apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα τυπεξεκίνησε προπόνηση,για αυτό εξαφανίστηκε
περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα τυπεξεκίνησε προπόνηση,για αυτό εξαφανίστηκε
Μου τον παραχαιδεψελιλα οτεν ησουν μικρος η μαμα σου σε ειχε ντυσει ποτε κοριτσακι;Επισης κανας θειος σου ποτε σου ειχε χαιδεψει τον πωπο;
τυπε αποκλειεται να ειναι αληθινο αυτο το βιντεολιλα τυπε πρεπει να ξεπερασεις την κιτρινιαρα
εκτος απο ιστορικος και ψυχολογος τυπε....;Ναι,ναι πέσμας.Άνοιξε μας την ψυχή σου.Πές μας τι σε οδήγησε σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια της ακολασίας.Είμαστε φίλοι σου,θα σε βοηθήσουμε
Η καυλα μουΝαι,ναι πέσμας.Άνοιξε μας την ψυχή σου.Πές μας τι σε οδήγησε σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια της ακολασίας.Είμαστε φίλοι σου,θα σε βοηθήσουμε
μπα θα οδηγω αναποδα για να δινουμε γλωσσοφιλαΚαι θαχω τη κολαρα σου μπροστά μου;πω πω καυλες
σιγα...βαλε ρε φανη στον πατο σου ενα τελαρο μαλαματινες για να μαθουνλιλα καλημερα φιλε...εχω κατι που θα συγκλονισει τους θαυμαστες σου...ο κοσμος τους θα γκρεμιστει.
σε ξεπερασαν τυπε..και ποια;μια πιτσιρικα απο την ταυλανδη....ιδου.
λιλακι με Αριστα το 10 ποσο γυναικα νιωθεις?
μας ειχε πει οτι η πρωτη φορα ηταν στα 13 του που δουλευω μπακαλογατος σε ενα μπακαλικο στο χωριο και του τραβαγε μανικια ενας μπαρμπας οταν του πηγαινε τα πραγματα σπιτι πες μας ρε φανη αναλυτικα πως γινοταν το σκηνικο να χυσουμελιλα οτεν ησουν μικρος η μαμα σου σε ειχε ντυσει ποτε κοριτσακι;Επισης κανας θειος σου ποτε σου ειχε χαιδεψει τον πωπο;
ακριβωςμας ειχε πει οτι η πρωτη φορα ηταν στα 13 του που δουλευω μπακαλογατος σε ενα μπακαλικο στο χωριο και του τραβαγε μανικια ενας μπαρμπας οταν του πηγαινε τα πραγματα σπιτι πες μας ρε φανη αναλυτικα πως γινοταν το σκηνικο να χυσουμε
σε ποιο χωριο τυπε?μας ειχε πει οτι η πρωτη φορα ηταν στα 13 του που δουλευω μπακαλογατος σε ενα μπακαλικο στο χωριο και του τραβαγε μανικια ενας μπαρμπας οταν του πηγαινε τα πραγματα σπιτι πες μας ρε φανη αναλυτικα πως γινοταν το σκηνικο να χυσουμε
λιλα καλημερα φιλε...εχω κατι που θα συγκλονισει τους θαυμαστες σου...ο κοσμος τους θα γκρεμιστει.
σε ξεπερασαν τυπε..και ποια;μια πιτσιρικα απο την ταυλανδη....ιδου.
του αρεσε το κολαρακι μου φαινεταιπες μας πως ξεκινησε το σκηνικο;του εκανες κουνηματα του παππου;
του αρεσε το κολαρακι μου φαινεται
Κωλος ειν αυτος που εχεις,σταζει απ ολες τις μπαντες,χανει λαδια....του αρεσε το κολαρακι μου φαινεται
στην επεσε στην ψυχρα;στην αρχη μονο πιπες η σε καρφωσε;του αρεσε το κολαρακι μου φαινεται