lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
με το ρολοι νωνταλαγουδακη ησουν αυτος με το ρολοι η ο τριχοποδαρουλης??
με το ρολοι νωνταλαγουδακη ησουν αυτος με το ρολοι η ο τριχοποδαρουλης??
με το ρολοι νωντα
Τι γελάς ρε λουκουμά
Χυσε αγαπη χυσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαστερι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λυωνωωωωωωωωωωωωωωω...τι καυλα θεε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!γουσταρω σεντονακι εμπριμε
λιλα σε γαμησε δυνατα ο λαγουδακης η ηταν ψοφιος??Χυσε αγαπη χυσεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε συ αληθεια πηγες και γαμησες;ηταν καλα;στα ηπιε κιολας;ματια μου γλυκα!!!!!!!!!
Εννοειται οτι τα πινωρε συ αληθεια πηγες και γαμησες;ηταν καλα;στα ηπιε κιολας;
το ειδα στην διαφημιση σου.....απλα ηθελα να διπλοτσεκαρω τον λαγο μην λεει ψεματακια....Εννοειται οτι τα πινω
Εννοειται οτι τα πινω
Ειναι λιγο ψευτακοςτο ειδα στην διαφημιση σου.....απλα ηθελα να διπλοτσεκαρω τον λαγο μην λεει ψεματακια....
Ειναι λιγο ψευτακος
ετσι εχω αρχισει και πιστευω.....ειδικα μετα το πμ που εβγαλες στην φορα....Ειναι λιγο ψευτακος
Ερχεται μια φορα στις 15 τουλαχιστονετσι εχω αρχισει και πιστευω.....ειδικα μετα το πμ που εβγαλες στην φορα....
καλα κανει το παιδι να ξεδινει ......και εχει και προγραμμα στην ζωη του.....τα διαβασματα διαβασματα η διασκεδαση διασκεδαση...ολα με μετρο και στον χρονο τους.....Ερχεται μια φορα στις 15 τουλαχιστον
Ερχεται μια φορα στις 15 τουλαχιστον
Ναι και εγω τον βοηθαω οσο γινεταικαλα κανει το παιδι να ξεδινει ......και εχει και προγραμμα στην ζωη του.....τα διαβασματα διαβασματα η διασκεδαση διασκεδαση...ολα με μετρο και στον χρονο τους.....
λιλα εγω νομιζα οτι εισαι καλη κοπελα και δε λες ψεματαΝαι και εγω τον βοηθαω οσο γινεται