You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=349049;image[/img[/URL]]
[/quote]
Βρε Λίλα με το συμπάθειο, αλλά τι ικανοποίηση νοιώθεις που ταλαιπωρείς τον κω(ο)λο σου; ... ;D
Ghostrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά, προσπαθώ εδώ και δύο ώρες να βάλω ένα μπουκάλι Johnny στον κώλο μου και δεν μπαίνει με τπτ! Τι κάνω λάθος? Θέλει κόλπο?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αν ήξερες πόσα λεφτά έχει δώσει η amstel για να διασύρεται έτσι η μπύρα της heineken δεν θα έκανες τέτοιες ερωτήσεις.δεν έχει ανάγκη, από χρήμα..το κάνει για την κάβλα του...το κάνει για να βρει ο πάτος του, τον πάτο του μπουκαλιού...
αλλά η ερώτησις, ερώτησις και η απορία, απορία...
είναι όλα υπολογισμένα, θα πας για μπυρίτσα, θα σκεφτείς πρώτα amstel ή heineken, μόλις σκεφτείς την πράσινη θα σου έρθει στο κεφάλι η κωλόσουφρα του λίλα και τσουπ θα πάρεις amstel.
όλα αυτά γίνονται στο υποσυνείδητο και δεν το καταλαβαίνεις
Ρε παιδιά, προσπαθώ εδώ και δύο ώρες να βάλω ένα μπουκάλι Johnny στον κώλο μου και δεν μπαίνει με τπτ! Τι κάνω λάθος? Θέλει κόλπο?
allaxe marka..
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Μην κανετε φτηνα σχολια.
Ο Λιλας ειναι μεγιστη κωλοτρυπίδα.
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 3.067
δοκιμασε κατι σαρκ η ντιουαρς που ειναι και στρογγυλα.Ρε παιδιά, προσπαθώ εδώ και δύο ώρες να βάλω ένα μπουκάλι Johnny στον κώλο μου και δεν μπαίνει με τπτ! Τι κάνω λάθος? Θέλει κόλπο?
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ε ρε γλεντια ο λιλας !!!
πισωγλεντια!!!