ρε πουστη face φωτο εβαλες;κριμα και εχυσα για αλλον
Τα καροτακια εσυ του τα δωσες;;;;;;
ρε πουστη face φωτο εβαλες;κριμα και εχυσα για αλλον
κοψτα ρε λιλα να τελειωνουμε ετσι και αλλιως τζαμπα κρεμονται σαν αιμοροειδες ειναι!
Οπως λεμε ανθρωποειδες?Αιμοροειδες?κοψτα ρε λιλα να τελειωνουμε ετσι και αλλιως τζαμπα κρεμονται σαν αιμοροειδες ειναι!
το κολαρακι σου ξερει απο αυτα τρελο αγορι,αμα ερθει η ωρα της γκαυλας χωραει και ανθρωποειδες μεσα!Οπως λεμε ανθρωποειδες?Αιμοροειδες?
μπαρουτι βαζειΡε Λιλα τι μέθοδο αποτρίχωσης χρησιμοποιείς?
έχω ενθουσιαστεί!
πολύ καλο αποτέλεσμα
μπράβο!
μου τα εκλεψε ο πουστηςΤα καροτακια εσυ του τα δωσες;;;;;;
αγαπη το πλακακι καρυστου ειναι;
μου τα εκλεψε ο πουστης
Ιταλικό ΑΑ ποιότητας ειναι.
Στα σεντόνια ο Λιλάς ειναι φτωχοπουστρας αλλα στα πλακάκια τα............ χωνει
όπως πας θα ξεμείνεις
Μαλλον το κεφαλι σου ειναι στον κωλο σου και αντι για αιμορροιδες εχεις αιμοροειδες.Εισαι και μεγααααααααααααααααααλος μαλακας. Θα εισαι και εσυ μαλλον ενας αγανακτησμενος με πολλα διπλωματα στην και πολλα μαστερς στην που για να επιζησει αλλα δυστυχως τερμα τα διφραγκα για τους αγραμματους κοπριτες.το κολαρακι σου ξερει απο αυτα τρελο αγορι,αμα ερθει η ωρα της γκαυλας χωραει και ανθρωποειδες μεσα!
ναι γκαυλιαρη αντρα βαθμολογησε με!εχουμε καταλαβει ολοι τα βιτσια σου απο μικρος ηθελες να παιζεις την δασκαλα!Μαλλον το κεφαλι σου ειναι στον κωλο σου και αντι για αιμορροιδες εχεις αιμοροειδες.Εισαι και μεγααααααααααααααααααλος μαλακας. Θα εισαι και εσυ μαλλον ενας αγανακτησμενος με πολλα διπλωματα στην και πολλα μαστερς στην που για να επιζησει αλλα δυστυχως τερμα τα διφραγκα για τους αγραμματους κοπριτες.
και ηταν και αυστηρηναι γκαυλιαρη αντρα βαθμολογησε με!εχουμε καταλαβει ολοι τα βιτσια σου απο μικρος ηθελες να παιζεις την δασκαλα!
ετσι γιατρε πες τα!!!! τους ολους απο κωλοΜαλλον το κεφαλι σου ειναι στον κωλο σου και αντι για αιμορροιδες εχεις αιμοροειδες.Εισαι και μεγααααααααααααααααααλος μαλακας. Θα εισαι και εσυ μαλλον ενας αγανακτησμενος με πολλα διπλωματα στην και πολλα μαστερς στην που για να επιζησει αλλα δυστυχως τερμα τα διφραγκα για τους αγραμματους κοπριτες.
εσυ εισαι ο πουστης που γαμησε ο ταριφας?αμα δει την κωλαρα της θα θελει να την γαμισει ο Λιλας
δεν αναβεις ?
με την χοντρη μου