You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Ευγε και στην Γιωτα που σ αγαπαει και δειχνει κατανοηση..και γω ειχα παθη παλια, επινα, επαιζα τζογο, χαλαγα λεφτα με πορνες κλπ..γι αυτο δεν κατηγορω κανεναν για τα παθη του..αλλωστε στο τελος εμεις θαμαστε αυτοι που θα πληρωσουμε το οποιο τιμημα..στους αλλους δεν πεφτει λογος..
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ευγε και στην Γιωτα που σ αγαπαει και δειχνει κατανοηση..και γω ειχα παθη παλια, επινα, επαιζα τζογο, χαλαγα λεφτα με πορνες κλπ..γι αυτο δεν κατηγορω κανεναν για τα παθη του..αλλωστε στο τελος εμεις θαμαστε αυτοι που θα πληρωσουμε το οποιο τιμημα..στους αλλους δεν πεφτει λογος..
Πως τον κατανοεί ρε φιλε? Αφού τον γαμάει ....
Επισκέπτης
ε κατανοηση δεν ειναι αυτο? ξερει τι του αρεσει και του το προσφερει..την θεωρω σπουδαια συνροφο..φαινεται καθαρα οτι τον αγαπαει σαν ανθρωπο..λιγο τοχεις αυτο??Πως τον κατανοεί ρε φιλε? Αφού τον γαμάει ....
Επισκέπτης
ναι δεν εννουσα οτι σου κανει χαρη..εννοουσα οτι εχει καταλαβει τι σου αρεσει και στο προσφερει..τωρα αν αρεσει και σ αυτην, τοτε ειστε ενα υπεροχο και ευτυχισμενο ζευγαρι..Κατανοηση σημαινει οτι ανεχομαι κατι.Σας εχει περασει ποτε η ιδεα οτι της αρεσω ετσι?
Επισκέπτης
φιλε λιλα μια και εισαι ψαγμενο ατομο θελω μια γνωμη..εχω μια γκομενα πολυ κουκλι και σεξυ..δεν εχουμε σοβαρο δεσμο απλα περναμε την ωρα μας..θελει να με μυησει στην κοπρολαγνεια..τι λες? να ενδωσω? δεν ξερω αν θα μ αρεσει η οχι αφου δεν τοχω κανει ποτε..ουρολαγνεια παντως καναμε και μου αρεσε πολυ..πες μια γνωμη αν μπορεις..
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Δεν ειμαι ψαγμενο ατομο.Απλα ξερω τι θελω και το βρηκα.Πηρε καιρο.Δοκιμαζεις και βλεπεις αν σου ΑΡΕΣΕΙ.Δεν πρεπει να το κανεις για χαρη,γιατι αργα η γρηγορα θα φτασετε σε ρηξη.φιλε λιλα μια και εισαι ψαγμενο ατομο θελω μια γνωμη..εχω μια γκομενα πολυ κουκλι και σεξυ..δεν εχουμε σοβαρο δεσμο απλα περναμε την ωρα μας..θελει να με μυησει στην κοπρολαγνεια..τι λες? να ενδωσω? δεν ξερω αν θα μ αρεσει η οχι αφου δεν τοχω κανει ποτε..ουρολαγνεια παντως καναμε και μου αρεσε πολυ..πες μια γνωμη αν μπορεις..
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Και κατι αλλο.Η ΗΘΙΚΗ εγινε για τους μαλακες.Για να μας διοικουν σαν κοπαδι.ΔΕΣ ΘΡΗΣΚΙΕΣ.Ενας νομος υπαρχει.ΝΑ ΝΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.φιλε λιλα μια και εισαι ψαγμενο ατομο θελω μια γνωμη..εχω μια γκομενα πολυ κουκλι και σεξυ..δεν εχουμε σοβαρο δεσμο απλα περναμε την ωρα μας..θελει να με μυησει στην κοπρολαγνεια..τι λες? να ενδωσω? δεν ξερω αν θα μ αρεσει η οχι αφου δεν τοχω κανει ποτε..ουρολαγνεια παντως καναμε και μου αρεσε πολυ..πες μια γνωμη αν μπορεις..
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
φιλε λιλα μια και εισαι ψαγμενο ατομο θελω μια γνωμη..εχω μια γκομενα πολυ κουκλι και σεξυ..δεν εχουμε σοβαρο δεσμο απλα περναμε την ωρα μας..θελει να με μυησει στην κοπρολαγνεια..τι λες? να ενδωσω? δεν ξερω αν θα μ αρεσει η οχι αφου δεν τοχω κανει ποτε..ουρολαγνεια παντως καναμε και μου αρεσε πολυ..πες μια γνωμη αν μπορεις..
Φιλε σου βρήκα και γαμώ τις λύσεις.
Της λες πως θα το κανεις αλλα επειδή το να βρει έναν μαλακα να φάει τα σκατά της είναι δύσκολο στις μέρες μας , της λες ότι πρέπει να σου κάνει κάποια δικά σου γούστα πρώτα.
Την βάζεις κάτω και της κανεις την σούφρα σαν του Λίλα , την κανεις να μην μπορεί να περπατήσει τρεις μέρες , και μετά της λες να πάει να γαμηθεί η βρωμιάρα.
Επισκέπτης
καλα εννοειται οτι τον κωλο της τον εχω ανοιξει εδω και πολυ καιρο..παντως διευκρινιζω κοπρολαγεια δεν ειναι να τα φας(με το συμπαθειο) απλα να τα κανει πανω σου..παντως με την ουρολαγνεια φτιαχτηκα μου αρεσε..αλλα ειναι πολυ διαφορετικο νομιζω..Φιλε σου βρήκα και γαμώ τις λύσεις.
Της λες πως θα το κανεις αλλα επειδή το να βρει έναν μαλακα να φάει τα σκατά της είναι δύσκολο στις μέρες μας , της λες ότι πρέπει να σου κάνει κάποια δικά σου γούστα πρώτα.
Την βάζεις κάτω και της κανεις την σούφρα σαν του Λίλα , την κανεις να μην μπορεί να περπατήσει τρεις μέρες , και μετά της λες να πάει να γαμηθεί η βρωμιάρα.
Επισκέπτης
φιλαρακο αν ειχε τετοιο απαισιο κωλο δεν θα το συζητουσα καν..μιλαμε για γκομεναρα με κωλο που σε φτιαχνει με την μια..Τύπε θα κάθεσαι κάπως έτσι και μετά θα απολαμβάνεις το μπλάστρωμα!
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ειδες?Βρεθηκε ο μαλακας που μισει βασικα τις γυναικες.Και τι σου ειπε?Βια οχι συνυπαρξη.Ειναι ο κλασσικος ομοφυλοφυλος.καλα εννοειται οτι τον κωλο της τον εχω ανοιξει εδω και πολυ καιρο..παντως διευκρινιζω κοπρολαγεια δεν ειναι να τα φας(με το συμπαθειο) απλα να τα κανει πανω σου..παντως με την ουρολαγνεια φτιαχτηκα μου αρεσε..αλλα ειναι πολυ διαφορετικο νομιζω..
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
καλα εννοειται οτι τον κωλο της τον εχω ανοιξει εδω και πολυ καιρο..παντως διευκρινιζω κοπρολαγεια δεν ειναι να τα φας(με το συμπαθειο) απλα να τα κανει πανω σου..παντως με την ουρολαγνεια φτιαχτηκα μου αρεσε..αλλα ειναι πολυ διαφορετικο νομιζω..
Που ακριβώς θέλει να σε χέσει φιλε?
Στο κεφάλι?
Να χέσω το κεφάλι σου , που λένε?
Και μετά τι?
Βγάζετε αναμνηστική φωτογραφία και πλένεσαι?
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ειδες?Βρεθηκε ο μαλακας που μισει βασικα τις γυναικες.Και τι σου ειπε?Βια οχι συνυπαρξη.Ειναι ο κλασσικος ομοφυλοφυλος.
Λίλα μου αυτή μισεί τους άντρες που θέλει να τους χέζει στην μάπα και ψάχνει τον τύπο που θα γουστάρει εξευτελισμό.
Αυτό με τους πούστηδες που θέλουν όλοι οι άλλοι να είναι πούστηδες έχει κουράσει. Βάζεις κούτσουρα στον κώλο σου και τα βλέπουμε , αυτό είναι όλο. Αν ποστάριζες τον σκύλο σου να γαμάει έναν ελέφαντα πάλι θα το βλέπαμε.
Δεν είμαστε αδελφές επειδή μας παρουσιάζεις το προσωπικό σου freak show.
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Απο οτι εγραψα μαλλον δεν καταλαβες τιποτα.Εισαι και λειψος στον εγκεφαλο.Λίλα μου αυτή μισεί τους άντρες που θέλει να τους χέζει στην μάπα και ψάχνει τον τύπο που θα γουστάρει εξευτελισμό.
Αυτό με τους πούστηδες που θέλουν όλοι οι άλλοι να είναι πούστηδες έχει κουράσει. Βάζεις κούτσουρα στον κώλο σου και τα βλέπουμε , αυτό είναι όλο. Αν ποστάριζες τον σκύλο σου να γαμάει έναν ελέφαντα πάλι θα το βλέπαμε.
Δεν είμαστε αδελφές επειδή μας παρουσιάζεις το προσωπικό σου freak show.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
τυπε για να το κανεις αυτο,δες το απο την οικονομικη μερια.πες οτι θα κανετε το σκατο σας παξιμαδι.θα κανετε και οικονομια ετσι
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
λιλακι, ασχολησου κοπελα μου με τα αντικειμενα που βαζεις στη σουφρα σου και ασε την ηθικη στην ησυχια της, ουτε εχεις σχεση μαζι της ουτε καν μπορεις να καταλαβεις οτι δεν εχει καμια σχεση με τις σεξουαλικες προτιμισεις του καθενος , αντε μη σε αρχισω στα καντηλια που εγινες και ηθικοπλαστης φιλοσοφοςΚαι κατι αλλο.Η ΗΘΙΚΗ εγινε για τους μαλακες.Για να μας διοικουν σαν κοπαδι.ΔΕΣ ΘΡΗΣΚΙΕΣ.Ενας νομος υπαρχει.ΝΑ ΝΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
λιλακι, ασχολησου κοπελα μου με τα αντικειμενα που βαζεις στη σουφρα σου και ασε την ηθικη στην ησυχια της, ουτε εχεις σχεση μαζι της ουτε καν μπορεις να καταλαβεις οτι δεν εχει καμια σχεση με τις σεξουαλικες προτιμισεις του καθενος , αντε μη σε αρχισω στα καντηλια που εγινες και ηθικοπλαστης φιλοσοφος
τυπε ο λιλας κανει διαλογισμο βαζοντας κωνους και κουτσουρα στον κωλο του,και σκεφτεται σοφα πραγματα για το καλο της ανθρωποτητας.πως εκφραζεσαι ετσι για τον μεγα διδασκαλο και παγκοσμιο ευεργετη; :S