Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 72 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.193

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
vlcsnap-2011-07-12-06h58m40s211.jpg  12 ημερών λέω εγώ.

Βελτιώνεσαι.  Προχώρα.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ασε που φοβαμαι κ τη μαυρη τρυπα...ποιος σου εγγυαται οτι δε θα ρουφηξει και εσενα ολο?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ας γράψω κατιτίς και εγώ σε αυτό το κατά τα άλλα αξιόλογο θρεντ!
λοιπόν, ο πρωταγωνιστής του θρέντ αποτελεί εθνικό κεφάλαιο διότι αποτελεί από μόνος του ένα λίαν ισχυρό όπλο, ικανό να αντιμετωπίσει από μόνο τον εχθρό του έθνους, είναι ταυτόχρονα και οικολογικό όπλο, το πρώτο του είδους του, διότι στη χρήση του δεν αναγκαιεί καύσιμο ή εκρηκτική ύλη.
εξηγούμαι:
ο κ. Λιλας θα μεταβεί σε μυστική τοποθεσία που θα έχει και κάβα στον Έβρο. Εκεί, εντός των μπουκαλιών θα θέτει χημική ουσία πχ φαγουρόσκονη, θα θέτει τα μπουκάλια εντός του όπλου και δια της χρήσεως φασολάδας θα τα εκτοξεύει στην αντίπαλη πλευρά, η οποία πλευρά  δεν θα μπορεί να ανιχνεύσει το είδος του νέου αυτού όπλου. εκτιμώ πως εντός συντόμου χρονικού διαστήματος η Ανατολική Θράκη θα είναι πλέον καθαρή από τα μιάσματα που την λερώνουν.
βεβαία...έκανα κακό διότι προδίδω το μυστικό υπερόπλο, αλλά ένιωσα την ανάγκη να σας κάνω όλους κοινωνούς των δυνατοτήτων του κ. Λιλα. :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
επιτελους εμφανιστηκε η ομαδα Ε  :2funny:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ας γράψω κατιτίς και εγώ σε αυτό το κατά τα άλλα αξιόλογο θρεντ!
λοιπόν, ο πρωταγωνιστής του θρέντ αποτελεί εθνικό κεφάλαιο διότι αποτελεί από μόνος του ένα λίαν ισχυρό όπλο, ικανό να αντιμετωπίσει από μόνο τον εχθρό του έθνους, είναι ταυτόχρονα και οικολογικό όπλο, το πρώτο του είδους του, διότι στη χρήση του δεν αναγκαιεί καύσιμο ή εκρηκτική ύλη.
εξηγούμαι:
ο κ. Λιλας θα μεταβεί σε μυστική τοποθεσία που θα έχει και κάβα στον Έβρο. Εκεί, εντός των μπουκαλιών θα θέτει χημική ουσία πχ φαγουρόσκονη, θα θέτει τα μπουκάλια εντός του όπλου και δια της χρήσεως φασολάδας θα τα εκτοξεύει στην αντίπαλη πλευρά, η οποία πλευρά  δεν θα μπορεί να ανιχνεύσει το είδος του νέου αυτού όπλου. εκτιμώ πως εντός συντόμου χρονικού διαστήματος η Ανατολική Θράκη θα είναι πλέον καθαρή από τα μιάσματα που την λερώνουν.
βεβαία...έκανα κακό διότι προδίδω το μυστικό υπερόπλο, αλλά ένιωσα την ανάγκη να σας κάνω όλους κοινωνούς των δυνατοτήτων του κ. Λιλα. :grin:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ...η μαυρη τρυπα του Λιλα εξαφανιζει απο τανκς μεχρι ναυαρχιδα

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
λες να εχει κ το γονιδιο ηχωρ ως γνησιος ελλην ο λιλακος μας ? :2funny: :2funny: :kissass: :kissass:

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κωτσο εκει που πιπωνουν τον μαυρουκο ειναι ο λιλας?
σαν κατι να μη μου κολλαει :- :- :-

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κριμα,  >:( >:( >:( >:(
κατι ραγισε μεσα μου... λιλακο με αυτα που κανεις θα αρχισουμε να τη πεφτουμε στον λουπο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom