Γλυστραει καλυτερα ???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Εχει μεγαλους ροζους που σου σκιζουν τον κωλο καθως μπαινει μεσα σου.Γλυστραει καλυτερα ???
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
που ειναι το κουτσουρο ε?δεν περασαν 6 μηνες ακομα. κακο παιδι!!
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ειναι για να μου το φιλατελιλα αυτο το εργαλειο που κρεμετε εκει μπροστα λειτουργαει καθολου η ειναι διακοσμητικο?
Ειναι για να μου το φιλατε
εγω λεω να του βαλεις λαμπιονια και κανα στολιδι μερες που ερχοναται να μην ειναι ετσι μοναχο του!!!!!!!!
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Ειναι για να μου το φιλατε
ντροπη!!! τι λογια ειναι αυτα? ε?
Χαλια στολισμο θα κανει, με ψοφιο παπαρι !!!εγω λεω να του βαλεις λαμπιονια και κανα στολιδι μερες που ερχοναται να μην ειναι ετσι μοναχο του!!!!!!!!
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ελα καυμενε και εσυ,το ξερω οτι εισαι αντρακλαςντροπη!!! τι λογια ειναι αυτα? ε?
Χαλια στολισμο θα κανει, με ψοφιο παπαρι !!!
απο το να ειναι ετσι καλυτερα να το στολισει να πιασει και τοπο!!! τωρα μου ηρθε μια ιδεα γιατι δεν παει σε κανα στουντιο και αντι για δεντρακι να στολισουν το λιλα θα ειναι μια καλλιτεχνικη παρεμβαση με πολλες προεκτασεις!!!!!!
να στολισουν το λιλα θα ειναι μια καλλιτεχνικη παρεμβαση με πολλες προεκτασεις!!!!!!απο το να ειναι ετσι καλυτερα να το στολισει να πιασει και τοπο!!! τωρα μου ηρθε μια ιδεα γιατι δεν παει σε κανα στουντιο και αντι για δεντρακι να στολισουν το λιλα θα ειναι μια καλλιτεχνικη παρεμβαση με πολλες προεκτασεις!!!!!!
Αυτο θα ειναι ακομα, μια εικαστικη παρεμβαση !!!
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Ελα καυμενε και εσυ,το ξερω οτι εισαι αντρακλας
ΠΙΣΩ ΛΟΥΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
ΠΙΣΩ ΛΟΥΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΟΝΕ ΜΕ ABDUHL ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟ ABDUHL.ΠΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ.
τελος το κραξιμο στον λιλα για σημερα γιατι αυτος οσο του τα χωνεις τοσο καβλωνει και χωνει φωτο με τεραστια πραματα στον κωλο του!!!!!!!!!!!!
λιγο ακομα και η αθηνα θα εχει ελειψη απο αστικες συγκοινωνιες θα μπουν ολες μεσα στην κολαρα του λιλα!!!!!!!!!!!!
λιγο ακομα και η αθηνα θα εχει ελειψη απο αστικες συγκοινωνιες θα μπουν ολες μεσα στην κολαρα του λιλα!!!!!!!!!!!!
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
εχω τον ΜουσταφαΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΟΝΕ ΜΕ ABDUHL ΚΑΙ ΞΕΔΕΡΦΟ ABDUHL.ΠΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ.
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
τελος το κραξιμο στον λιλα για σημερα γιατι αυτος οσο του τα χωνεις τοσο καβλωνει και χωνει φωτο με τεραστια πραματα στον κωλο του!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ Ε? ΘΑ ΕΧΕΙ?? ΓΙΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
εχω τον Μουσταφα
ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΛΟΥΛΟΥ