mr_boutias
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μρ μπουτια εμαθα οτι παιξανε τρεις μαλακιες κατι αλβανοι στην πλαζ για παρτυ σου![]()
![]()
![]()
φταιω εγω που αρεσω???
αλλα ουτε που κοιταγα, ματια εχω μονο για την ανωμαλαρα μας το λιλακο
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
μρ μπουτια εμαθα οτι παιξανε τρεις μαλακιες κατι αλβανοι στην πλαζ για παρτυ σου![]()
![]()
![]()
Σας γραφω απο την παραλια,ειμαι με το μωρο και κανουμε τις βουτιες μας
και στο κωλαντερο να βαλει αντηλιακο!!
αλοιψε το λιλα με αντηλιακο
αν τον δω με ξεφλουδισμενη πλατη εσενα θα κατηγορησω
![]()
![]()
Οταν τον ριχνεις στην θαλασσα να τον ταπωνεις.Μην αρχισουν τιποτα δινες και τσουναμια απο την αναρρόφησηΠαιδια στα ωπα ωπα το εχω το μωρο,τα παντα ολα...ξερω σας εχει φαει η ζηλια αλλα τι να κανουμε;
Ωραιος!!!!Ναι βρε,του εχω βαλει ενα καπακι απο βαρελι
φταιω εγω που αρεσω???
αλλα ουτε που κοιταγα, ματια εχω μονο για την ανωμαλαρα μας το λιλακο![]()
![]()
![]()
![]()
Lagoudaki, το μπουκαλι, αντιηλιακο εχει?αχ παναγια μου!!!!τι εγινε μωρο;σου αρεσε σημερα στην θαλασσα;
Το νυχακι βλεπω αντεξε στη θαλασσα, βαφη θαλασσης ειναι?οχι αντιηλιακο του εβαζα απο το δικο μου,ναι με την περουκα βουταγε απλα δεν παιζαμε με νερα,ξερεις πιτσιλιες και τετοια...
εχουμε ξεραθει απο την καυλα