Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Τι απεγινε ο εντουρο τυποι;;;;;
Καλό δε μπορώ να πώ... Ετοίμασε όμως για το λαό σου και κανένα νέο χορευτικό,πρέπει η επιστροφή εντούρο να γίνει σε πανηγυρικό κλίμα.άντε να ξαναπάρει ζωή ολόκληρος ο ιστότοποςΠοια τιτανομαχια η αγαπη μου είναι γαριδοτσουτσουνη,να ελεγες φυστικομαχια θα το καταλαβαινα.
κρατήστε δυνάμεις για επιστροφή εντούρο..Εγω το χω πει οτι αν ποτε συναντηθουν αυτοι οι δυο τυποι θα γαμηθουν με πολυ παθος! Σα να μην υπαρχει αυριο!!
Φυλαξε το σπερμα σου μην χαθει η γεννια σουΛιλα. Δεν ξερω πως να στο πω, αλλα για να κερδίσεις το κύπελλο πρεπει να αντιμετωπήσουμε το κατεστημένο. Ο administrator θελει να ανακόψει την πορεία σου και τιμωρεί οσους μιλάνε για εσενα. Δεν θέλω να το πάμε εκβιαστικά, προς θεου,αλλα απείλησε τον οτι θα του σκασεις γλωσσόφιλα, και θα τον κανεις υπόθετο στην σουφρα σου αν δεν σταματήσει να μας πολεμάει.
Στον αγωνα αυτο, κανενας δεν περισσεύει.
Φυλαξε το σπερμα σου μην χαθει η γεννια σου
Φυλαξε το σπερμα σου μην χαθει η γεννια σουΝα μυρισεις τον κρινο, η μονη σου ελπίδα να συνεχίσει η γεννια σου.
Φυλαξε το σπερμα σου μην χαθει η γεννια σουΟ πελαργός φοβαται τις μαυρες τρυπες και δεν σε πλησιάζει. Μυρισε κρινο, μπας και.Αλλιώς δεν σε βλέπω για απογόνους.
Ο πελαργός φοβαται τις μαυρες τρυπες και δεν σε πλησιάζει. Μυρισε κρινο, μπας και.Αλλιώς δεν σε βλέπω για απογόνους.
να εχουν και οι επομενες γενιες λιλα;
Φυλαξε το σπερμα σου μην χαθει η γεννια σουΝα χασει την μοναδικη του ελπιδα να γινει μανα;
ο λιλας μυρισε τον κρινο