alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πεταξα κάνα με/σε? Αν ναι, με το μπαρδόν.
Επιβεβαιωση?Άντε να απαντήσει να δούμε αν έχεις δίκιο.
Πεταξα κάνα με/σε? Αν ναι, με το μπαρδόν.
Επιβεβαιωση?Άντε να απαντήσει να δούμε αν έχεις δίκιο.
Να ΣΕ κανω κεφτεδακια που λενε...Δεν το πιάσα αυτό
Τι να σου πω ρε τύπε, απλα οι θεσσαλονικιες εχουν εναν διαφορετικο αερα.
Σαν την κοπελα εδω ας πουμε.
Δεν ξερω, αισθηση ειναι. Δεν περιγραφεται.
Ναι,τώρα το έπιασα!!!!Να ΣΕ κανω κεφτεδακια που λενε...
ήταν σε θρεντ σχετικό με τραβελότσαρκες στη θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά και ένας τυπάς είπε πως πήρε πίπα στην Στέλλα Φοξ αλλά δε δέχτηκε να τον γαμήσει γιατί δεν είναι πούστης. Δεν ξέρω μου φάνηκε πολύ αστείο. Εγώ ήξερα πως άν δεν το βάλεις στο στόμα σου δεν είσαι γκέι. Αυτός μου ανέτρεψε ολάκερη την κοσμοθεωρία.
Εισαι ε? Κριμα γαμωτο.Δεμ κρυβεται η θερμαικίλα ε?
Από πίτα που δεν τρως......Γλυφετε τα σκατα επειδη "ελαμψαν" στον ηλιο και νομιζετε οτι ειναι χρυσαφι.
Κατα τα αλλα περιμενω τοποθετηση μπαρμπα Λιλα για το θεμα.
Πούλο μπαρμπά Αλέκο!!!!Εισαι ε? Κριμα γαμωτο.
Μετα λυπης μου, οκ...Ναι,τώρα το έπιασα!!!!
Οπότε στην μπάντα!!!!
Γλυφετε τα σκατα επειδη "ελαμψαν" στον ηλιο και νομιζετε οτι ειναι χρυσαφι.
Κατα τα αλλα περιμενω τοποθετηση μπαρμπα Λιλα για το θεμα.
Άστον αυτόν και πες μας για σέναMόνο κάποιος με description "ο παλιός είναι αλλιώς" θα το λεγε αυτό
Σε ενημερωνω οτι δεν το εχει επιλεξει, αυτοματα γραφεται σε οποιον εχει απο εναν αριθμο ποσταρισματων και πανω.Mόνο κάποιος με description "ο παλιός είναι αλλιώς" θα το λεγε αυτό
Μονο καποιος κλωνος θα το ελεγε αυτο κανοντας τον ανηξερο οτι το description αυτο καλυπτει το 40 τις εκατο των μελων.Mόνο κάποιος με description "ο παλιός είναι αλλιώς" θα το λεγε αυτό
Λες να'ναι ο Λίλας και να προσπαθεί να ψαρέψει κανένα αγοράκι;Μονο καποιος κλωνος θα το ελεγε αυτο κανοντας τον ανηξερο οτι το description αυτο καλυπτει το 40 τις εκατο των μελων.
Μονο καποιος κλωνος θα το ελεγε αυτο κανοντας τον ανηξερο οτι το description αυτο καλυπτει το 40 τις εκατο των μελων.
Άστον αυτόν και πες μα για σένα
Μπα,τέτοια ώρα είναι στην πιάτσα.κάτσε σε λίγες ώρες θα σκάsει μύτη ο βάτραχος για το welcome ...
Καλά μην τα γράψεις εδώ,στείλτα μου πμ.Δεν είναι σωστό, θα ξυπνήσει ο Λίλα , θα δει καινούριες απαντήσεις , θα χαρεί και μόλις διαβάσει θα γίνει η σούφρα του 2cents. Σου πάει η καρδιά?
Καλά μην τα γράψεις εδώ,στείλτα μου πμ.
Σίγουρα δεν είσαι εσύ ο Λίλας και προσπαθείς να ψαρέψεις κανένα αγοράκι με αθέμιτους τρόπους; Κάθε άντρας θα τσίμπαγε με την φωτογραφία μιας ωραίας κοπέλας.