apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα δεν ξερεις την γιωτα ρε τυπε?η γιωτα ποια ειναι ρε τυπε?
λιλα βαλε το βιντεο που χορευει η γιωτα να παρι ματι ο δικος μου
καλα δεν ξερεις την γιωτα ρε τυπε?η γιωτα ποια ειναι ρε τυπε?
Τι λες ρε φίλε? Μόνο εδώ θα δεις τέτοιο καύλα Ιονέσκο κλίμα με λίγο από Σωκράτη εσύ σουπερ-σταρ να πούμε.Μας δουλεύει δε μας δουλεύει, μάλλον πρέπει να σταματήσει εδώ η κουβέντα και να επιστρέψουμε στην μπουκαλο-καζούρα γιατί το κλίμα είναι "κάπως"...
Μετα με απειλουσε με τις φωτο και με πηδαγε τα επομενα 5 χρονια
τυπε δεν την ξερω.καλα δεν ξερεις την γιωτα ρε τυπε?
λιλα βαλε το βιντεο που χορευει η γιωτα να παρι ματι ο δικος μου
σιγα ρε τυπεστα 12 σου, έγινε η φάση, τώρα είσαι καμία 55αρια άρα πριν από 43 στον φορέσανε..
δλδ το 1967 πες 1970, είχαν όχι μόνο φωτογραφικές μηχανές αλλά και φωτογραφάδικα...
πω ρε γμτ...και μετά λέω εγώ ότι έχω φαντασία...πφφφφφφφφφφφφφφφφ
γαμαει τον λιλα με δονητη τυπετυπε δεν την ξερω.
για πες τι κανει αυτη η γιωτα?
σιγα ρε τυπε
εκει κολλησες και εσυ
λεπτομεριες
ασε τον λιλα τον τυπο να δημιουργησει
καταλαβα τυπε.γαμαει τον λιλα με δονητη τυπε
τι αλλο μπορουσε να εκανε
αφου τον γουσταρεις βρε παπαρα τι το παιζεις υπερανω.στειλε του ενα πμ να κανονισετε να βγειτε να σε ξεφλουδισει στον πουτσο να το ευχαριστηθεις.μa ρε φιλε να μας φλομωσει στο ψεμα...τλχστν να εχει μια συνοχη και μια υποτυπωδη ευσταθεια το θεμα του...
κατα τ'αλλα καλα το παει..
συνεχισε λιλακι..
βαλε ενα johnie στην τρυπουλα και πες το:
keep walkin'...lila's story!
χαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχααφου τον γουσταρεις βρε παπαρα τι το παιζεις υπερανω.στειλε του ενα πμ να κανονισετε να βγειτε να σε ξεφλουδισει στον πουτσο να το ευχαριστηθεις.
:o :o :o :o :o :o :o :o :oαφου τον γουσταρεις βρε παπαρα τι το παιζεις υπερανω.στειλε του ενα πμ να κανονισετε να βγειτε να σε ξεφλουδισει στον πουτσο να το ευχαριστηθεις.
αφου τον γουσταρεις βρε παπαρα τι το παιζεις υπερανω.στειλε του ενα πμ να κανονισετε να βγειτε να σε ξεφλουδισει στον πουτσο να το ευχαριστηθεις.
ρε μαλακα...πορετσανο κατευθειαν παν οι αντρες...τι ντεμο και προμο;καν'τε ενα demo και βλεπουμε
ρε μαλακα...πορετσανο κατευθειαν παν οι αντρες...τι ντεμο και προμο;
Καλά πολύ σουξέ η Λίλα, Δανάη μου. Όσοι διαβάζουν για τις περιπέτειες του Άρη στα βουνά, άλλοι τόσοι διαβάζουν και για τις τρέλες της Λίλας στο Παγκράτι.
Λιλακηηη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Η Λιλα ειναι ΜΟΡΦΗ... μπορει να λεει οτι θελει... και να φωτογραφιζετε οπως θελει... θα παω εγω καμμια μερα να την φτιαξω και θα δειτε πως θα σας την παρουσιασω... Μανταμ Ορτανς.... Λιλακη θα σου βαλω και ενα φιογκο στο μαλλι ... και θα κρατας και μια τεραστια βενταλια... και μια Πιπα τεραστιαΚαλά πολύ σουξέ η Λίλα, Δανάη μου. Όσοι διαβάζουν για τις περιπέτειες του Άρη στα βουνά, άλλοι τόσοι διαβάζουν και για τις τρέλες της Λίλας στο Παγκράτι.