ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Οι φωτό, υποθέτουμε πολλοί πλέον, δεν είναι δικές σου...
Οχι οτι θα γελάω λιγότερο αν ισχύει οτι δεν ειναι δικες του οι φωτο, αλλα ρε λίλα, τάπωσε τον. Δειξ' του μια φωτό σου με ενα βαρέλι στον κώλο, να σταματήσει να αμφισβητεί.
Αιμίλιε μπές στη τρύπα σου και μην ασχολείσαι με μένα και το Λίλα!!!γεια σου συναγωνιστη Λιλα!! μη μασας με τους ομοφοβικους μαλακες!!
Μην ανησυχειςγεια σου συναγωνιστη Λιλα!! μη μασας με τους ομοφοβικους μαλακες!!
Μην ανησυχεις
Εχεις γινει κουραστικος μπετοβλακα.Μαθε πρωτα Ελληνικα.Λίλα μην τον πιστευεις τον αιμυλιο. Προσπαθεί να σε κανει να συμφιλιωθείς με την δεύτερη θέση που ξέπεσε η σουφρα σου, και να μην πολεμήσεις για την πρωτιά ανεβάζοντας φωτο με βαρέλι στον κώλο να βουλώσεις στόματα. Μην τον ακους, δεν θέλει το καλό σου.
Λίλα γιατί με απαξιώνεις έτσι?Για ένα καφέ ήρθα και για πρώτη φορά στη ζωή μου κουβαλάω και το pc
Εχεις γινει κουραστικος μπετοβλακα.Μαθε πρωτα Ελληνικα.
ουτε ενα κουτσουρακιΘα μαθω, θα μάθω, στο υπόσχομαι. Αν λεο πσεματα να μιν χορεσι κσανα στι σουφρα σου ουτε οδοντογλιφιδα.
πάντως εγώ είμαι για καφέ στον αλάμπεη και περιμένω.όποιος αμφιβάλει έρχεται και βλέπειειναι κακο κοριτσι
ουτε ενα κουτσουρακι
τοσο δα μικρουτσικο;
για πόσο ισχύει η κίτρινη που έχω φάει?αν ξαναμπαχαλέψω άλλο νήμα με διώχνουν χωρίς προειδοποίηση?Θα μαθω, θα μάθω, στο υπόσχομαι. Αν λεο πσεματα να μιν χορεσι κσανα στι σουφρα σου ουτε οδοντογλιφιδα.
για πόσο ισχύει η κίτρινη που έχω φάει?αν ξαναμπαχαλέψω άλλο νήμα με διώχνουν χωρίς προειδοποίηση?