You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Λίλας=ανακύκλωση ,τίποτα δεν πάει χαμένο εχει χρήσιμο κώλο ,γιαυτό τον ζηλέυετε παλιόπαιδα δεν πετάει τίποτα ενω εμείς τρέχουμε στους μπλέ κάδους το Λιλάκι εχει το κώλο του..
τυπε ο κωλος του λιλα σε λιγο θα αρχισει να δουλευει και σαν πρεσα για αποσυρμενα αυτοκινητα :S
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Η ωραια παλουκωμενηΗ ωραια κοιμωμενη!!!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.951
- Πόντοι
- 606
φαινεται το προσωπο...τον εκαψε τον τυπο
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Αυτοπυρπολυθηκα?φαινεται το προσωπο...τον εκαψε τον τυπο
Aπωθημένα φίλε.Ρε παιδιά θα μου εξηγήσει κανεις και εμενα γιατί ο Λίλας βάζει το κεφάλι της Μαρίκας Μητσοτάκη στις φωτογραφίες του?
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Aπωθημένα φίλε.
Μήπως οι φωτογραφίες του Λιλα κρύβουν ένα πολιτικό μήνυμα?
Μια αλληγορία για τα βάσανα που περνάει ο τόπος?
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Μήπως οι φωτογραφίες του Λιλα κρύβουν ένα πολιτικό μήνυμα?
Μια αλληγορία για τα βάσανα που περνάει ο τόπος?
τυπε εχεις δικιο.η σουφρα του λιλα συμβολιζει το πως εχει κανει η κυβερνηση την σουφρα του ελληνα :S
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Κουτοπονηρε βλαχε ,εσυ βγαζεις τετοια κυβερνηση γιατι δεν μπορεις να επιβιωσεις αλλοιως.Αγραμματος τεμπελης,τυπε εχεις δικιο.η σουφρα του λιλα συμβολιζει το πως εχει κανει η κυβερνηση την σουφρα του ελληνα :S
κλεφτακος,μπουρδολογος,ψευτοπαληκαρας,πλιατσικολογος.ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ(Μηλιωκας).
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Κουτοπονηρε βλαχε ,εσυ βγαζεις τετοια κυβερνηση γιατι δεν μπορεις να επιβιωσεις αλλοιως.Αγραμματος τεμπελης,
κλεφτακος,μπουρδολογος,ψευτοπαληκαρας,πλιατσικολογος.ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ(Μηλιωκας).
τυπε εγω δεν ψηφισα κανενα.αλλα εσυ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.ποσο αλλο πια να στην τεντωσουν την σουφρα σου; :S
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστω Αγαπη.Σοβαρα Λογια απο σοβαρο ανθρωπο.Η περίοδος της πολιτικής αλληγορίας τελειωσε βλέπω , ξαναπεράσαμε στην περίοδο των προσωπικών αναζητήσεων
Το έργο που έχετε μπροστά σας ονομάζεται
"Η σκατόπουστρα με την χρυσάφια γόβα"
Λίλα είσαι τέχνη
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Τοτε η δικια σου σουφρα ειναι μεγαλυτερη απο την δικια μου.Στην εχουν ανοιξει τοσο που δεν μπορεις ουτε αποφαση να παρεις.Ενα απροσωπο παρασιτο των αλλων.
τυπε εχεις συγγραφικο ταλεντο.εχεις σκεφθει ποτε να γραψεις βιβλιο;να το ονομασεις "η μαυρη σουφρα"
Συνημμένα
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Τοτε η δικια σου σουφρα ειναι μεγαλυτερη απο την δικια μου.Στην εχουν ανοιξει τοσο που δεν μπορεις ουτε αποφαση να παρεις.Ενα απροσωπο παρασιτο των αλλων.τυπε εγω δεν ψηφισα κανενα.αλλα εσυ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.ποσο αλλο πια να στην τεντωσουν την σουφρα σου; :S
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Αλλα τι αποφαση να παρετε εσεις που ξημεροβραδιαζεστε εδω μεσα βαροντας μ;λακια απο το πρωι ως το βραδυ και το μονο ονειρο που εχετε ειναι να μαζεψετε 10 ευρω να γαμησετε?ενα πεινασμενο πλασμα,και βγαινοντας να νιωσετε εκεινη την υπερηφανια της ανωτερωτητας
που σας τηνεχουν στερησει οι γαμιαδες σας, ραγιαδες.Οποιος εχει αρχιδια βγαζει γκομενα στον δρομο.Αλλα εσεις με τι προσοντα?
τυπε μην υποτιμας την μαλακια.κι οι 300 βουλευτες βαρανε μαλακια απο το πρωι μεχρι το βραδυ,και παιρνουν 8 χιλιαρικα τον μηνα.ασε που καποιος απο αυτους γινεται και πρωθυπουργος
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Αλλα τι αποφαση να παρετε εσεις που ξημεροβραδιαζεστε εδω μεσα βαροντας μ;λακια απο το πρωι ως το βραδυ και το μονο ονειρο που εχετε ειναι να μαζεψετε 10 ευρω να γαμησετε?ενα πεινασμενο πλασμα,και βγαινοντας να νιωσετε εκεινη την υπερηφανια της ανωτερωτηταςΤοτε η δικια σου σουφρα ειναι μεγαλυτερη απο την δικια μου.Στην εχουν ανοιξει τοσο που δεν μπορεις ουτε αποφαση να παρεις.Ενα απροσωπο παρασιτο των αλλων.
που σας τηνεχουν στερησει οι γαμιαδες σας, ραγιαδες.Οποιος εχει αρχιδια βγαζει γκομενα στον δρομο.Αλλα εσεις με τι προσοντα?
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Αν μου δειξεις την δικια σου μπορει και να εμπνευτω τον τιτλο."Η σκιζμενη σουφρα ενος που το επαιζε αντρας"τυπε εχεις συγγραφικο ταλεντο.εχεις σκεφθει ποτε να γραψεις βιβλιο;να το ονομασεις "η μαυρη σουφρα"
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.709
- Πόντοι
- 506
και προεδρος τησ δημοκρατιας...τυπε μην υποτιμας την μαλακια.κι οι 300 βουλευτες βαρανε μαλακια απο το πρωι μεχρι το βραδυ,και παιρνουν 8 χιλιαρικα τον μηνα.ασε που καποιος απο αυτους γινεται και πρωθυπουργος
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Τωρα καταλαβα.Προσπαθεις να βγεις βουλευτης για αυτο εισαι εδω μεσα 24 ωρες το 24ωρο.Ευγε αγρι μου.Να ξερεις ομως οτι την μαλακια αγπησαν πολλοι,τον μαλακα κανεις.
τυπε οπως ξερεις πολυ καλα εσυ,χιλιοι καλοι χωρανε