jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Τον λίλα ψήσε τυπε. Ισως αν ειναι για ιερο σκοπό να τον καταφέρεις.
με ενα καλο κουτσουρο κατι μπορει να γινει
Τον λίλα ψήσε τυπε. Ισως αν ειναι για ιερο σκοπό να τον καταφέρεις.
με ενα καλο κουτσουρο κατι μπορει να γινει
Μου τον στρεσάρατε πάλι και πούλεψε!!!
Πρώτα θα μάθεις ορθογραφία και μετά θα πάρεις απάντηση
lefteris38 η και μαλάκας39,γράψε 10 φορές ΣΩΣΤΑ τη λέξη προλαβαίνεις και θα απαντήσω(οχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να δώ ότι δεν είσαι ρομπότ)
Γράψε 10 φορές τη λέξη προλαβαίνεις ΣΩΣΤΑ και να επανέλθεις με το κηδεμόνα σου,ΜΑΛΑΚΙΟΝ :coolcondom:Γαμημενο κωλόπαιδο, πουστρογερε του κερατά.... Γουστάρεις μπινελικια μωρη λελέτα... Εεεε
Γράψε 10 φορές τη λέξη προλαβαίνεις ΣΩΣΤΑ και να επανέλθεις με το κηδεμόνα σου,ΜΑΛΑΚΙΟΝ :coolcondom:
είπαμε 10 φορές τη συγκεκριμένη λέξη παλιομπάζο.ΤΕΛΟΣΠρολαβενεις πουστρογερε να βρεις κανα Πακιστανο να σου ανοιξει τη σουφρα και σημερα . .. Εδω τελειωμενε δεν ασχολείται κανεις με τον βρωμοκωλο σου... Ουστ ναυάγιο....
;άλλωστε λευτεράκη μου ποιός να ασχοληθεί με το δικό μου κώλο,όταν όλοι χαρχαλεύουν το δικό σου.Αντε γειά ΚΟΡΟΙΔΟΠρολαβενεις πουστρογερε να βρεις κανα Πακιστανο να σου ανοιξει τη σουφρα και σημερα . .. Εδω τελειωμενε δεν ασχολείται κανεις με τον βρωμοκωλο σου... Ουστ ναυάγιο....
Ρε Trial εξήγησε ότι δεν είσαι γκέϋ, και κάνεις πλάκα.
Ο Λευτεράκης είναι καλό παλληκάρι.
;άλλωστε λευτεράκη μου ποιός να ασχοληθεί με το δικό μου κώλο,όταν όλοι χαρχαλεύουν το δικό σου.Αντε γειά ΚΟΡΟΙΔΟ
Καραφλε μου τρελε μου ερωτα,μου κανατε την μουρη κρεας και δεν θα φαω τις ψωλες μου.Δεν είναι τυχαιο ότι εισαι Μιστερ μαλακας 2016 και αναπληρωτης 2017.τυπε εκλασε μεντες ο λιλας με τοσους σκληρους χυστες να τον απαξιωνουν :S :S :S
Ναι θελεις την γλύψεις?λιλακο με σηκωμαρες ξυπνησες;
εχει υγρανθει η σουφριτσα σου;
Μεγαλος Πρωταγωνιστης, Εντουρο η Καραφλη ΛουλουΓια ερωτα δεν ξέρω. Ενας θίασσος μεγάλος υπάρχει σίγουρα.