jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Καθαροαιμο ατι ο Λιλας τυπε, καλπαζει για τη νικη. :S :S :S
κουναει την ουρα της η λιλουκα
μαλλον καθαροαιμο ΞΕ-Π-ΑΤΙ ειναι
λιλακο γερα
ο τιτλος του αρχι σου ανηκει
κουναει την ουρα της η λιλουκα
μαλλον καθαροαιμο ΞΕ-Π-ΑΤΙ ειναι
λιλακο γερα
ο τιτλος του αρχι σου ανηκει
Φοράδα λέγεται, οχι ατι.
φοραδίσιο πουσ - 'τι ειναιειναι φοραδισιο ατι
Λοιπον Παπαρα?
Μη ξαναπεις παπαρα τον φιλο τον Ιακωβο, γιατι θα φαμε τα μουστακια μας......
Οσο για την νεα σου φωτο.... απο την ιδια ταινια ειναι και αυτη....
Ενα σου λεω ταλαιπωρε Λιλα... Οχι εσενα στις φωτος φυσικα....
Ο μπαμπας αυτουνου που εμενε παλιοτερα πανω απο το Λιντο που καηκε (ξερεις εσυ) σε ψαχνει γιατι πιστευει οτι εσυ εβγαλες στο κλαρι τον κανακαρη του.
Στο ξαναπα.... Αν σε πετυχει θα σε ...γαμησει.... Απλα δεν ξερει που ακριβως στο Μαρουσι μενεις.....
Λευτερακη απέναντι από το σπιτι σου είναι μια μαντρα με αρχιδια.Παρε φορα και κλαστα μας.Μη ξαναπεις παπαρα τον φιλο τον Ιακωβο, γιατι θα φαμε τα μουστακια μας......
Ο μπαμπας αυτουνου που εμενε παλιοτερα πανω απο το Λιντο που καηκε (ξερεις εσυ) σε ψαχνει γιατι πιστευει οτι εσυ εβγαλες στο κλαρι τον κανακαρη του.
Στο ξαναπα.... Αν σε πετυχει θα σε ...γαμησει.... Απλα δεν ξερει που ακριβως στο Μαρουσι μενεις.....
:thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:Λευτερακη απέναντι από το σπιτι σου είναι μια μαντρα με αρχιδια.Παρε φορα και κλαστα μας.
Εκει που σε παιρνει κανε τον μαγκα σουργελο. :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: Αντε παλιο φλωρε που εγινες και μαγκας.ΟΥΣΤ.
είναι μια μαντρα με αρχιδια.Παρε φορα και κλαστα μας.
Εκνευρίστηκες Λιλα; Γιατι ρε συ;
Εδω καποιοι σε βριζουν με τα χειροτερα λογια, και εσυ με στωικοτητα τους υπομενεις, και κυρίως χωρις βρισιες !!!! Εγω ποτε δεν σε εβρισα....
Τωρα γιατι; Μηπως γιατι αποκαλυψα τις μουφες φωτος σου, που τελικα δεν καινουριες και ουτε ειναι "φωτος σου"; Μηπως μου το φυλάεις επειδη εδω και 2 χρονια εκραξα τα χαϊβάνια που σε ακολουθουσανε και ειπα οτι αυτες που πασαρεις για φωτος σου ειναι σκριν σουτς απο ταινια;
Η μηπως φοβηθηκες μην αποκαλυψω στον μπαμπα του "δικου σου" που μενεις;
Μη με εκνευρισεις παραπανω, προπαντως μη με ξαναβρισεις, γιατι αν και δεν ειναι του χαρακτηρα μου δεν τοχω σε τιποτα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]να ποσταρω φατσα καρτα τον πραγματικο Λιλα.[/size][/size][/size] Ενταξει;;;;;
Ταπαμε, τα μιλησαμε, τα συμφωνησαμε.....
Το πιο πιθανό είναι , ο Λίλας να είναι
ο γνωστός Αβράμης, ο Τριάντης , ο κηπάρχης !
http://[URL unfurl="true"]www.athina984.gr/wp-content/uploads/2017/05/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B7%CF%80%CE%BF%CF%82-1-735x400.jpg[/img[/URL]]
Δηλαδή ο poustiki kithara κτλ !
[/quote]
μην μας μπερδευεις ρε λαλακη
ο λιλας ειναι ο ΛΙΛΑΣ ΑΡΧΙΠ@@ΣΤΡΑ και προσεχως αρχι :jerking2:
ολα τα αλλα ειναι συνομωσια σκοτεινων κεντρων
θέλεις να πεις φίλε ότι η μούρη του είναι χειρότερη από αυτή στις ψεύτικες φωτογραφίες ;;;;; αν είναι δυνατόνΕκνευρίστηκες Λιλα; Γιατι ρε συ;
Εδω καποιοι σε βριζουν με τα χειροτερα λογια, και εσυ με στωικοτητα τους υπομενεις, και κυρίως χωρις βρισιες !!!! Εγω ποτε δεν σε εβρισα....
Τωρα γιατι; Μηπως γιατι αποκαλυψα τις μουφες φωτος σου, που τελικα δεν καινουριες και ουτε ειναι "φωτος σου"; Μηπως μου το φυλάεις επειδη εδω και 2 χρονια εκραξα τα χαϊβάνια που σε ακολουθουσανε και ειπα οτι αυτες που πασαρεις για φωτος σου ειναι σκριν σουτς απο ταινια;
Η μηπως φοβηθηκες μην αποκαλυψω στον μπαμπα του "δικου σου" που μενεις; θέλεις να πεις φίλε ότι είναι ακόμα χειρότερος και από τιςΜη με εκνευρισεις παραπανω, προπαντως μη με ξαναβρισεις, γιατι αν και δεν ειναι του χαρακτηρα μου δεν τοχω σε τιποτα να ποσταρω φατσα καρτα τον πραγματικο Λιλα. Ενταξει;;;;;Εκνευρίστηκες Λιλα; Γιατι ρε συ;
Η μηπως φοβηθηκες μην αποκαλυψω στον μπαμπα του "δικου σου" που μενεις;
Μη με εκνευρισεις παραπανω, προπαντως μη με ξαναβρισεις, γιατι αν και δεν ειναι του χαρακτηρα μου δεν τοχω σε τιποτα να ποσταρω φατσα καρτα τον πραγματικο Λιλα. Ενταξει;;;;;
[size=10pt]Ωτοι οιχα να πο τω οιπα. Αναγνοσσει κε γραφυ γνορρειζο
[/size]
[size=10pt]Ωτοι οιχα να πο τω οιπα. Αναγνοσσει κε γραφυ γνορρειζο
[/size]
Μη ξαναπεις παπαρα τον φιλο τον Ιακωβο, γιατι θα φαμε τα μουστακια μας......