apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λουρι εχεις στον λαιμο τυπε?
λουρι εχεις στον λαιμο τυπε?
Ο Λιλας ειναι παντα σενιος. Νυχι, μαλλι ρουχα και αξεσουαρ κομπλε και περιποιημενα. Την Γιωτα την εχει δουλα. Ουτε σε κομμωτρια δεν την πηγαινει. Κομμωση δεκαετιας 7- εχει ακομα η καψερη. Πουστια μεγαλη αυτο που κανεις Λιλακο μας.
τυπε μην δουνε εναν αντρα με στριγκακι,περουκινι και λουρι στον λαιμο αμεσως να τον βγαλουν πουστη :Sτυπε υπονοεις οτι ο λιλας ειναι πουστης; :S
τυπε μην δουνε εναν αντρα με στριγκακι,περουκινι και λουρι στον λαιμο αμεσως να τον βγαλουν πουστη :S
τυπε μην δουνε εναν αντρα με στριγκακι,περουκινι και λουρι στον λαιμο αμεσως να τον βγαλουν πουστη :S
Ο ενας μαλακας συμπληρωνει τον αλλον βλεπω.Ευγε.τυπε υπονοεις οτι ο λιλας ειναι πουστης; :S
δεν με αφορα το τι ειναι ο καθενας,Αστα τωρα αυτα....θα μου βαλεις λιγο γιωταρα?Εγω αγορια ειμαι πουστης και μου αρεσει.Το προβλημα ειναι τι ειστε εσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω αγορια ειμαι πουστης και μου αρεσει.Το προβλημα ειναι τι ειστε εσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο κοσμος ειναι κακοςΕιδες τι κακος που ειναι ο κοσμος τυπε ;
Ο Λιλας πουστης...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που χάθηκε ο Φούφουτος τύπε? Πέρσυ τέτοιο καιρό έλεγε τις προφητίες του για τον Σαβιόλαο κοσμος ειναι κακος
φουφουτος 2012
μεταναστευσε τυπεΠου χάθηκε ο Φούφουτος τύπε? Πέρσυ τέτοιο καιρό έλεγε τις προφητίες του για τον Σαβιόλα
Καμια νεα φωτο θα βαλεις που να αποδεικνύουν οτι εισαι εσύ ;Και ασε τις διακυρηξεις .Εγω αγορια ειμαι πουστης και μου αρεσει.Το προβλημα ειναι τι ειστε εσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου.Και οπως θα εχεις δει ειναι πολυ μεγαλλιτερα απο τα δικα σου.Καμια νεα φωτο θα βαλεις που να αποδεικνύουν οτι εισαι εσύ ;Και ασε τις διακυρηξεις .
Φτερα ειναι αυτα που εχεις οχι αρχιδια,ΚΟΤΑ!!!!!!!!!!Σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου.Και οπως θα εχεις δει ειναι πολυ μεγαλλιτερα απο τα δικα σου.![]()
![]()
![]()
![]()