jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Όχι.Το να είσαι άφυλος σε κάνει 0,τίποτα.Και ομως...
Αφου μπορω να τον φαω, μπορω να τον δωσω, μπορω να ικανοποιησω ενα αντρα, να ικανοποιησω μια γυναικα και να ικανοποιηθω απο αυτους, μπορω να κανω παιδια, μπορω να συμπεριφερθω οπως απο τα δυο θελω.... αρα μπορω να τα κανω ολα!
Αρα ειμαι ανωτερο ον απο τα δυο προαναφερθενα και υπολοιπομενα εναντι εμου φυλα!
Θα πατησεις το καρσορα όταν τελειώσεις το κειμενο για να αναβοσβυνει η καθετη γραμμη και μετα κανεις κλικ στο εικονιδιο και μπαινειΡε παιδιά πως μπορώ να προσθέτω τα εικονίδια με τα"γελάω"κτλ?
Γεια σου Εντουρο εκθρονισμενε Μαλακα.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ ΤΖΟΝΝΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥμπα τετοια ..ργιολα που εισαι
Εχω ψοφήσει από τα γέλια!!Τέντυ κορυφαίοςΔοκιμασε να φας ενα 20-αρη πουτσο και μετα βγαλε φωτο σου, θα δεις.... θα φτιαξεις το καλυτερο smiley!!! (no offense)
Χαιρε πουστρακο ψευτακο Εντουρο συφιλιαρη εκθρονισμενε Μαλακαχαιρε λιλακι πουστρακι γιατρουδακι ΕΝθρονισμενε ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=939069;image[/img[/URL]]
[/quote]
σισσυ η πριγκιπισσα;
Και οι αγγελοι, οπως λεει και η θρησκεια, δεν εχουν φυλο, αυτο δεν τους κανει 0-ικα, ισα-ισα τους κανει ανωτερα οντα!Όχι.Το να είσαι άφυλος σε κάνει 0,τίποτα.
Χαιρε πουστρακο ψευτακο Εντουρο συφιλιαρη εκθρονισμενε Μαλακα
Και οι αγγελοι, οπως λεει και η θρησκεια, δεν εχουν φυλο, αυτο δεν τους κανει 0-ικα, ισα-ισα τους κανει ανωτερα οντα!
(δεν τα λεω εγω, η θρησκεια τα λεει!)
εεε.... εχουμε κανει τη μαλακια... τεχνη εδω!Εχω ψοφήσει από τα γέλια!!Τέντυ κορυφαίος