tteautteau231996
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
ρε λιλα σαν τον μπενυ χιλ εισαι..
ρε λιλα σαν τον μπενυ χιλ εισαι..
η αδελφη σου ειναι αυτη η εσυ που της μοιαζεις?ρε λιλα σαν τον μπενυ χιλ εισαι..
εχω και μουσι σαν την κονσιταη αδελφη σου ειναι αυτη η εσυ που της μοιαζεις?
ο μπενυ χιλ ειναι λαϊκια τυπε...το λιλακι μας ειναι πιο γκλαμουρρε λιλα σαν τον μπενυ χιλ εισαι..
ο μπενυ χιλ ειναι λαϊκια τυπε...το λιλακι μας ειναι πιο γκλαμουρ
πραγματι!!!! :oρε λιλα σαν τον μπενυ χιλ εισαι..
τυπε μοντελακι ο λιλαςο μπενυ χιλ ειναι λαϊκια τυπε...το λιλακι μας ειναι πιο γκλαμουρ
πραγματι!!!! :o
με τα καινουρια κορμακια που εχει αγορασει εχει ανεβει επιπεδο τυπετυπε μοντελακι ο λιλας
Εσυ παντως με την μαλακοφατσα του Τσατσοπουλου θα μοιζεις.Καθοτι και μεγαλος γαμιας εισαι.και με την τσουδερου μοιαζει
χωρις το περουκινι μοιαζει στον ραγκουση παντωςπραγματι!!!! :o
Μεμάκο όλο εδώ μου είσαι,μήπως κρυφογουστάρεις Λιλάκo;με τα καινουρια κορμακια που εχει αγορασει εχει ανεβει επιπεδο τυπε
τυπε στις προηγουμενες σελιδες ειχε βαλει κατι φωτος που ποζαρε σαν μοντελο για την καλοκαιρινη κολεξιον μοδιστρουμε τα καινουρια κορμακια που εχει αγορασει εχει ανεβει επιπεδο τυπε
Τωρα εδω που τα λεμε δεν εχεις και αδικο.Την εχει ξεσκισει την χουφτα του. *P *PΜεμάκο όλο εδώ μου είσαι,μήπως κρυφογουστάρεις Λιλάκo;
αφου εισαι ο κρυφος ποθος ολων των μελων λιλακιΤωρα εδω που τα λεμε δεν εχεις και αδικο.Την εχει ξεσκισει την χουφτα του. *P *P
Ναι το ομολογω.Μου εχετε πρηξει τα αρχιδια με τα μηνυματα σας.αφου εισαι ο κρυφος ποθος ολων των μελων λιλακι
Και τι σου γραφουν φιλεναδα;Ναι το ομολογω.Μου εχετε πρηξει τα αρχιδια με τα μηνυματα σας.