Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου και σενα καπετανιο.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου και σενα καπετανιο.
Μα ειμαι δημοσιος υπαλληλοςΠολυ μουχλα σε βλεπω σημερα. Εχεις πιασει τον καναπε και εχεις παραμελησει την κωλαρα σου. Σα δημοσιος υπαλληλος που γαμιεται στη δουλεια το 5ημερο και ξεκουραζεται τις υπολοιπες.
Προσεξε μη σου βαλει ο Γιωργακης τον κωλο σου σε εφεδρεια. Δε θα το αντεξει το σαιτ.Μα ειμαι δημοσιος υπαλληλος
Παντως απο οτι βλεπω εσεις ειστε ηδη σε εφεδριαΠροσεξε μη σου βαλει ο Γιωργακης τον κωλο σου σε εφεδρεια. Δε θα το αντεξει το σαιτ.
Γιατι ρε μορτη, σε εχουν παραμελησει οι ειδικες δυναμεις του σαιτ?Παντως απο οτι βλεπω εσεις ειστε ηδη σε εφεδρια
εχεις αραξει βλεπω και απολαμβανεις το τσιαγαρακι σου..
Πολυ μουχλα σε βλεπω σημερα. Εχεις πιασει τον καναπε και εχεις παραμελησει την κωλαρα σου. Σα δημοσιος υπαλληλος που γαμιεται στη δουλεια το 5ημερο και ξεκουραζεται τις υπολοιπες.
Μα ειμαι δημοσιος υπαλληλος
κιθαρα ο λιλας ειναι παραδοσιακος [size=30pt]τυπος[/size].....μαλλον θα εχει αμστραντ 628Ρε Λίλα,γιατί ντρέπεσαι να μας απαντήσεις αν έχεις λάπτοπ ή νέτμπουκ;;;; Εσύ δε ντρέπεσαι να βάζεις 100 φώτο σου την ημέρα....ντρέπεσαι να μας πεις τι υπολογιστή έχεις;
κιθαρα ο λιλας ειναι παραδοσιακος [size=30pt]τυπος[/size].....μαλλον θα εχει αμστραντ 628
δεν ασχολειται με τετοια ανουσια πραγματα ο λιλας τυπεΡε Λίλα,γιατί ντρέπεσαι να μας απαντήσεις αν έχεις λάπτοπ ή νέτμπουκ;;;; Εσύ δε ντρέπεσαι να βάζεις 100 φώτο σου την ημέρα....ντρέπεσαι να μας πεις τι υπολογιστή έχεις;
του αρεσει να τον λενε τυπο δικε μουΤύπε, είσαι τύπος ρε τυπάρα.....
Θέλω να την σπάσω στον κιθάρα.....
ρε τυπε μπηκες και εφερες την δροσια στο θρεντ.....ο φουτζιτσου εισαι ´η ο ινβερτερ;του αρεσει να τον λενε τυπο δικε μου
να του το λες
Τώρα κατάλαβα γιατί ο απόλυτος έμεινε στόκος τόσα χρόνια.......γιατί στο σχολείο αποκαλούσε τους καθηγητές του "ρε τύπε" και έτρωγε συνεχώς αποβολές.....οπότε τον διώξανε και απ'όλα τα σχολεία.......
Και τώρα έχει φτάσει 70 χρονών άνθρωπος και τον ταΐζει ακόμα ο πατέρας του ο 90αρης