Ελα μου ντε...δηλαδη αυτος πρεπει να ναι η αλβανος,η πακιστανος η δεν ξερω γω απο που και να μη βλεπεται κιολας...ηθελα να ξερα αυτος που σε γαμαει και τον τσιμπουκωνεις ποσο αγαμητος και ελεηνος ειναι.δεν σιχενεται τι ναυαγια υπαρχουν αηδησια γαμω το θεο σας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι λες ρε φιλε!!!Τι να κλασουν αυτα;Καμια ορκα χρειάζεται!!!o γαβρος ειναι καλο αλλα ειναι μικρος για σενα,ο λουτσος δεν εχει το καταλληλο φαρδος,εγω θα προτεινα να βαλεις στον κωλο σου κανεναν ξιφια που ειναι πλουσιος και σε ω3
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ποσα ξερεις εσυ.Κινητη πουστοεγκυκλοπαιδεια εισαιo γαβρος ειναι καλο αλλα ειναι μικρος για σενα,ο λουτσος δεν εχει το καταλληλο φαρδος,εγω θα προτεινα να βαλεις στον κωλο σου κανεναν ξιφια που ειναι πλουσιος και σε ω3
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
ασε δικε μου χαλια πολλα για να ξερνας ειναι.αλλα αμα του εδωσε κανα 10 ευρω γιατι να μην πηγε κανα πακι η τελειωμενω ζακιΕλα μου ντε...δηλαδη αυτος πρεπει να ναι η αλβανος,η πακιστανος η δεν ξερω γω απο που και να μη βλεπεται κιολας...
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Οχι παντως πιο ελλεηνος απο σας. :-* :-* :-* :-*ηθελα να ξερα αυτος που σε γαμαει και τον τσιμπουκωνεις ποσο αγαμητος και ελεηνος ειναι.δεν σιχενεται τι ναυαγια υπαρχουν αηδησια γαμω το θεο σας
Για να σε γαμανε τοσοι αλλοδαποι ξεχασες τα ελληνικα σου φιλεναδα. :-Οχι παντως πιο ελλεηνος απο σας. :-* :-* :-* :-*
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
φενεται απο τα τατου τ ειναι?μηπως ειχε παει διακοπες κορυδαλιους νησους?Οχι παντως πιο ελλεηνος απο σας. :-* :-* :-* :-*
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Δεν ειναι αλητες.Απλως ειναι ο μεσος ορος του Ελληνα.Μαγκια κλανια και κωλος φινιστρινι.Λιλακι αστους να λενε τους αλήτες.....τη δουλειά σου εσυ
Εσυ χτυπας κορυφή φυσικα ,ειδικα στο κωλο !!!!Δεν ειναι αλητες.Απλως ειναι ο μεσος ορος του Ελληνα.Μαγκια κλανια και κωλος φινιστρινι.
εσυ θα κοιτας μην παει χαμενος ουτε ποντος αστα τα παλιοπαιδα να λενεΔεν ειναι αλητες.Απλως ειναι ο μεσος ορος του Ελληνα.Μαγκια κλανια και κωλος φινιστρινι.
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Μαλλον το δικο σου IQ εχει πεσει απο την πολλη μαλακια (ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΛΛΕΗΝΟΣ)Για να σε γαμανε τοσοι αλλοδαποι ξεχασες τα ελληνικα σου φιλεναδα. :-
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
τι να κανουμε εμεις ειμαστε ελλεηνοι ενω αυτη που γαμανε εσενα ειναι της παντειου και κυριλατοι.Μαλλον το δικο σου IQ εχει πεσει απο την πολλη μαλακια (ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΛΛΕΗΝΟΣ)
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Πεστα ΑρχηγεΕσυ χτυπας κορυφή φυσικα ,ειδικα στο κωλο !!!!
παιδια με τον λιλα δεν βγαζεις ακρη ενα του λες 10 απανταει τωρα τι προσπαθουμε να πουμε τον πουστη ποιο πουστη αυτο το ξερει και το εχει καταλαβει απο μονος του γιαυτο και γουστραει κραξιμο αλλιος δεν θα εβαζε φωτο του με μπουκαλια και αλβανοπιπες!!!!!
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ολα Αλβανε μαθε πρωτα τις κλισεις και μετα γραφετι να κανουμε εμεις ειμαστε ελλεηνοι ενω αυτη που γαμανε εσενα ειναι της παντειου και κυριλατοι.
Συγνωμη ,νομιζα οτι είσαι Ελληνας.Μαλλον το δικο σου IQ εχει πεσει απο την πολλη μαλακια (ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΛΛΕΗΝΟΣ)
Λαθος μου
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Πργματικα Παπυρος Λαρους εισαι αγορι μουπαιδια με τον λιλα δεν βγαζεις ακρη ενα του λες 10 απανταει τωρα τι προσπαθουμε να πουμε τον πουστη ποιο πουστη αυτο το ξερει και το εχει καταλαβει απο μονος του γιαυτο και γουστραει κραξιμο αλλιος δεν θα εβαζε φωτο του με μπουκαλια και αλβανοπιπες!!!!!
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
θα γραφω οτι θελω και οπως θελω οπως εσυ χωνεις οτι βρεις ανεξαρτητου προελευσεως και εθνικοτητας στον πατο σουΟλα Αλβανε μαθε πρωτα τις κλισεις και μετα γραφε