treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
xaxax σεμεδακια εχει βαλει
Ρε! Πρετεντέρη αυτόνομη θέρμανση έχεις?
δικε μου θελεις να τις φτιαξεις σε αρχειο και δεν προλαβαινεις ε;Τι θα γινει με τον πουστη;Ολο σβηνει τις φωτο!!! >
ψοφας για εξαερωση τυπε και δεν προλαβαινεις?Τι θα γινει με τον πουστη;Ολο σβηνει τις φωτο!!! >
τυπε ο λιλας ειναι μεγαλη πουταναδικε μου θελεις να τις φτιαξεις σε αρχειο και δεν προλαβαινεις ε;
για αυτο πρεπει να τις κατεβαζουμε αμεσα για να χυσουμε μετα με την ησυχια μαςτυπε ο λιλας ειναι μεγαλη πουτανα
βαζει φωτος καυλωνει τον κοσμο και μετα τις σβηνει
Ρε εδω ξεροσταλιάζεις περιμένοντας μια φωτογραφια του μωρου?για αυτο πρεπει να τις κατεβαζουμε αμεσα για να χυσουμε μετα με την ησυχια μας
τυπε με το που δουν στο κεντρικο ποστ απο λιλα γινεται πανικοςΡε εδω ξεροσταλιάζεις περιμένοντας μια φωτογραφια του μωρου?
Ανεβαζει θεαματικότητα το μωρο (ο Θεος να το κανει μωρο)τυπε με το που δουν στο κεντρικο ποστ απο λιλα γινεται πανικος
τυπε κανονικα θα πρεπει να μπει ενα αλερτ στο κεντρικοΑνεβαζει θεαματικότητα το μωρο (ο Θεος να το κανει μωρο)
θελεις να πεις οτι ειμαι σαλιαρης;Ρε εδω ξεροσταλιάζεις περιμένοντας μια φωτογραφια του μωρου?
ετσι..και αλλο ενα του αβραμητυπε κανονικα θα πρεπει να μπει ενα αλερτ στο κεντρικο
με το που ποσταρει ο λιλας να αναβοσβηνει
προτεινω να βγαζει εναν δυνατο ηχο και να δειχνει την σουφρα του να ανοιγοκλεινει
ετσι..και αλλο ενα του αβραμη
κυδωνι ειναι αυτο;να το παρω μετα να φτιαξω γλυκο κουταλιου;