40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
τυπε μπας και ειναι παθητικα τα ροτβαιλερ σου και γιαυτο δεν γαμουν ;να ξες ο λιλας θελει μονο ενεργητικους......δεν ειδες απορριψη που εφαγε ενα εκλεκτο μελος του σαιτ μας σε πμ;
ποιος ειναι το αριστερο [size=30pt]τυπακι [/size]φιλε μου;κανενας γνωστος στο σαιτ;
Τώρα που το παρατηρώ,το αριστερά πάντως που κάνει τσιμπούκι στο δεξί,θα έπρεπε να έχει πιο πολλές ρυτίδες
Δαδή αρχίζει και περνάει η μπογιά του....ο σκύλος μου δε πηγαίνει με γεροόντιαΕγώ πάντως είχα βρει ένα προφίλ της στο Internet σαν Νένα CrossDresser.
14 Mαΐου 1960 είναι γεννημένη η Λίλα - σύμφωνα με εκείνο το προφίλ πάντα. ;)
Ουτε σημερα το πρωι μπηκε. Θα του τελειωσε η αδεια και πηγε για μεροκαματο οικοδομη.Δεν έσκασε η πούστρα ακόμα στο site? Πήγε να μαυρίσει τα μπουτάκια του σε καμιά παραλία;
Πρώτη του φορά είναι κι αυτουνού... που του μπαίνει Jack Daniels στο κωλάκι.Εχω πάθει την πλάκα της ζωής μου
τι είναι τουτος ???
Μου έπεσαν τα μάτια κάτω.
Πρώτη του φορά είναι κι αυτουνού... που του μπαίνει Jack Daniels στο κωλάκι.
Δεν έχει αφήσει κάβα για κάβα στα Κάτω Πατήσια.
ΠΗγε για κολυμβι μαλλον και απο τις πολλες τρυπες εμπασε νερα και βυθιστηκε..δεν ειχε σφραγισει και την μπουκαπορτα με μπουκαλα..
ε ναι..Πλακα πλακα , αυτος μαλλων οταν θα πηγενει για μπανιο δεν θα επιπλεει, ειναι αδυνατο να επιπλεει διοτι
με τετοια μεγαλη σουφρα δεν υπαρχει ανωση, το λεει και η φυσική