με ξανθια περουκα αλικης βουγιουκλακη το λιλι μας θα ειναι καυλα στο κοτερο...
αλλος με τη βαρκα μας!!!!!!!!!!!!!!!!
και ο Λαγουδάκης ως άλλος Παπαμιχαηλ
με ξανθια περουκα αλικης βουγιουκλακη το λιλι μας θα ειναι καυλα στο κοτερο...
αλλος με τη βαρκα μας!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι ειπε το ατομο
και ο Λαγουδάκης ως άλλος Παπαμιχαηλ
Eνα ειναι σιγουρο για τον Λιλά.
Εχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο, που τον ανακαλύψε η Γιώτα
πολυ ωραιες οι σκεψεις σου συναγωνιστη...εγω θα ηθελα μια αναλυτικη περιγραφη πως τον αρπαξε την πρωτη φορα,μας εχει πει μεσες ακρες οτι ηταν 13 χρονων και δουλευε στο χωριο σαν μπακαλογατος σε ενα μπακαλικο και οταν πηγαινε τα ψωνια σε εναν μπαρμπα στο σπιτι του του την επεσε,απλα ας μας πει αναλυτικα πως εγινε το σκηνικο να καυλωσουμελιλακο θελω να γνωρισω τον ανθρωπο πισω απο τον μυθο
πες μου τι μουσικη ακους ?
εχεις ταλεντο στη ζωγραφικη ?
ποδοσφαιρο επαιζες σεντερμπακ ?
οι αλλοι ειναι πεζοι κ απλα βλεπουν αυτο το κορμι κ τη κολαρα σου αλλα εγω ενδιαφερομαι...
μιλησε μου
μας εχει πει μεσες ακρες οτι ηταν 13 χρονων και δουλευε στο χωριο σαν μπακαλογατος σε ενα μπακαλικο
πολυ ωραιες οι σκεψεις σου συναγωνιστη...εγω θα ηθελα μια αναλυτικη περιγραφη πως τον αρπαξε την πρωτη φορα,μας εχει πει μεσες ακρες οτι ηταν 13 χρονων και δουλευε στο χωριο σαν μπακαλογατος σε ενα μπακαλικο και οταν πηγαινε τα ψωνια σε εναν μπαρμπα στο σπιτι του του την επεσε,απλα ας μας πει αναλυτικα πως εγινε το σκηνικο να καυλωσουμε
μεσες ακρες ξερω...θα μας τα πει ομως το λιλακι
θελω να τα μαθω ΟΛΑ
ρε παιδια για ποιον απο τους δυο αν ειχατε γιο θα ντρεποσασταν να ησασταν πατερας του?
για αυτον?
η για αυτόν
Και εγω που ειμαι και πουστης και γαυρος?Δεν είναι για διλήμματα. Πούστης και γαύρος να μη βγει. Αυτοί τη χάσαν τη μπάλλα