You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Φιλε μου δεν ξερω να σου πω καποιο φιλοσοφικο δοκιμιο.Μου αρεσε απο παντα με βλεπουν οταν κανω κατι,γιατι αυτο αρεσε σε πολλουςΔε μου απαντάς, έτσι?
και σε αυτους απευθυνομαι.Και μου αρεσε επιπλεον να ικανοποιω τις ιδιαιτεροτητες του αλλου και να τον βλεπω να ικανοποιειται.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Δεν πρόκειται για φιλοσοφία, αγαπητέ.Φιλε μου δεν ξερω να σου πω καποιο φιλοσοφικο δοκιμιο. Μου αρεσε απο παντα με βλεπουν οταν κανω κατι, γιατι αυτο αρεσε σε πολλους και σε αυτους απευθυνομαι. Και μου αρεσε επιπλεον να ικανοποιω τις ιδιαιτεροτητες του αλλου και να τον βλεπω να ικανοποιειται.
Πρόκειται για ψυχολογία.
Η ερώτηση μου ήταν (και είναι) αν μπορείς να μας (μου) εξηγήσεις τι είδους ικανοποίηση σου προσφέρει το να σε βλέπουν, όταν κάνεις κάτι.
Οργασμός δεν είναι (ένστικτο αναπαραγωγής).
Χόρταση δεν είναι (ένστικτο αυτοσυντήρησης).
Μπορείς? Γιατί μυαλό που σκέφτεται, έχεις.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Απλα mariath, του Λιλα του αρεσει να εκτιθεται οπως ακριβως εκτιθεται και ενας ηθοποιος σε μια θεατρικη σκηνη. Αναλογως εισπρατει τα χειροκροτηματα και την αποδοχη του κοσμου. Εμεις ειμαστε το δικο του κοινο. Οσο περισοτερη αποδοχη εχει τοσο πιο πολλη ικανοποιηση εισπρατει. Και αναλογως προσφερει θεαμα στο αγαπημενο του κοινο. Κατι τετοιο ειναι πιστευω. Σιγα το θεμα και την ψυχολογικη εμβαθυνση. Στηριζουμε τον Λιλα!
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Στηριζουμε τον Λιλα!
Καλά, αυτό δεν το συζητάμε!
Κι εγώ στηρίζω Λίλα!
Η κουβέντα δεν έχει σχέση με τη στήριξη!
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Σου απαντησα αλλα δεν το καταλαβες.Εαν προσπαθεις να κρινεις πραγματα βασει αυτης της μπουρδολογιας που λεγεταιΔεν πρόκειται για φιλοσοφία, αγαπητέ.
Πρόκειται για ψυχολογία.
Η ερώτηση μου ήταν (και είναι) αν μπορείς να μας (μου) εξηγήσεις τι είδους ικανοποίηση σου προσφέρει το να σε βλέπουν, όταν κάνεις κάτι.
Οργασμός δεν είναι (ένστικτο αναπαραγωγής).
Χόρταση δεν είναι (ένστικτο αυτοσυντήρησης).
Μπορείς? Γιατί μυαλό που σκέφτεται, έχεις.
ψυχολογια θα βγαινεις σε λαθος συμπερασματα.Στον ανθρωπο ο οργασμος δεν ειναι ενστικτο αναπαραγωγης ουτε η χορταση ειναι ενστικτο αυτοσυντηρησης.Μου προσφερει ψυχικη ευχαριστηση.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ώπα!Στον ανθρωπο ο οργασμος δεν ειναι ενστικτο αναπαραγωγης
Εδώ κάνεις λάθος.
Όχι μόνο στον άνθρωπο, αλλά ΣΕ ΟΛΑ τα έμβια όντα (με επικεφαλής τα πρωτεύοντα θηλαστικά βεβαίως, τα οποία είναι πολύ όμοια με εμάς και η παρατήρησή τους είναι εύκολη), ο οργασμός είναι η εκδήλωση της ικανοποίησης της ανάγκης που δημιουργείται από την ύπαρξη (μέσα στον γενετικό κώδικα) του ενστίκτου αναπαραγωγής.
Θες να χύσεις (κάτι σε σπρώχνει να χύσεις) για να διαιωνίσεις το είδος, και αυτό δεν μπορείς να το καταπολεμήσεις. Σου βγαίνει από μέσα. Γιατί τα ένστικτα δεν σβήνουν. Όπως π.χ. δεν σβήνει το ένστικτο του χελιδονιού (αυτοσυντήρηση) που του λέει κάθε φθινόπωρο: "Τράβα νότια".
Το ότι οι μηχανισμοί αυτοί είναι πιο περίπλοκοι (και δεν περιγράφονται έτσι απλά με 10 λέξεις), ή το ότι στατιστικά υπάρχουν παρεκκλίσεις από την γενική αρχή (σε μερικά άτομα του είδους) δεν σημαίνει:
-Ούτε ότι δεν υπάρχει η γενική αρχή.
-Ούτε ότι μπορεί να αποξηλωθεί η στο DNA καταγεγραμμένη πληροφορία (π.χ. καλόγεροι: Δεν καταργούν αυτό που είχαν πριν. Του σηκώνεται - αν του σηκωνόταν και πριν πάει).
Δεν αποτελεί ο άνθρωπος ιδιαίτερο είδος, φίλε, από τη γάτα, το σκύλο, την αρκούδα, τον πίθηκο, κλπ.
Τα ένστικτα έχουν την ίδια λειτουργία σε όλους, και αυτό που λες δεν είναι σωστό.
Μην παραμυθιάζεσαι.
Η ύπαρξη του ενστίκτου αναπαραγωγής (άλλωστε) επιβεβαιώνεται και από το ότι υπάρχουν (στην Αθήνα π.χ.) 300 τόσα μπουρδέλα (και 10 φορές περισσότερες πουτάνες εκτός μπουρδέλων), που επιβιώνουν ακριβώς για να ικανοποιούν αυτό το ένστικτο.
Αν δεν υπήρχε το ένστικτο (στον ανδρικό πληθυσμό), γιατί να υπάρχει όλη αυτή η βιομηχανία?
(Το θέτω έτσι μια που το καφενείο που τα λέμε έχει τίτλο "Μπουρδέλα.κομ"!
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Οποτε λεμε:Η αμοιβαδα διαιρειται γιατι εχει οργασμο?Πολλα ειδη βατραχων πολλαπλασιαζονται με παρθενογεννεση γιατι εχουν οργασμο?Ώπα!
Εδώ κάνεις λάθος.
Όχι μόνο στον άνθρωπο, αλλά ΣΕ ΟΛΑ τα έμβια όντα (με επικεφαλής τα πρωτεύοντα θηλαστικά βεβαίως, τα οποία είναι πολύ όμοια με εμάς και η παρατήρησή τους είναι εύκολη), ο οργασμός είναι η εκδήλωση της ικανοποίησης της ανάγκης που δημιουργείται από την ύπαρξη (μέσα στον γενετικό κώδικα) του ενστίκτου αναπαραγωγής.
Θες να χύσεις (κάτι σε σπρώχνει να χύσεις) για να διαιωνίσεις το είδος, και αυτό δεν μπορείς να το καταπολεμήσεις. Σου βγαίνει από μέσα. Γιατί τα ένστικτα δεν σβήνουν. Όπως π.χ. δεν σβήνει το ένστικτο του χελιδονιού (αυτοσυντήρηση) που του λέει κάθε φθινόπωρο: "Τράβα νότια".
Το ότι οι μηχανισμοί αυτοί είναι πιο περίπλοκοι (και δεν περιγράφονται έτσι απλά με 10 λέξεις), ή το ότι στατιστικά υπάρχουν παρεκκλίσεις από την γενική αρχή (σε μερικά άτομα του είδους) δεν σημαίνει:
-Ούτε ότι δεν υπάρχει η γενική αρχή.
-Ούτε ότι μπορεί να αποξηλωθεί η στο DNA καταγεγραμμένη πληροφορία (π.χ. καλόγεροι: Δεν καταργούν αυτό που είχαν πριν. Του σηκώνεται - αν του σηκωνόταν και πριν πάει).
Δεν αποτελεί ο άνθρωπος ιδιαίτερο είδος, φίλε, από τη γάτα, το σκύλο, την αρκούδα, τον πίθηκο, κλπ.
Τα ένστικτα έχουν την ίδια λειτουργία σε όλους, και αυτό που λες δεν είναι σωστό.
Μην παραμυθιάζεσαι.
Η ύπαρξη του ενστίκτου αναπαραγωγής (άλλωστε) επιβεβαιώνεται και από το ότι υπάρχουν (στην Αθήνα π.χ.) 300 τόσα μπουρδέλα (και 10 φορές περισσότερες πουτάνες εκτός μπουρδέλων), που επιβιώνουν ακριβώς για να ικανοποιούν αυτό το ένστικτο.
Αν δεν υπήρχε το ένστικτο (στον ανδρικό πληθυσμό), γιατί να υπάρχει όλη αυτή η βιομηχανία?
(Το θέτω έτσι μια που το καφενείο που τα λέμε έχει τίτλο "Μπουρδέλα.κομ"!
Τα ζωα γαμανε καθε μερα η μονο οταν το θηλυκο εχει περιοδο?Ο ανθρωπος ειναι τελειως διαφορετικο ειδος.Η μπουρδολογια που διαβαζεις λεει πολλες μαλακιες.Ξεχνας τον φλοιο αν ξερεις τι σημαινει.Μια και επιασες το DNA πληροφορησου ιτ ειναι γενοτυπος και τι φαινοτυπος.Και τα λεμε
καλα ολα τα μπουκαλια του μπαρ εχουνε περασει απο την τρυπα του πιος τυχεροσ θα πιει δεν ξερω..