Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 741K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• λιλα  3.JPG
    λιλα 3.JPG
    248,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Συνημμένα

• λιλα  6.JPG
    λιλα 6.JPG
    222,2 KB · Εμφανίσεις: 26

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δε μου απαντάς, έτσι?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
γεια σου Λιλα με τις πρωινες σου καβλες...

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Δε μου απαντάς, έτσι?
Φιλε μου δεν ξερω να σου πω καποιο φιλοσοφικο δοκιμιο.Μου αρεσε απο παντα με βλεπουν οταν κανω κατι,γιατι αυτο αρεσε σε πολλους
και σε αυτους απευθυνομαι.Και μου αρεσε επιπλεον να ικανοποιω τις ιδιαιτεροτητες του αλλου και να τον βλεπω να ικανοποιειται.  :boobies:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Φιλε μου δεν ξερω να σου πω καποιο φιλοσοφικο δοκιμιο. Μου αρεσε απο παντα με βλεπουν οταν κανω κατι, γιατι αυτο αρεσε σε πολλους και σε αυτους απευθυνομαι. Και μου αρεσε επιπλεον να ικανοποιω τις ιδιαιτεροτητες του αλλου και να τον βλεπω να ικανοποιειται.  :boobies:
Δεν πρόκειται για φιλοσοφία, αγαπητέ.
Πρόκειται για ψυχολογία.

Η ερώτηση μου ήταν (και είναι) αν μπορείς να μας (μου) εξηγήσεις τι είδους ικανοποίηση σου προσφέρει το να σε βλέπουν, όταν κάνεις κάτι.
Οργασμός δεν είναι (ένστικτο αναπαραγωγής).
Χόρταση δεν είναι (ένστικτο αυτοσυντήρησης).

Μπορείς?  Γιατί μυαλό που σκέφτεται, έχεις.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Απλα mariath, του Λιλα του αρεσει να εκτιθεται οπως ακριβως εκτιθεται και ενας ηθοποιος σε μια θεατρικη σκηνη. Αναλογως εισπρατει τα χειροκροτηματα και την αποδοχη του κοσμου. Εμεις ειμαστε το δικο του κοινο. Οσο περισοτερη αποδοχη εχει τοσο πιο πολλη ικανοποιηση εισπρατει. Και αναλογως προσφερει θεαμα στο αγαπημενο του κοινο. Κατι τετοιο ειναι πιστευω. Σιγα το θεμα και την ψυχολογικη εμβαθυνση. Στηριζουμε τον Λιλα! :rockon: :rockon: :rockon:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Δεν πρόκειται για φιλοσοφία, αγαπητέ.
Πρόκειται για ψυχολογία.

Η ερώτηση μου ήταν (και είναι) αν μπορείς να μας (μου) εξηγήσεις τι είδους ικανοποίηση σου προσφέρει το να σε βλέπουν, όταν κάνεις κάτι.
Οργασμός δεν είναι (ένστικτο αναπαραγωγής).
Χόρταση δεν είναι (ένστικτο αυτοσυντήρησης).

Μπορείς?  Γιατί μυαλό που σκέφτεται, έχεις.
Σου απαντησα αλλα δεν το καταλαβες.Εαν προσπαθεις να κρινεις πραγματα βασει αυτης της μπουρδολογιας που λεγεται
ψυχολογια θα βγαινεις σε λαθος συμπερασματα.Στον ανθρωπο ο οργασμος δεν ειναι ενστικτο αναπαραγωγης ουτε η χορταση ειναι ενστικτο αυτοσυντηρησης.Μου προσφερει ψυχικη ευχαριστηση.  :boobies:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Στον ανθρωπο ο οργασμος δεν ειναι ενστικτο αναπαραγωγης
Ώπα!

Εδώ κάνεις λάθος.
Όχι μόνο στον άνθρωπο, αλλά ΣΕ ΟΛΑ τα έμβια όντα (με επικεφαλής τα πρωτεύοντα θηλαστικά βεβαίως, τα οποία είναι πολύ όμοια με εμάς και η παρατήρησή τους είναι εύκολη), ο οργασμός είναι η εκδήλωση της ικανοποίησης της ανάγκης που δημιουργείται από την ύπαρξη (μέσα στον γενετικό κώδικα) του ενστίκτου αναπαραγωγής.

Θες να χύσεις (κάτι σε σπρώχνει να χύσεις) για να διαιωνίσεις το είδος, και αυτό δεν μπορείς να το καταπολεμήσεις. Σου βγαίνει από μέσα. Γιατί τα ένστικτα δεν σβήνουν. Όπως π.χ. δεν σβήνει το ένστικτο του χελιδονιού (αυτοσυντήρηση) που του λέει κάθε φθινόπωρο: "Τράβα νότια".

Το ότι οι μηχανισμοί αυτοί είναι πιο περίπλοκοι (και δεν περιγράφονται έτσι απλά με 10 λέξεις), ή το ότι στατιστικά υπάρχουν παρεκκλίσεις από την γενική αρχή (σε μερικά άτομα του είδους) δεν σημαίνει:
-Ούτε ότι δεν υπάρχει η γενική αρχή.
-Ούτε ότι μπορεί να αποξηλωθεί η στο DNA καταγεγραμμένη πληροφορία (π.χ. καλόγεροι: Δεν καταργούν αυτό που είχαν πριν. Του σηκώνεται - αν του σηκωνόταν και πριν πάει).

Δεν αποτελεί ο άνθρωπος ιδιαίτερο είδος, φίλε, από τη γάτα, το σκύλο, την αρκούδα, τον πίθηκο, κλπ.
Τα ένστικτα έχουν την ίδια λειτουργία σε όλους, και αυτό που λες δεν είναι σωστό.
Μην παραμυθιάζεσαι.

Η ύπαρξη του ενστίκτου αναπαραγωγής (άλλωστε) επιβεβαιώνεται και από το ότι υπάρχουν (στην Αθήνα π.χ.) 300 τόσα μπουρδέλα (και 10 φορές περισσότερες πουτάνες εκτός μπουρδέλων), που επιβιώνουν ακριβώς για να ικανοποιούν αυτό το ένστικτο.
Αν δεν υπήρχε το ένστικτο (στον ανδρικό πληθυσμό), γιατί να υπάρχει όλη αυτή η βιομηχανία?
(Το θέτω έτσι μια που το καφενείο που τα λέμε έχει τίτλο "Μπουρδέλα.κομ"!  :booty:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ώπα!

Εδώ κάνεις λάθος.
Όχι μόνο στον άνθρωπο, αλλά ΣΕ ΟΛΑ τα έμβια όντα (με επικεφαλής τα πρωτεύοντα θηλαστικά βεβαίως, τα οποία είναι πολύ όμοια με εμάς και η παρατήρησή τους είναι εύκολη), ο οργασμός είναι η εκδήλωση της ικανοποίησης της ανάγκης που δημιουργείται από την ύπαρξη (μέσα στον γενετικό κώδικα) του ενστίκτου αναπαραγωγής.

Θες να χύσεις (κάτι σε σπρώχνει να χύσεις) για να διαιωνίσεις το είδος, και αυτό δεν μπορείς να το καταπολεμήσεις. Σου βγαίνει από μέσα. Γιατί τα ένστικτα δεν σβήνουν. Όπως π.χ. δεν σβήνει το ένστικτο του χελιδονιού (αυτοσυντήρηση) που του λέει κάθε φθινόπωρο: "Τράβα νότια".

Το ότι οι μηχανισμοί αυτοί είναι πιο περίπλοκοι (και δεν περιγράφονται έτσι απλά με 10 λέξεις), ή το ότι στατιστικά υπάρχουν παρεκκλίσεις από την γενική αρχή (σε μερικά άτομα του είδους) δεν σημαίνει:
-Ούτε ότι δεν υπάρχει η γενική αρχή.
-Ούτε ότι μπορεί να αποξηλωθεί η στο DNA καταγεγραμμένη πληροφορία (π.χ. καλόγεροι: Δεν καταργούν αυτό που είχαν πριν. Του σηκώνεται - αν του σηκωνόταν και πριν πάει).

Δεν αποτελεί ο άνθρωπος ιδιαίτερο είδος, φίλε, από τη γάτα, το σκύλο, την αρκούδα, τον πίθηκο, κλπ.
Τα ένστικτα έχουν την ίδια λειτουργία σε όλους, και αυτό που λες δεν είναι σωστό.
Μην παραμυθιάζεσαι.

Η ύπαρξη του ενστίκτου αναπαραγωγής (άλλωστε) επιβεβαιώνεται και από το ότι υπάρχουν (στην Αθήνα π.χ.) 300 τόσα μπουρδέλα (και 10 φορές περισσότερες πουτάνες εκτός μπουρδέλων), που επιβιώνουν ακριβώς για να ικανοποιούν αυτό το ένστικτο.
Αν δεν υπήρχε το ένστικτο (στον ανδρικό πληθυσμό), γιατί να υπάρχει όλη αυτή η βιομηχανία?
(Το θέτω έτσι μια που το καφενείο που τα λέμε έχει τίτλο "Μπουρδέλα.κομ"!   :booty:
Οποτε λεμε:Η αμοιβαδα διαιρειται γιατι εχει οργασμο?Πολλα ειδη βατραχων πολλαπλασιαζονται με παρθενογεννεση γιατι εχουν οργασμο?
Τα ζωα γαμανε καθε μερα η μονο οταν το θηλυκο εχει περιοδο?Ο ανθρωπος ειναι τελειως διαφορετικο ειδος.Η μπουρδολογια που διαβαζεις λεει πολλες μαλακιες.Ξεχνας τον φλοιο αν ξερεις τι σημαινει.Μια και επιασες το DNA πληροφορησου ιτ ειναι γενοτυπος και τι φαινοτυπος.Και τα λεμε :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Συνημμένα