωτα.» λέει ξεκινώντας το άρθρο μόνο που η έρευνα έχει γίνει το 2007, προ κρίσης δηλαδή.
Μεσο ορο λεει οι έλληνες εχουν παει με 10 συντροφους οι ελληνιδες 29.
αυτο το αβαταρ σου πολυ μου τη δινει
Μαθηματικά αυτό ΔΕΝ είναι δυνατο
αφού ο αριθμός των γυναικών είναι περίπου
ίσος με τον αριθμό των αντρων .