mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
vlcsnap-2011-06-15-17h19m32s99.jpg 40 ημερών φωτο.
vlcsnap-2010-11-23-06h01m28s121.jpg 8 μηνών φωτο.
Μπαγιάτικες.
δεν παρεξηγιεται ο Λιλας...Θελει εμπειρους ανδρεςλες;μην μου παρεξηγηθει το λιλακι και μου κανει μουτρακια...
δεν παρεξηγιεται ο Λιλας...Θελει εμπειρους ανδρες
Ο λαγουδακης ειναι μουρη..εχει καβα johnnieκαι να εχουν πλουσια καβα
λες να το προχωρησουμε κωστα;να του κανουμε κανενα μερεμετι;δεν παρεξηγιεται ο Λιλας...Θελει εμπειρους ανδρες
εχω αγχος με το Λιλα...Που να κλασουμε μπροστα στο τζωνι?γαριδακια θα μας φωναζειλες να το προχωρησουμε κωστα;να του κανουμε κανενα μερεμετι;
για αυτο σου λεω να ειμαστε μαζι να τραβαει ο ενας τον αλλον μηπως την γλυτωσουμεασε που φοβαμαι κ τη μαυρη τρυπα...ποιος σου εγγυαται οτι δε θα ρουφηξει και εσενα ολο?
εξακολουθω να φοβαμαι...δεν υπαρχει πισωγυρισμα απο το Λιλαγια αυτο σου λεω να ειμαστε μαζι να τραβαει ο ενας τον αλλον μηπως την γλυτωσουμε
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ...η μαυρη τρυπα του Λιλα εξαφανιζει απο τανκς μεχρι ναυαρχιδαας γράψω κατιτίς και εγώ σε αυτό το κατά τα άλλα αξιόλογο θρεντ!
λοιπόν, ο πρωταγωνιστής του θρέντ αποτελεί εθνικό κεφάλαιο διότι αποτελεί από μόνος του ένα λίαν ισχυρό όπλο, ικανό να αντιμετωπίσει από μόνο τον εχθρό του έθνους, είναι ταυτόχρονα και οικολογικό όπλο, το πρώτο του είδους του, διότι στη χρήση του δεν αναγκαιεί καύσιμο ή εκρηκτική ύλη.
εξηγούμαι:
ο κ. Λιλας θα μεταβεί σε μυστική τοποθεσία που θα έχει και κάβα στον Έβρο. Εκεί, εντός των μπουκαλιών θα θέτει χημική ουσία πχ φαγουρόσκονη, θα θέτει τα μπουκάλια εντός του όπλου και δια της χρήσεως φασολάδας θα τα εκτοξεύει στην αντίπαλη πλευρά, η οποία πλευρά δεν θα μπορεί να ανιχνεύσει το είδος του νέου αυτού όπλου. εκτιμώ πως εντός συντόμου χρονικού διαστήματος η Ανατολική Θράκη θα είναι πλέον καθαρή από τα μιάσματα που την λερώνουν.
βεβαία...έκανα κακό διότι προδίδω το μυστικό υπερόπλο, αλλά ένιωσα την ανάγκη να σας κάνω όλους κοινωνούς των δυνατοτήτων του κ. Λιλα.
ειναι fake οι φωτος...κωτσο εκει που πιπωνουν τον μαυρουκο ειναι ο λιλας?
σαν κατι να μη μου κολλαει :- :- :-
EΕΠΙΣΗΣ φεηκ ειναι και η φωτο με το βλεμμα να σε καρφωνει ολο υποσχεση με το μπουρι στο στομα....ειναι fake οι φωτος...