lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
η αναπαυση του πολεμιστη
η αναπαυση του πολεμιστη
παναιιιιιιια μουυυυυυυυ
παντως εμενα δεν μου βγαζετε απο το μυαλο οτι ο κυριουλης ειναι γκευ.
γιατι το λες αυτο ρε τυπε?παντως εμενα δεν μου βγαζετε απο το μυαλο οτι ο κυριουλης ειναι γκευ.
τι ειναι αυτες οι μαλακιες που γραφεις ακου ο λιλας αδερφηπαντως εμενα δεν μου βγαζετε απο το μυαλο οτι ο κυριουλης ειναι γκευ.
καλα μαλακια μπορει να ειπα αλλα μου φανηκε οτι τις τριχες στο στηθος τις ξυριζει.γιατι το λες αυτο ρε τυπε?
πως σκεφτηκε τετοια κακοηθεια για τον λιλα ο τυπος δεν μπορω να καταλαβωτι ειναι αυτες οι μαλακιες που γραφεις ακου ο λιλας αδερφη
α ειπα και εγω ρε τυπεκαλα μαλακια μπορει να ειπα αλλα μου φανηκε οτι τις τριχες στο στηθος τις ξυριζει.
οτι εχει μια σουφρα σαν την τρυπα του καραμανλη δεν σου λεει τιποτα?καλα μαλακια μπορει να ειπα αλλα μου φανηκε οτι τις τριχες στο στηθος τις ξυριζει.
τι να σου πω ρε φιλε η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα βλεπω αντρικη σουφρα οποτε δεν μπορω να συγκρινω.οτι εχει μια σουφρα σαν την τρυπα του καραμανλη δεν σου λεει τιποτα?
την κολοτρυπα του καραμανλη μηπως εννοεις?τι να σου πω ρε φιλε η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα βλεπω αντρικη σουφρα οποτε δεν μπορω να συγκρινω.
για ποια τρυπα του καραμανλη λες εχεις καμια φωτο?
naiτην παραλία στριγκ φοράς λιλακο?
και σε παραλία με ξιφίες φυσικά...