kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
κ το λιλακι μαζευε τα διφραγκα κ κουναγε το κολαρακι του
μπα..απλά εκει που τα μαζευε καποιος του χαιδεψε τον κωλο κ του αρεσε..απο τοτε του εμεινε κουσουρι
κ το λιλακι μαζευε τα διφραγκα κ κουναγε το κολαρακι του
μπα..απλά εκει που τα μαζευε καποιος του χαιδεψε τον κωλο κ του αρεσε..απο τοτε του εμεινε κουσουρι
μίστερ μπούτια πραγματικά λατρεύω τα πόδια σου!θέλω να γνωριστούμε να γνωρίσεις και τα δικά μου τα υπέροχα
Εγω να πάρουμε μίστερ μπούτιες και κύριους λίλες μαζί με όλα τα τράνς και τους περίεργους της όλης μπουρδελιακής κοινότητας(μή εξαιρεμένου και εμού) και υπό τους ήχους της τράνς (μουσικής εννοώ ) του ντί τζέι ΝΩΕ, να ξεναγηθούμε στον ελλαδικό χώρο και μετέπειτα σε ολόκληρο τον κόσμο με απώτερο σκοπό την αυτοξεφτίλα,την περιθωριοποίηση και κάποιο οικονομικό όφελος!λέω να κάνουμε και μιά θεατρική ομάδα για να ανεβάσουμε αρχαίες τραγωδίες και κωμωδίες.Εχω ήδη σκεφτεί και τό όνομα της περιοδείας...θα λέγεται η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΛΩΝ...
βαλε κ κανενα ρωσακι να στα παρασκηνια κ γω φερνω τις μπουταρες μου
για ντι τζει θελω λαγουδακι, κ να κοβουν εισιτιρια απολυτο αρσενικο
ο λιλας θα βγαινει σαν τη βασιλισσα του καρναβαλιου απο ενα τεραστιο κολαρακι
και σύ θα παίρνεις πίπες απο βραζιλιάνικα τραβέλια γαιδούρια καθώς θα βγαίνεις από την τεράστια πουτίγκα.
και σύ θα παίρνεις πίπες απο βραζιλιάνικα τραβέλια γαιδούρια καθώς θα βγαίνεις από την τεράστια πουτίγκα.
κατσε ρε vasos πρωτα απο ολα τι ειναι τα βραζιλιανικα τραβελια γαιδουρια