Λοιπον, αυτη τη φορά θα ανεβάσω κριτική για λίλα. Οσοι εχετε προβλήματα με την καρδιά σας, η εχετε φάει, η εχετε ψυχολογικά, σας παρακαλώ να μην συνεχίσετε την ανάγνωση για κανενα πουστη λόγο.Σας προειδοποίησα. Η ημερομηνία ειναι ενδεικτική.
Καθως έκανα την βόλτα μου ενα ωραίο βραδάκι , περνάω απο ενα σοκάκι, στο οποιο οταν προχώρησα λίγο διαπίστωσα οτι ηταν αδιέξοδο. "Οχι ρε πούστη" λέω απο μέσα μου, "λάθος δρόμο πήρα" και κάνω στροφη 180 μοιρών να γυρίσω απο εκει που ήρθα. Με το που γύρισα πάγωσε το αίμα μου με αυτο που είδα. Καλά το μαντέψατε, ειδα τον Λίλα. Λετε να άκουσε το "οχι ρε πουστη" που ειπα απο μέσα μου και να εμφανίστηκε; Λέτε να καραδοκεί για ανυποψίαστα θυματα για να τα παγιδέψει; Να ηταν απλά η κακιά στιγμή; Δεν το ξέρω. Αυτο που ξέρω ηταν οτι με κοιτούσε με λάγνο βλέμμα, και έβγαζε έξω την γλώσσα κουνώντας την προκλητικά. Εκείνη την ωρα μου ειχε κοπεί η ανάσα. Ειχα ακούσει τους μύθους για την άπειρης χωρητικότητας σούφρα του λίλα, και δεν ήθελα να καταλήξω υπόθετο εκει μέσα. Αρχισα να τρέχω προς το αδιέξοδο, και προσπάθησα πανικόβλητος να ανέβω αρκετές φορές τον τοίχο του αδιεξόδου. Μάταιος κόπος. Σκαρφάλωνα μισό μέτρο, και μετά με κέρδιζε η βαρύτητα και επεφτα κάτω. Πως τα καταφέρνουν οι κωλόγατες δεν μπορω να καταλάβω. Στο μεταξύ ο Λίλας πλησίαζε, και εγω του πετούσα πράγματα ελπίζοντας να τον αποσπάσω. Και εκει μάταιος κόπος. Ο κώλος του τα ρούφαγε ολα λες και ηταν η χάρυβδη, ενω φώναζε "σου 'ρχομαι ζουζουνίτσα μου" . Και εκει που ειχα απελπιστεί, για καλή μου τύχη πήρε το μάτι μου εναν θερμοσίφωνα που ειχαν πετάξει λιγο πιο πέρα. Λέω τωρα θα τα 'παίξω ολα για όλα. Του φωνάζω. Λίλα, σορυ ειμαι μικροτσούτσουνος. Τι προτιμάς εμένα η τον θερμοσίφωνα εκει πέρα (και του δείχνω τον θερμοσίφωνα με τον δείκτη του χεριού μου). Αν τον θές τρέχα τωρα, πριν τον μαζέψει κανενας παλιατζής. Αφού έριξε μια ματια στον θερμοσιφωνα, με ξανακοίταξε, με απαξίωση αυτη τη φορά, και άλλαξε πορεία προς τον θερμοσίφωνα. Εκεινη την στιγμή βρήκα την ευκαιρία να ξεφύγω. Ετρεχα χωρίς να κοιτάζω πίσω μου ποτέ, αλλα άκουγα τα τριξίματα, τα βογγητά και τα "κάυλα μου" του Λίλα μεχρι να απομακρυνθώ αρκετά σε απόσταση ασφαλείας.
Ξέρω οτι πολλοι δεν θα με πιστέψουν, αλλα εγω οφείλω να προειδοποιήσω.
Όνομα κοπέλας - Λίλας
Βάρδια επίσκεψης- 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια).
Διάρκεια συνάντησης - 30 λεπτά
Κόστος συνάντησης - Κοστος ψυχίατρων, ψυχολόγων και φαρμάκων 745 ευρω μεχρι στιγμής. Ψυχολογικό κόστος, αξία ανεκτίμητη
Πόλη συνάντησης - Αθήνα
Υπηρεσίες - freak show, disgusting challenge, survival challenge, hunting game.
Επικοινωνία - Ενας τρόπος υπάρχει μονο να σωθείς. Να τον πείσεις οτι υπάρχει κατι καλύτερο απο εσενα για να χωσει στον κώλο του για να σωθείς. Αλλιως δεν καταλαβαίνει τιποτα αλλο.
Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν - Ακριβέστατες
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; - Ελπίζω πως ΟΧΙ. Ιδη θεωρω απαγορευμένη ζώνη την περιοχή σε ακτίνα 5 χιλιόμετρων απο το σοκάκι, αλλα ακόμα και ετσι δεν ειμαι ασφαλής, οπότε η σωστη απάντηση ειναι ΙΣΩΣ.