lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καμμια 50αρια μας ειχε πει,τοσο ηταν λιλακι;Αυτός πόσων ετών ήταν, αγαπητέ Λίλα;
καμμια 50αρια μας ειχε πει,τοσο ηταν λιλακι;Αυτός πόσων ετών ήταν, αγαπητέ Λίλα;
Αλλα σε φωτο που εβαλες προχθες που σε περιποιοταν διαφορετικη την ειδα
μονο αυτος;ολοι μας με τετοια κορμαρα που εχεις τσολια μουΕχεις πεθανει στην μαλακια παλιοπουστρακο
η σαγιοναρα χαλαει το σκηνικο ομως,τι λες;Οοοο και πολυ κορμακι η δικια μας
Μη στενοχωριέσαι Lagoudakis, υπάρχει αρχείο.
οντως!!!απο το πρωι τον παιζω συνεχεια με το μωρο,αφυδατωση εχω παθειμε το ψιλοτακουνο ειναι καυλα
με την σαγιοναρα και το κορμακι σαν χωριατης ειναι,,αλλα το ψιλοτακουνο του δινει αλλο αεραοντως!!!απο το πρωι τον παιζω συνεχεια με το μωρο,αφυδατωση εχω παθει
Τετοιες μαλακιες κανει,εδω επρεπε να ειναι με την γοβαη σαγιοναρα χαλαει το σκηνικο ομως,τι λες;
αρχοντοβλαχος δηλαδημε την σαγιοναρα και το κορμακι σαν χωριατης ειναι,,αλλα το ψιλοτακουνο του δινει αλλο αερα
και με το κυδωνι στον πατο;Τετοιες μαλακιες κανει,εδω επρεπε να ειναι με την γοβα
Ναι καλα ειναιΛιλα σου σηκωνεται ποτε?Επισης για τα ανεκδοτακια δε μου ειπες
θα του τα εβαλε κανενας ειδικευομενος νεος γιατρος σε δημοσιο νοσοκομειοΡε συ τυπε λιλακο, τα βυζακια σου μια μεγαλωνουνε και μια μικραινουνε.... στο ΙΚΑ Καλλιθεας τα εβαλες?
ΚαταπληκτικηΛιλα πως θα σου φαινοταν μια βραδυα δωρο μ3 αφγανους παρθενους απο τους θαυμαστες σου ?