You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Εμπαινε Λιλα εμπαινε !!!!!!
για την Γιωτα λεω ....
Τα πινει ολα
Τα πινει ολα
[move]ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΤΗ ΓΙΩΤΑ [/move]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
με ποιο δικαιωμα βαζεις φωτο την γιωτα την ωρα που ρουφαει το καυλι μου ρε μαλακα?
με ποιο δικαιωμα βαζεις φωτο την γιωτα την ωρα που ρουφαει το καυλι μου ρε μαλακα?
ΑΜΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ Ο ΓΕΙΤΩΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ ΛΙΛΑΚΟ = ΘΑ ΣΕ
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σιγα μην γαμησω τον λιλα,τη γιωτα θα γαμησω οπως παλιαΑΜΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ Ο ΓΕΙΤΩΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ ΛΙΛΑΚΟ = ΘΑ ΣΕ
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Παλι την χουφτα σου θα γαμισεις γαριδακια? :-* :-* :-* :-* :-*σιγα μην γαμησω τον λιλα,τη γιωτα θα γαμησω οπως παλια
σιγα μην γαμησω τον λιλα,τη γιωτα θα γαμησω οπως παλια
Σόρρυ, αλλά την Γιώτα την πριν από σενα (στα φοιτητικά της χρόνια) οποτε θα περιμένεις, άλλωστε ως γειτωνας την όποτε γουστάρεις
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν με χαλαει η σειρα,εξαλλου η γιωτουλα ποτε δεν ελεγε οχι,θυμασαι?Σόρρυ, αλλά την Γιώτα την πριν από σενα (στα φοιτητικά της χρόνια) οποτε θα περιμένεις, άλλωστε ως γειτωνας την όποτε γουστάρεις
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Απο την πολυ μαλακια πως λεμε μπλεξαμε την βουρτσα με την πουτσα.Αλλαξτε και χερι.δεν με χαλαει η σειρα,εξαλλου η γιωτουλα ποτε δεν ελεγε οχι,θυμασαι?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τουλαχιστον αφου δεν σταματας τις φωτο βαλε και αυτη που την εχω χυσει στο προσωπακι τηςΑπο την πολυ μαλακια πως λεμε μπλεξαμε την βουρτσα με την πουτσα.Αλλαξτε και χερι.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλα ο,τι πεις δεν σου χαλαω χατιριΜονο ο Νικολας ο μηχανικος με την χοντρη την πουτσα την εχει ξεπατωσει πριν απο χρονια
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Το μονο που εχεις χυσει ειναι τα βρακια σου γιαυτο εισαι και δωριτης σπερματος.τουλαχιστον αφου δεν σταματας τις φωτο βαλε και αυτη που την εχω χυσει στο προσωπακι της
Μονο ο Νικολας ο μηχανικος με την χοντρη την πουτσα την εχει ξεπατωσει πριν απο χρονια
Εγώ ειμαι ο μαστρο Νικόλας ο χοντροπουτσος, ακόμη με θυμάτε η Γιωτα;;;;; τωρα με συγκήνησες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαστρο νικο αμα ειναι να μου πεις ποτε μπορω να φερω το αμαξι για σερβις και μετα παμε να ξεκωλιασουμε τη γιωτουλα να θυμηθουμε τα παλιαΕγώ ειμαι ο μαστρο Νικόλας ο χοντροπουτσος, ακόμη με θυμάτε η Γιωτα;;;;; τωρα με συγκήνησες
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ευγε,πολλα τουρκικα βλεπεις.Μαλλον ο μαστροΠαπαρας εισαιΕγώ ειμαι ο μαστρο Νικόλας ο χοντροπουτσος, ακόμη με θυμάτε η Γιωτα;;;;; τωρα με συγκήνησες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην γινεσαι πουστης τωρα και βγαζεις κακιες,ακομα μου κρατας μουτρα που δεν σε γαμησα ποτε παρα μονο ξεσκιζα την γιωτα?Το μονο που εχεις χυσει ειναι τα βρακια σου γιαυτο εισαι και δωριτης σπερματος.