μεχρι και τα λογια σου εχεις χασει πουστρακι γιατρουδακι λιλα,και γραφεις τα ιδια πραγματα δυο φορες
Εδω τα εχω χασει εγω ρε φιλε. Ακου εκει, να χασει την πρωτη θέση ο λίλας. Που παει αυτος ο κόσμος;
μεχρι και τα λογια σου εχεις χασει πουστρακι γιατρουδακι λιλα,και γραφεις τα ιδια πραγματα δυο φορες
Εγώ καλά τα λέω αλλά αν εσείς τα βρίσκετε μεταξύ σας και αυτό είναι απλά καυγαδάκι για να ανάψουν τα αίματα τότε πάω πάσο!!!!
Που παει αυτος ο κόσμος;
Εδω τα εχω χασει εγω ρε φιλε. Ακου εκει, να χασει την πρωτη θέση ο λίλας. Που παει αυτος ο κόσμος;
στο διαολο
με τοσους π@@στηδες
στο διαολο
με τοσους π@@στηδες
Πούστηδες υπάρχουν πολλοι. Λίλας ομως...
Δευτερος
ΑΧ ΤΖΩΝΝΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
δεν τα λες καλα τυπε μου πιστεψε με.ο πουστης ο οποιος ποσταρει και κλεμμενες φωτο μην ξεχνιομαστε εχει σκασει με το δουλεμα που τρωει
δουλεμα παντα σε καποια πλαισια αφου κανενας δεν του απευθυνοταν.και θελει να μας μειωσει οποτε παιρνει την απαντηση που αξιζει
προκειται για πολυ σκατοψυχο ανθρωπο.διαβασε τα ποστ του σε αλλα θρεντ και θα καταλαβεις ;)
Έχω άλλη εντύπωση αλλά δε θα το συνεχίσω καθότι δε μου πέφτει λόγος!!!!
Υ.Γ προς το συντονιστή: Άκυρη η αναφορά για τον enduro!!!
τυπε ο λιλας ειχε πρωτυπο τον ξεκωλιασμενο τον πατερα του,που ηταν πρωταθλητης με την σουφρα στην αρση ψωλων,αλλα συντομα θα του μοιασει και θα τον ξεπερασει
ρε τυπε ασε τον πατερα του
ξερεις ποσα χρηματα εχασε οταν του ειπαν οτι θα κανει γιο
πηρε στρατιωτακια παντελονακια εβαψε το δωματιο γαλαζιο
που να ηξερε ο αμοιρος οτι θα επρεπε να παρει μπαρμπι και μπλουζακια φουστακια
δραμα σου λεω
πουστης ο λιλας τυπε; :S :S :S
Αχ Τζωννυ ειπα εγω ότι δεν είμαι πουσταρα?ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΖΩΝΝΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ολες οι φωτο που χρησιμοποιω ειναι δικες μου αγαπητοι μου
Αρχιδιές Παρασκευούλα μου είναι δικές σου... 5-6 shoots εχεις όλα κι ολα και τις σιρκουλάρεις. Ενα πουλάκι πάντως κελάδησε και είπε ότι αυτος που άνοιξε το νημα ανηφορίζει που και που προς τα βόρεια προάστεια και αλληλοπηδιεστε... Ε ρε κακομοιρη μου και σκασει καμια μέρα μυτη ο πατερας του προς τα εκει. Θα σας "γαμησει" και τους δυο...
ερχεται η συντελεια
ετσι ακριβως....ο κοσμος θα χαθει οταν γινει ολικη εκλειψη κωλοτρυπηδας λιλαΣκατακλυσμός σκατακλυσμός. Το προφήτεψαν οι γραφές.