lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τι καυλα ειναι αυτο το αγορι,αν δεν ειμουνα με τον σοφια θα το καρφωνα το μωρο
τι καυλα ειναι αυτο το αγορι,αν δεν ειμουνα με τον σοφια θα το καρφωνα το μωρο
θελεις να παμε αβερωφ;να παρω τον σοφια και τον σφερδεκλο να βγουμε ζευγαρια;λεω να παω στο κοσμοπολιτ σημερα το βραδυ Για καμμια
εχει γεννεθλια ο σοφιας σημερα και δεν μπορωΔεν θα βγεις απόψε με τον Λιλάκο;;;;;;
Τι καλλιτερο εχει το Αβερωφ?θελεις να παμε αβερωφ;να παρω τον σοφια και τον σφερδεκλο να βγουμε ζευγαρια;
βασικα επειδη ξερω οτι δεν γουσταρεις πιτσιρικαδες πηγαινε αβερωφ που παιζουν ηλικιες 40-60Τι καλλιτερο εχει το Αβερωφ?
βασικα επειδη ξερω οτι δεν γουσταρεις πιτσιρικαδες πηγαινε αβερωφ που παιζουν ηλικιες 40-60
Εχει μεγαλους κολομπαραδες?βασικα επειδη ξερω οτι δεν γουσταρεις πιτσιρικαδες πηγαινε αβερωφ που παιζουν ηλικιες 40-60
αφου ειχαμε σχεση παλια....ρωτα να σου πειΞερεις τα πάντα για τον Λιλά - ΕΥΓΕ ΣΟΥ
συνηθως οι ηλικιες που σου ειπα,φυσικα θα πας εξωστη μαναρι μουΕχει μεγαλους κολομπαραδες?
Εχει μεγαλους κολομπαραδες?
αφου ειχαμε σχεση παλια....ρωτα να σου πει
Γιατι στο εξωστη?συνηθως οι ηλικιες που σου ειπα,φυσικα θα πας εξωστη μαναρι μου
εκει παιζουν παιχνιδι,κατω εχει απλα και κοσμο και δεν κανουν παιχνιδιΓιατι στο εξωστη?
ανωμαλελιλα θα ειμαι κ εγω κοσμοπολιτ το βραδυ
κρατα ενα αρλεκιν ή εναν κωνο να σε γνωρισω
Ειναι σκοτεινα αρκετα?εκει παιζουν παιχνιδι,κατω εχει απλα και κοσμο και δεν κανουν παιχνιδι
Ειναι σκοτεινα αρκετα?
Μπορεις να γδυθεις?