tteautteau231996
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
η αδελφη σου ειναι αυτη η εσυ που της μοιαζεις?ρε λιλα σαν τον μπενυ χιλ εισαι..![]()
![]()
![]()
η αδελφη σου ειναι αυτη η εσυ που της μοιαζεις?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο μπενυ χιλ ειναι λαϊκια τυπε...το λιλακι μας ειναι πιο γκλαμουρρε λιλα σαν τον μπενυ χιλ εισαι..![]()
![]()
![]()
ο μπενυ χιλ ειναι λαϊκια τυπε...το λιλακι μας ειναι πιο γκλαμουρ![]()
πραγματι!!!! :oρε λιλα σαν τον μπενυ χιλ εισαι..![]()
![]()
![]()
τυπε μοντελακι ο λιλαςο μπενυ χιλ ειναι λαϊκια τυπε...το λιλακι μας ειναι πιο γκλαμουρ![]()
με τα καινουρια κορμακια που εχει αγορασει εχει ανεβει επιπεδο τυπετυπε μοντελακι ο λιλας![]()
Εσυ παντως με την μαλακοφατσα του Τσατσοπουλου θα μοιζεις.Καθοτι και μεγαλος γαμιας εισαι.και με την τσουδερου μοιαζει![]()
![]()
![]()
![]()
χωρις το περουκινι μοιαζει στον ραγκουση παντωςπραγματι!!!! :o
Μεμάκο όλο εδώ μου είσαι,μήπως κρυφογουστάρεις Λιλάκo;με τα καινουρια κορμακια που εχει αγορασει εχει ανεβει επιπεδο τυπε![]()
τυπε στις προηγουμενες σελιδες ειχε βαλει κατι φωτος που ποζαρε σαν μοντελο για την καλοκαιρινη κολεξιον μοδιστρουμε τα καινουρια κορμακια που εχει αγορασει εχει ανεβει επιπεδο τυπε![]()
Τωρα εδω που τα λεμε δεν εχεις και αδικο.Την εχει ξεσκισει την χουφτα του.Μεμάκο όλο εδώ μου είσαι,μήπως κρυφογουστάρεις Λιλάκo;![]()
αφου εισαι ο κρυφος ποθος ολων των μελων λιλακιΤωρα εδω που τα λεμε δεν εχεις και αδικο.Την εχει ξεσκισει την χουφτα του.![]()
![]()
![]()
![]()
*P *P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι το ομολογω.Μου εχετε πρηξει τα αρχιδια με τα μηνυματα σας.αφου εισαι ο κρυφος ποθος ολων των μελων λιλακι![]()
![]()
![]()
Και τι σου γραφουν φιλεναδα;Ναι το ομολογω.Μου εχετε πρηξει τα αρχιδια με τα μηνυματα σας.![]()
![]()
![]()