apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Οχι αλλα λεω να βαλουμε εσενα και τους ομοιους σου στον κωλο του Δ.Ν.Τ και να ησυχασουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

γεια σου ρε λιλα τυπε

Οχι αλλα λεω να βαλουμε εσενα και τους ομοιους σου στον κωλο του Δ.Ν.Τ και να ησυχασουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι μορφη λεμεΠαντος ο λιλας την εχει ετμη την απαντηση για ολους![]()
![]()
που σαι ρε τυπε![]()
γεια σου ρε λιλα τυπε![]()
καλα ρε τυπεπου σαι ρε τυπε
τι κανεις καλα?
καλα ρε τυπε
μεγαλεεεεε![]()
τυπε μην φοβασε ο γιωργακης θα τα καταφερει![]()
παντα καλα αν και με
τα τελευταια νεα δεν
το βλεπω![]()
τα καταφερε ηδη τυπε μου!τυπε μην φοβασε ο γιωργακης θα τα καταφερει![]()
λιλακι πως τα βλεπεις τα μετρα;
τυπε υπαρχουν και αλλα που θα δωσειτα καταφερε ηδη τυπε μου!
ολα ταδωσε, δεν εμεινε και τιποτε αλλο!
λιλακι πως τα βλεπεις τα μετρα;θα μας κανεις μια οικονομικοπολιτικη αναλυση;
με ενα cutty sark ολα γινονται καλυτερα τυπετου κωλου
ε αυτα που θα δωσει τοτε ταχει υποθηκευσει απο σημερις...τυπε υπαρχουν και αλλα που θα δωσει
σε 3 μηνες θα δεις![]()
εισαι γιγας κοπελα μου!!!Οχι αλλα λεω να βαλουμε εσενα και τους ομοιους σου στον κωλο του Δ.Ν.Τ και να ησυχασουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cutty sark;ελα βρε!!!τι το περασες το λιλακι για καμμια λαικαντζα;με ενα cutty sark ολα γινονται καλυτερα τυπε![]()
Τις προτιμάει αυτές τις μάρκες γιατί έχουνε συνήθως και δώρο κάνα φακό , κανά τασάκι και μεγαλώνει η απόλαυση!cutty sark;ελα βρε!!!τι το περασες το λιλακι για καμμια λαικαντζα;
τι να τον κανει τον φακο,αυτος για να καταλαβει κατι θελει προβολεα γηπεδου.Τις προτιμάει αυτές τις μάρκες γιατί έχουνε συνήθως και δώρο κάνα φακό , κανά τασάκι και μεγαλώνει η απόλαυση!![]()
τους παλιους;με την ξυλινη κολωνα;τι να τον κανει τον φακο,αυτος για να καταλαβει κατι θελει προβολεα γηπεδου.
μπα προτιμαει την συσκευασια με το καλαθιΤις προτιμάει αυτές τις μάρκες γιατί έχουνε συνήθως και δώρο κάνα φακό , κανά τασάκι και μεγαλώνει η απόλαυση!![]()