Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 740K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 φτου και βγαινω!!!11
αντε βρε λιλκα μου που εισαι ενταξει κερδισες!!!!!!!
αντε ελα βγες επιτελους,αρχιζω και ανησυχω :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

τουπεσε μεσα το διαβατηριο και ψαχνει να το βρει απο την προηγουμενη πεμπτη  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θέλουμε πίσω τον Λίλα με νέο υλικό (αν και μας έβρισε κρυφο-gay),θα τον στηρίξουμε... :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
«Άτυχος» στάθηκε ένας κρατούμενος σε φυλακές της Σρι Λάνκα, καθώς δεν κατάφερε να «περάσει» από τον έλεγχο των φρουρών ένα κινητό τηλέφωνο που είχε κρύψει επιμελώς στον... πισινό του!

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, προτού οι κρατούμενοι επιστρέψουν στα κελιά τους, έκπληκτοι οι φρουροί άκουσαν τον χαρακτηριστικό ήχο τηλεφωνικής κλήσης από τα… οπίσθια του 58χρονου κατάδικου. Αμέσως προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο που αρχικά δεν έδειξε κάτι ύποπτο,  πλην όμως η… κλήση συνεχιζόταν.

Έτσι αποφάσισαν να οδηγήσουν τον κρατούμενο στο νοσοκομείο, όπου η ακτινογραφία έδειξε επιμελώς… κρυμμένο στον ορθόν του φυλακισμένου ένα κινητό τηλέφωνο και ένα hands-free kit!

Οι γιατροί έσπευσαν να απομακρύνουν τη συσκευή με χειρουργική επέμβαση και ο διπλά άτυχος κρατούμενος μάλλον πρέπει να καταριέται τον συνεργό του, που είχε τη φαεινή ιδέα να τηλεφωνήσει στη λάθος στιγμή…
9DFBCABE11EACAF788EFAA04B4A9ADA6.jpg

ο σρι λανκαιανος λιλας :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
«Άτυχος» στάθηκε ένας κρατούμενος σε φυλακές της Σρι Λάνκα, καθώς δεν κατάφερε να «περάσει» από τον έλεγχο των φρουρών ένα κινητό τηλέφωνο που είχε κρύψει επιμελώς στον... πισινό του!

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, προτού οι κρατούμενοι επιστρέψουν στα κελιά τους, έκπληκτοι οι φρουροί άκουσαν τον χαρακτηριστικό ήχο τηλεφωνικής κλήσης από τα… οπίσθια του 58χρονου κατάδικου. Αμέσως προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο που αρχικά δεν έδειξε κάτι ύποπτο,  πλην όμως η… κλήση συνεχιζόταν.

Έτσι αποφάσισαν να οδηγήσουν τον κρατούμενο στο νοσοκομείο, όπου η ακτινογραφία έδειξε επιμελώς… κρυμμένο στον ορθόν του φυλακισμένου ένα κινητό τηλέφωνο και ένα hands-free kit!

Οι γιατροί έσπευσαν να απομακρύνουν τη συσκευή με χειρουργική επέμβαση και ο διπλά άτυχος κρατούμενος μάλλον πρέπει να καταριέται τον συνεργό του, που είχε τη φαεινή ιδέα να τηλεφωνήσει στη λάθος στιγμή…

o lilas θα χωρουσε στον κωλο του ολη την φυλακη!!!!!!!!!!!!!!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Του Λίλα δεν θα του το έβρισκαν ψηλέ μου............... :boobies: :boobies: :boobies:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...sex volcano,φερε πισω τον χρηστη Λιλα,λαμογιο............... :2funny: :2funny: :2funny:

index.php

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
...sex volcano,φερε πισω τον χρηστη Λιλα,λαμογιο............... :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=463500;image[/img[/URL]]
[/quote]

το εχει μονο για παρτη του πια....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
τσακαλια :grin: :grin: :grin: με πιασατε :grin: :grin: :grin: :grin:
ζητω λυτρα για να σας τον επιστρεψω :grin: :grin: :grin:
με εχει πεθανεις ο βασιλης μου

ουτε 20" δεν εκανες.... respect. :s&m_2:

δινουμε 25 πιτογυρα ΜΕ τζατζικι και 11 μπυρες χωρις αστυνομια!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
ουτε 20" δεν εκανες.... respect. :s&m_2:

δινουμε 25 πιτογυρα ΜΕ τζατζικι και 11 μπυρες χωρις αστυνομια!
σου εχω πει βρε μαικ μολισ καποιος γραφει στο θρεντακι του λιλκα μου αμεσως ταυτοχρονα ενεργοποιειται ο συναγερμος του αυτοκινητου του σπιτιου μου κληση στο κινητο μου ακομα και τα σκυλια μου γαβγιζουν :grin: :grin: :grin:
σιγα μη μου φαει κανεις τον λιλκα μου και θελει να το αποπλανησει-για αυτο κραταω τα νοτα μου

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
σου εχω πει βρε μαικ μολισ καποιος γραφει στο θρεντακι του λιλκα μου αμεσως ταυτοχρονα ενεργοποιειται ο συναγερμος του αυτοκινητου του σπιτιου μου κληση στο κινητο μου ακομα και τα σκυλια μου γαβγιζουν :grin: :grin: :grin:
σιγα μη μου φαει κανεις τον λιλκα μου και θελει να το αποπλανησει-για αυτο κραταω τα νοτα μου

τετοια συνομωσια δεν ξαναγινε!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom