lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
λιλακι αυριο περναω να σε παρω με το παπι να κατεβουμε συνταγμα
Ρε συ Λιλα εδω ο κοσμος καιγεται κι εσυ μονο με τον πατο σου ασχολεισαι
Αν ασχολιοσασταν και εσεις με τον πατο σας αντι να ασχολιεστε με την τσεπη του διπλανου !!!!κωλολαμογια μπαταχτσηδες δεν θα ειχμε φθασει ως εδω.Ρε συ Λιλα εδω ο κοσμος καιγεται κι εσυ μονο με τον πατο σου ασχολεισαι
σε χτυπησε η κριση και εσενα καυλα;μην νευριαζεις θα κανεις ρυτιδεςΑν ασχολιοσασταν και εσεις με τον πατο σας αντι να ασχολιεστε με την τσεπη του διπλανου !!!!κωλολαμογια μπαταχτσηδες δεν θα ειχμε φθασει ως εδω.
Αν ασχολιοσασταν και εσεις με τον πατο σας αντι να ασχολιεστε με την τσεπη του διπλανου !!!!κωλολαμογια μπαταχτσηδες δεν θα ειχμε φθασει ως εδω.
Και που εισαι κοπριτης καφενοβειος φθανειΜη μας τσουβαλιαζεις ολους, εγω ειμαι μικρος ακομα δεν προλαβα να κλεψω
πεστα ρε καυλα..ολοι οι αργοσχολοι εδω μεσα ολη μερα..τεμπελχαναδεςΚαι που εισαι κοπριτης καφενοβειος φθανει
τυπε σεβασμος στον λιλαΜη μας τσουβαλιαζεις ολους, εγω ειμαι μικρος ακομα δεν προλαβα να κλεψω
Μη μας τσουβαλιαζεις ολους, εγω ειμαι μικρος ακομα δεν προλαβα να κλεψω
καλα του ειπε του κοπριτη,πρωτο ποστ εκανε εδω μεσα και αμεσως να του την πειΤυπε, αφου σε προγγιξε και ο Λιλας, εγω στη θεση σου θα επελεγα διαγραφη του λογαριασμου στο bourdela.com.
καλα του ειπε του κοπριτη,πρωτο ποστ εκανε εδω μεσα και αμεσως να του την πει
μιλα ωραια..οριστε τον εδιωξες;τωρα τι θα κανουμε;Καλα ρε σεις δεν τον ειπα και καμπουρη
τον νευριασες ομως και εφυγε τυπεΚαλα ρε σεις δεν τον ειπα και καμπουρη