giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ελα ρε...οχι τετοια,τι θα ακουμπαμε τις ψωλαρες μας μεταξυ μας οταν θα τον βαζουμε στο πατο του λιλα;ντροπη
ελα ρε...οχι τετοια,τι θα ακουμπαμε τις ψωλαρες μας μεταξυ μας οταν θα τον βαζουμε στο πατο του λιλα;ντροπη
Τρεεεεεεεελα λεμε
Μεσα ειμαι πορνογραμμωμενε.
Καπως ετσι την φανταζομαι τη φαση με τον Λιλα στην μεση (απο 00:45 και μετα...)
Και στην τελικη πιτσι αμα δε βρουμε χαμαμ ή σαουνα, μαζευομαστε ολοι στο σαλονι του Λιλα και βαζουμε τον ατμομαγειρα σου στη μεση να κανουμε ατμοσφαιρα...
ευχαριστω για τη φιλοξενίαΚοψτο δεξια και ελα οπως εισαι.
Χωραμε ολοι
ευχαριστω για τη φιλοξενία
λιλακο πρεπει να σταματησεις να χρησιμοποιεις μονο γυαλι κ αλουμινιο
δινεις το κακο παραδειγμα στους νεους για την ανακυκλωση
χωσε κανενα παλιο κινητο, καμια μπαταρια, χαρτοκουτα , παλια τηλεοραση να δειξεις στα παιδια οτι τιποτα δε πρεπει να παει χαμενο
εσυ ασε τις υπεκφυγες και δειξε μπουτι να καβλώσουμεΜιστερ μπουτια δε σε ξεχασα ε? Εγω και οι καυλιαρηδες περιμενουμε με αγωνια!
θα σε στεναχωρησω, εγω μπαινω μονο για να δοξαζω το δροσερο λιλακι
η γιωτα ειναι μορφη τυπεΡε μαγκες η Γιωτα ποια ειναι που εχετε βαλει στην ψηφοφορια πανω? Να ξερω τι να ψηφισω οχι τιποτα αλλο...
μαλακα εξω εχει 37 βαθμούς...Οι καριολες τα εχουν πεταξει ολα.Στη δικιά σου γειτονιά θα νομίζεις οτι κανουν πεζοδρομιο εκεί
μαλακα εξω εχει 37 βαθμούς...Οι καριολες τα εχουν πεταξει ολα.Στη δικιά σου γειτονιά θα νομίζεις οτι κανουν πεζοδρομιο εκεί
ρε μαλακα οι καριολες γιατί να μας κανουν μηνυση για σεξουαλική παρενοχληση.Εγω οταν τη βλεπω με το σορτσακι να μην της κανω μηνυση για ψυχική οδύνη?
αν και την πρωτη μηνυση θα τη φαει ο Λιλαςρε μαλακα οι καριολες γιατί να μας κανουν μηνυση για σεξουαλική παρενοχληση.Εγω οταν τη βλεπω με το σορτσακι να μην της κανω μηνυση για ψυχική οδύνη?
αν και την πρωτη μηνυση θα τη φαει ο Λιλας
Απολαυστε τον λιλα με την καρεκλα τουΛιλα ατελειωτη καβλα, αν και σου ειχα κακιωσει απο χθες, μεχρι στιγμης εχω βροντηξει δυο πρωινες
Ποτε θα ανεβασεις κανα καινουργιο βιντεακι μωρη καβλα;
Οχι γιατι δε μου καθεται αλλα γιατι δεν το χορταίνω....
ο λιλας γιατι? επειδη δε σου καθεται?
τρομπαρει;Απολαυστε τον λιλα με την καρεκλα του
εξακριβωμενο;η γιωτα ειναι μορφη τυπε
ειναι η γυναικα του λιλα
αν βαλει και το βιντεο της γιωτας που χορευει θα ειναι τυπος ο λιλας