Επισκέπτης
Προς το παρον την ρουφατε εσεις,υπομονη θα γυρισει ο τροχος περπου σε χιλια χρονια,εχει ο θεος.
ασε τα οπαδικα δε σου πανε εσυ μονο για πουτσα εισαι μη σκεφτεσαι αλο τιποτα
Προς το παρον την ρουφατε εσεις,υπομονη θα γυρισει ο τροχος περπου σε χιλια χρονια,εχει ο θεος.
Απο τα τρια που μπηκανε στον δικο σου καλλιτερα το εναΜια χαρά ήταν - βαθιά και υγρή. Γαυρίνα είσαι μωρή πούστρα και στο 3ο γκολ έβαλες γκρέιπφρουτ στον κώλο απ' την καύλα;
Ταιριαζουμε πουτσα εσεις πουτσα και εγω ειμαστε καρντασια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ασε τα οπαδικα δε σου πανε εσυ μονο για πουτσα εισαι μη σκεφτεσαι αλο τιποτα
Εσυ εχεις δυσκολιες να το βαλεις?να σε βοηθησουμε παρθενοπη.
Μωρή κάρια - όσο το διασκέδασες κι εσύ, άλλο τόσο κι εγώ. ;) Βάλε κανα αμπαζούρ τώρα στη μήτρα να γελάσουμε.Απο τα τρια που μπηκανε στον δικο σου καλλιτερα το ενα
Τρια σου χωσανε δεν χορτασες?Μωρή κάρια - όσο το διασκέδασες κι εσύ, άλλο τόσο κι εγώ. ;) Βάλε κανα αμπαζούρ τώρα στη μήτρα να γελάσουμε.
Ταιριαζουμε πουτσα εσεις πουτσα και εγω ειμαστε καρντασια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ελα να σου το κανω εγω και η κωλοτρυπιδα σου θα γινει γυαλιχαχα!
ναι το σιλκεπιλ στον κώλο μου εχω μια δυσκολία να το βάλω!
σόρυ κιόλας δηλαδή!
πέρα από τις γάμπες μου δεν έχω τολμήσει να το ακουμπήσω πουθενα αλλου!
πονάει άπειρα!!!
εσύ πως αντέχεις βρε λιλάκο?
χαχα!
ναι το σιλκεπιλ στον κώλο μου εχω μια δυσκολία να το βάλω!
σόρυ κιόλας δηλαδή!
πέρα από τις γάμπες μου δεν έχω τολμήσει να το ακουμπήσω πουθενα αλλου!
πονάει άπειρα!!!
εσύ πως αντέχεις βρε λιλάκο?
Για σένα λέμε τώρα μωρή Ζωζώ - άσε τη μπάλα για το Μεγαλέφα τώρα λέμε. ;)Τρια σου χωσανε δεν χορτασες?
Καμμια διαφορα στον κωλο μας μπαινει το ιδιο καυλι Αλλος το τρωει και δροσιζεται αλλος το τρωει και ζοριζεταιυπαρχει διαφορα γιατι εσυ την τρως και ευχαριστιεσαι αρα δεν ειμαστε καρντασια
Οτι πεις ΛουλαΓια σένα λέμε τώρα μωρή Ζωζώ - άσε τη μπάλα για το Μεγαλέφα τώρα λέμε. ;)
μη μου πεις οτι θα της κανεις και κλισμα μετα :oΕλα να σου το κανω εγω και η κωλοτρυπιδα σου θα γινει γυαλι
Μακια θα της το κανωμη μου πεις οτι θα της κανεις και κλισμα μετα :o
Μακια θα της το κανω
Ελα να σου το κανω εγω και η κωλοτρυπιδα σου θα γινει γυαλι
Μακια θα της το κανω
Παρακαλω Μαλακα?σκάσε βλάκα