apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λουρι εχεις στον λαιμο τυπε?
λουρι εχεις στον λαιμο τυπε?
Ο Λιλας ειναι παντα σενιος. Νυχι, μαλλι ρουχα και αξεσουαρ κομπλε και περιποιημενα. Την Γιωτα την εχει δουλα. Ουτε σε κομμωτρια δεν την πηγαινει. Κομμωση δεκαετιας 7- εχει ακομα η καψερη. Πουστια μεγαλη αυτο που κανεις Λιλακο μας.
τυπε μην δουνε εναν αντρα με στριγκακι,περουκινι και λουρι στον λαιμο αμεσως να τον βγαλουν πουστη :Sτυπε υπονοεις οτι ο λιλας ειναι πουστης; :S
τυπε μην δουνε εναν αντρα με στριγκακι,περουκινι και λουρι στον λαιμο αμεσως να τον βγαλουν πουστη :S
τυπε μην δουνε εναν αντρα με στριγκακι,περουκινι και λουρι στον λαιμο αμεσως να τον βγαλουν πουστη :S
Ο ενας μαλακας συμπληρωνει τον αλλον βλεπω.Ευγε.τυπε υπονοεις οτι ο λιλας ειναι πουστης; :S
δεν με αφορα το τι ειναι ο καθενας,Αστα τωρα αυτα....θα μου βαλεις λιγο γιωταρα?Εγω αγορια ειμαι πουστης και μου αρεσει.Το προβλημα ειναι τι ειστε εσεις.
Εγω αγορια ειμαι πουστης και μου αρεσει.Το προβλημα ειναι τι ειστε εσεις.
ο κοσμος ειναι κακοςΕιδες τι κακος που ειναι ο κοσμος τυπε ;
Ο Λιλας πουστης...........
Που χάθηκε ο Φούφουτος τύπε? Πέρσυ τέτοιο καιρό έλεγε τις προφητίες του για τον Σαβιόλαο κοσμος ειναι κακος
φουφουτος 2012
μεταναστευσε τυπεΠου χάθηκε ο Φούφουτος τύπε? Πέρσυ τέτοιο καιρό έλεγε τις προφητίες του για τον Σαβιόλα
Καμια νεα φωτο θα βαλεις που να αποδεικνύουν οτι εισαι εσύ ;Και ασε τις διακυρηξεις .Εγω αγορια ειμαι πουστης και μου αρεσει.Το προβλημα ειναι τι ειστε εσεις.
Σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου.Και οπως θα εχεις δει ειναι πολυ μεγαλλιτερα απο τα δικα σου.Καμια νεα φωτο θα βαλεις που να αποδεικνύουν οτι εισαι εσύ ;Και ασε τις διακυρηξεις .
Φτερα ειναι αυτα που εχεις οχι αρχιδια,ΚΟΤΑ!!!!!!!!!!Σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου.Και οπως θα εχεις δει ειναι πολυ μεγαλλιτερα απο τα δικα σου.