Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Βεβαια εσεις γαματε πολυ καλλιτερες.Την χουφτα σας.Χριστός και Παναγία!!!!!Τι ειναι τουτο;!!!!!!!!!!!!1
Βεβαια εσεις γαματε πολυ καλλιτερες.Την χουφτα σας.Χριστός και Παναγία!!!!!Τι ειναι τουτο;!!!!!!!!!!!!1
Οχι φυσικα!!τυπε υπονοεις οτι ο λιλας ειναι πουστης; :S
Ξυριζει και το στέρνο της;
Πιο ομορφη ειναι η χουφτα μου ρε μαλακα απο αυτο το εξάμβλωμα .Ελεος!!!!
Βεβαια εσενα σε πηδαει ,δεν την πηδας ,οποτε δεν καταλαβαινεις την διαφορά.
Ελα γαμα αλλη μια φορα την χουφτα σου ,δωστουΟχι φυσικα!!
Το οτι αυτη την στιγμη γλυφει την οθονη εκει που χυνει το αβαταρ σου ειναι απλη συμπτωση!!!!
Καλυτερα την χουφτα μου παρα τον κωλο σου.Ελα γαμα αλλη μια φορα την χουφτα σου ,δωστου
η γιωτα ειναι αυτη τυπε? πως αδυνατισε ετσι? :o
ΤΟ δεχομαι επειδη εχεις την πειρα τοσως χρονων.Για να γαμησεις τον κωλο μου πρεπει να εχεις και ψωλη αδελφουλα.Αλλοιως δεν θα ησουνα εδω αμετρητες ωρες να την ξεχειλωνεις.Ξερεις οση μαλακια και να βαρατε δεν μεγαλωνει.Παντα μικρη μενει.
Για να γαμησεις τον κωλο μου πρεπει να εχεις και ψωλη αδελφουλα.Αλλοιως δεν θα ησουνα εδω αμετρητες ωρες να την ξεχειλωνεις.Ξερεις οση μαλακια και να βαρατε δεν μεγαλωνει.Παντα μικρη μενει.Καλυτερα την χουφτα μου παρα τον κωλο σου.
Οχι βεβαια στις τραβεστι πηγαινεις για να γαμησεις και στις γκομενες με στραπ ον επισης.ΤΟ δεχομαι επειδη εχεις την πειρα τοσως χρονων.
Παντως τον κωλο μου δεν τον κανω πηγαδι,καλυτερα μικροψωλης παρά πηγαδοκωλος!!!!
Μην κρίνεις απο τον εαυτό σου.Οχι βεβαια στις τραβεστι πηγαινεις για να γαμησεις και στις γκομενες με στραπ ον επισης.
Οχι βεβαια στις τραβεστι πηγαινεις για να γαμησεις και στις γκομενες με στραπ ον επισης.
αχχχχχχχ την ξεσκιζα......
Για να γαμησεις τον κωλο μου πρεπει να εχεις και ψωλη αδελφουλα.Αλλοιως δεν θα ησουνα εδω αμετρητες ωρες να την ξεχειλωνεις.Ξερεις οση μαλακια και να βαρατε δεν μεγαλωνει.Παντα μικρη μενει.
καρυατιδα λιλακο