canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Πρωην της και θα ηταν 50 ετων οπως ο Λιλας?
είναι διεστραμμένα τα πιτσιρίκια της εποχής μας τύπε ;)
Πρωην της και θα ηταν 50 ετων οπως ο Λιλας?
Μπα, ειδες οτι μολις ειπα οτι ειμαι 42 με αδειασε διακριτικα.είναι διεστραμμένα τα πιτσιρίκια της εποχής μας τύπε ;)
Δεν τον κόβω για τόσο διακριτικό τυπάκι τον λίλα, θα χε ξεχάσει να ξεβάψει το νύχι καμιά φορά, στανταρ. Αλλα ναι, μπορει ο περιγυρος του να μην εχει την παραμικρη ιδεα. Απλά στα χωριά είναι κάπως πιο εύκολο να μαθευτουν κάποια πράγματα υποθέτω..
Μπα, ειδες οτι μολις ειπα οτι ειμαι 42 με αδειασε διακριτικα.
Οχι ρε συ...ειπε θεσσαλονικη, τελος. Πώς να το κανω? 1.300 χιλιομετρα να παω και να ερθω?εσύ εκεί όμως, ακάθεκτος ...
Ισχυει και συμφωνο απολυτα...λιγη εμπειρια να εχεις κ μυαλο και μπορεις να καταλαβεις τον αλλον απο χιλιομετρα
έντιτΟχι ρε συ...ειπε θεσσαλονικη, τελος. Πώς να το κανω? 1.300 χιλιομετρα να παω και να ερθω?
Καλά μην το λες. Ο κολλητός μου γουστάρει νάνους και άσχημες (αλλά όταν λέμε άσχημες, το εννοούμε)και δεν του φαίνεται καθόλου.
Εγω αναφερθηκα για τους gay συγκεκριμενα . Τωρα ενταξει βιτσια εχουμε ολοι τι ψαχνεις να βρεις μικρη κοπελα ?
μωρε να ταν μονο βιτσιο.... Εγώ χαιρετώ το παρεάκι γιατί σε 5 ώρες δίνω μάθημα. Αν περάσει ο Λίλας ρωτηστε τον τί κάνει η θεία μου η Αργυρώ να δούμε αν θα τσιμπήσει.
σεξ σοπ καλυψη αποκρυψη ειναι.....απλα πουλαει και κορινες τροχαιας,κουτσουρα τζακιου,πελετ,λιπαντικα και για απαιτητικους γρασοτυποι ο λιλας εγινε μαγαζι
τυπε οταν ειδα το μαγαζι ειπα εχει πλακα να ειναι του λιλασεξ σοπ καλυψη αποκρυψη ειναι.....απλα πουλαει και κορινες τροχαιας,κουτσουρα τζακιου,πελετ,λιπαντικα και για απαιτητικους γρασο
πως τον εκοψες τον ιδιοκτητη ,μπουρδελιαρη;τυπε οταν ειδα το μαγαζι ειπα εχει πλακα να ειναι του λιλα
εκανα μια να δω τον μαγαζοτορα αλλα τελικα δεν ηταν ο λιλας :S
την επομενη φορα θα τον ρωτησω πως εμπνευστηκε το ονομα του μαγαζιου
τυπε εμοιαζε με τον bbwloverπως τον εκοψες τον ιδιοκτητη ,μπουρδελιαρη;
δεν μπορει να ηταν ομως....αυτος ειναι τεμπελαραςτυπε εμοιαζε με τον bbwlover
σαν κογιοτ ηταν
οχι και τεμπελης ο bbwlover τυπε :Sδεν μπορει να ηταν ομως....αυτος ειναι τεμπελαρας
τυπε απο τον ταξιτζη βγηκε το προβλημα με την μεση του?οχι και τεμπελης ο bbwlover τυπε :S
εχει την μεση του ο ανθρωπος
τι να κανει :S