apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Οχι αλλα λεω να βαλουμε εσενα και τους ομοιους σου στον κωλο του Δ.Ν.Τ και να ησυχασουμε
γεια σου ρε λιλα τυπε
Οχι αλλα λεω να βαλουμε εσενα και τους ομοιους σου στον κωλο του Δ.Ν.Τ και να ησυχασουμε
ειναι μορφη λεμεΠαντος ο λιλας την εχει ετμη την απαντηση για ολους
που σαι ρε τυπε
γεια σου ρε λιλα τυπε
καλα ρε τυπεπου σαι ρε τυπε
τι κανεις καλα?
καλα ρε τυπε
μεγαλεεεεε
τυπε μην φοβασε ο γιωργακης θα τα καταφερει
παντα καλα αν και με
τα τελευταια νεα δεν
το βλεπω
τα καταφερε ηδη τυπε μου!τυπε μην φοβασε ο γιωργακης θα τα καταφερει
λιλακι πως τα βλεπεις τα μετρα;
τυπε υπαρχουν και αλλα που θα δωσειτα καταφερε ηδη τυπε μου!
ολα ταδωσε, δεν εμεινε και τιποτε αλλο!
λιλακι πως τα βλεπεις τα μετρα;θα μας κανεις μια οικονομικοπολιτικη αναλυση;
με ενα cutty sark ολα γινονται καλυτερα τυπετου κωλου
ε αυτα που θα δωσει τοτε ταχει υποθηκευσει απο σημερις...τυπε υπαρχουν και αλλα που θα δωσει
σε 3 μηνες θα δεις
εισαι γιγας κοπελα μου!!!Οχι αλλα λεω να βαλουμε εσενα και τους ομοιους σου στον κωλο του Δ.Ν.Τ και να ησυχασουμε
cutty sark;ελα βρε!!!τι το περασες το λιλακι για καμμια λαικαντζα;με ενα cutty sark ολα γινονται καλυτερα τυπε
Τις προτιμάει αυτές τις μάρκες γιατί έχουνε συνήθως και δώρο κάνα φακό , κανά τασάκι και μεγαλώνει η απόλαυση!cutty sark;ελα βρε!!!τι το περασες το λιλακι για καμμια λαικαντζα;
τι να τον κανει τον φακο,αυτος για να καταλαβει κατι θελει προβολεα γηπεδου.Τις προτιμάει αυτές τις μάρκες γιατί έχουνε συνήθως και δώρο κάνα φακό , κανά τασάκι και μεγαλώνει η απόλαυση!
τους παλιους;με την ξυλινη κολωνα;τι να τον κανει τον φακο,αυτος για να καταλαβει κατι θελει προβολεα γηπεδου.
μπα προτιμαει την συσκευασια με το καλαθιΤις προτιμάει αυτές τις μάρκες γιατί έχουνε συνήθως και δώρο κάνα φακό , κανά τασάκι και μεγαλώνει η απόλαυση!