Αφου γαμαγε γκομενες, αν ηταν πουστης ολο και θα τον ξαναετρωγε! (συμβαινει σε πολλους αυτο να πειραματιζονται, δεν το λεω υποθετικα!).
Αρα πουστης η ανωμαλος (διάλεξε) που μετανόησε, και προσπαθει να εξιλεωθεί.
Αφου γαμαγε γκομενες, αν ηταν πουστης ολο και θα τον ξαναετρωγε! (συμβαινει σε πολλους αυτο να πειραματιζονται, δεν το λεω υποθετικα!).
Αρα ηταν πουστης και ξαναεγινε στραιτ?Αρα πουστης η ανωμαλος (διάλεξε) που μετανόησε, και προσπαθει να εξιλεωθεί.
Αρα ηταν πουστης και ξαναεγινε στραιτ?
Υπαρχουν και οι γάιδαροι στα χωριααν δεν βρησκεις αλογο υπαρχει ομοιωμα πουτσας αλογου λιλακο να μας πεις αν ειναι οκ
Αρα επιβεβαιωνεις τον ισχυρισμο που οτι και οι στρειτ γαμιουνται!Ανωμαλος ηταν σίγουρα στα 18 για αυτο και τον ηπιε, και εζησε την υπόλοιπη ζωή του χωρίς υποτροπή, κανοντας οτι περνουσε απο το πουλι του να εξιλεωθεί.
Σαν και εσενα και τον λίλα πουστης, δεν ηταν. Υπάρχουν στάδια οπως στις ασθένειες. Παρεμεινε στο πρωτο στάδιο της ανωμαλιας.
Αρα επιβεβαιωνεις τον ισχυρισμο που οτι και οι στρειτ γαμιουνται!
Αρα επιβεβαιωνεις τον ισχυρισμο που οτι και οι στρειτ γαμιουνται!
Απλα δεν ειναι ποτε ξανα straight. Δεν μπορουμε να συγκρίνουμε ας πουμε την σουφρα του τελειωμενου λιλα, με την σουφρα ενος νουμπα που τον εφαγε μονο μια φορά και δεν του άρεσε.
Δεν εχω λιγουρευτει πουτσα εγω στα 18 μου, για να ξερω ποσο μεγάλος ηταν ο εθισμός μολις τον φας, σορυ.Δηλαδη στις ποσες φορες παυει να ειναι στρειτ και δεν εχει γυρισμο?
Αρα αφου δεν μπορει να τεθει καποιο συγκεκριμενο οριο, ο καθε στραιτ μπορει να τον φαει χωρις να ειναι πουστης!Δεν εχω λιγουρευτει πουτσα εγω στα 18 μου, για να ξερω ποσο μεγάλος ηταν ο εθισμός μολις τον φας, σορυ.
Αρα αφου δεν μπορει να τεθει καποιο συγκεκριμενο οριο, ο καθε στραιτ μπορει να τον φαει χωρις να ειναι πουστης!
δεν υπαρχουν ορια teddyδεν μπορει να τεθει καποιο συγκεκριμενο οριο
Οι χωριατες όπως ο Εντουρο και ο Τζωννυ που γαμαγανε κατσικες στο χωριο και τοσες χιλιαδες αλλοι είναι φυσιολογικοι?
Η μαριγουλα σου σε γυρευει.Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε