Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 741K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μας δουλεύει δε μας δουλεύει, μάλλον πρέπει να σταματήσει εδώ η κουβέντα και να επιστρέψουμε στην μπουκαλο-καζούρα γιατί το κλίμα είναι "κάπως"...
Τι λες ρε φίλε? Μόνο εδώ θα δεις τέτοιο καύλα Ιονέσκο κλίμα με λίγο από Σωκράτη εσύ σουπερ-σταρ να πούμε. :boobies:

Διαφωνώ κατακόρυφα. :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μετα με απειλουσε με τις φωτο και με πηδαγε τα επομενα 5 χρονια

στα 12 σου, έγινε η φάση, τώρα είσαι καμία 55αρια άρα πριν από 43 στον φορέσανε..

δλδ το 1967 πες 1970, είχαν όχι μόνο φωτογραφικές μηχανές αλλά και φωτογραφάδικα...

πω ρε γμτ...και μετά λέω εγώ ότι έχω φαντασία...πφφφφφφφφφφφφφφφφ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στα 12 σου, έγινε η φάση, τώρα είσαι καμία 55αρια άρα πριν από 43 στον φορέσανε..

δλδ το 1967 πες 1970, είχαν όχι μόνο φωτογραφικές μηχανές αλλά και φωτογραφάδικα...

πω ρε γμτ...και μετά λέω εγώ ότι έχω φαντασία...πφφφφφφφφφφφφφφφφ
σιγα ρε τυπε
εκει κολλησες και εσυ
λεπτομεριες :2funny:
ασε τον λιλα τον τυπο να δημιουργησει :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σιγα ρε τυπε
εκει κολλησες και εσυ
λεπτομεριες :2funny:
ασε τον λιλα τον τυπο να δημιουργησει :2funny:

μa ρε φιλε να μας φλομωσει στο ψεμα...τλχστν να εχει μια συνοχη και μια υποτυπωδη ευσταθεια το θεμα του...

κατα τ'αλλα καλα το παει..

συνεχισε λιλακι..

βαλε ενα johnie στην τρυπουλα και πες το:

keep walkin'...lila's story!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μa ρε φιλε να μας φλομωσει στο ψεμα...τλχστν να εχει μια συνοχη και μια υποτυπωδη ευσταθεια το θεμα του...

κατα τ'αλλα καλα το παει..

συνεχισε λιλακι..

βαλε ενα johnie στην τρυπουλα και πες το:

keep walkin'...lila's story!
αφου τον γουσταρεις βρε παπαρα τι το παιζεις υπερανω.στειλε του ενα πμ να κανονισετε να βγειτε να σε ξεφλουδισει στον πουτσο να το ευχαριστηθεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αφου τον γουσταρεις βρε παπαρα τι το παιζεις υπερανω.στειλε του ενα πμ να κανονισετε να βγειτε να σε ξεφλουδισει στον πουτσο να το ευχαριστηθεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hahaha-024.gif
hahaha-024.gif
hahaha-024.gif
hahaha-024.gif

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχοχοχοχοχοχοχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχοχοχοχοοοοοοοοοοο
laughing-019.gif
laughing-019.gif
laughing-019.gif
laughing-019.gif
laughing-019.gif

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:o :o :o :o :o :o :o :o :o

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

καν'τε ενα demo και βλεπουμε :P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καλά πολύ σουξέ η Λίλα, Δανάη μου. Όσοι διαβάζουν για τις περιπέτειες του Άρη στα βουνά, άλλοι τόσοι διαβάζουν και για τις τρέλες της Λίλας στο Παγκράτι. :boobies:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Καλά πολύ σουξέ η Λίλα, Δανάη μου. Όσοι διαβάζουν για τις περιπέτειες του Άρη στα βουνά, άλλοι τόσοι διαβάζουν και για τις τρέλες της Λίλας στο Παγκράτι. :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αγώνας σουρεαλιστικής επικράτησης thread Άρη - thread Λίλα σημειώσατε Χ

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Η Λιλα ειναι  ΜΟΡΦΗ...  μπορει να λεει οτι θελει...  και να φωτογραφιζετε οπως θελει... θα παω εγω καμμια μερα να την φτιαξω και θα δειτε πως θα σας την παρουσιασω...   Μανταμ  Ορτανς....    Λιλακη θα σου βαλω και ενα φιογκο στο μαλλι ... και θα κρατας και μια τεραστια βενταλια... και μια Πιπα  τεραστια  :boobies: :boobies:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom