Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 739K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

sixamenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
index.php

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μια παράκληση φίλο/φιλη Λιλας, Οταν ανεβαζει φωτογραφίες να βαζει και τιτλο απο κατω τι χωνει εις την πατουρα του. Παιζετε στο στοιχημα και θελουμε να είμαστε ενήμεροι!!!!!!!!!!!!!!!
σωστος!! Τα λεφτα μας παιζουμε :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αστα να πανε,την αλλη φορα του επεσαν τα νεφρα απο την κολοτρυπιδα

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• vlcsnap-2011-04-23-17h04m27s61.jpg
    vlcsnap-2011-04-23-17h04m27s61.jpg
    110 KB · Εμφανίσεις: 38

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66

καλα δεν φοβασε μην εχεις κανενα ατυχημα και σου κοψει κανενα κολαντερο και τη θα κανεις μετα,εχει ενα σορο καταληλα παιχνιδια για τετοια γουστα

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Poustis 2.jpg
    Poustis 2.jpg
    352,8 KB · Εμφανίσεις: 37

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
εισαι ριψοκυνδηνος πουστης.... :2funny: :2funny:
αυτο εχω καταλαβει με την παρτη σου.....

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
καλα δεν φοβασε μην εχεις κανενα ατυχημα και σου κοψει κανενα κολαντερο και τη θα κανεις μετα,εχει ενα σορο καταληλα παιχνιδια για τετοια γουστα

έχει εντερικό stop τύπε...τι νόμιζες? κάτι σαν τερματικός διακόπτης του κώλου!  :grin: :dancing:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
έχει εντερικό stop τύπε...τι νόμιζες? κάτι σαν τερματικός διακόπτης του κώλου!  :grin: :dancing:
αααα,δουλευει εκ του ασφαλους με το μπυρονι στον πατο του.......ε..?
εχει στοπακι
κριμα γιατι ενας μυθος για εναν γενναιο πουστη καταριφθηκε.....

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Συνημμένα

• A 4.jpg
    A 4.jpg
    79,7 KB · Εμφανίσεις: 27

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αααα,δουλευει εκ του ασφαλους με το μπυρονι στον πατο του.......ε..?
εχει στοπακι
κριμα γιατι ενας μυθος για εναν γενναιο πουστη καταριφθηκε.....

Εδώ άλλες/οι που δεν πρόβλεψαν για κανα στοπάκι, και το δικίμασαν, τρέχαν στις Πρώτες Βοήθειες για να βγάλουν τα μπυρόνια από μέσα...ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε...γιατί δεν παίρναν παράδειγμα απ'τη Λίλη ακόμα απορώ!  :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Συνημμένα

• A21.jpg
    A21.jpg
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 59

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ άλλες/οι που δεν πρόβλεψαν για κανα στοπάκι, και το δικίμασαν, τρέχαν στις Πρώτες Βοήθειες για να βγάλουν τα μπυρόνια από μέσα...ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε...γιατί δεν παίρναν παράδειγμα απ'τη Λίλη ακόμα απορώ!  :2funny:
ομολογω δεν ξερω κανενα περιστατικο με την λιλη......μπορεις να με βοηθησεις τυπε μου γιατι με την κυρια τυχαινε να ειμαστε μαζι και στο σχολειο και ενδιαφερομαι διπλα :helpplea: :helpplea:

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ομολογω δεν ξερω κανενα περιστατικο με την λιλη......μπορεις να με βοηθησεις τυπε μου γιατι με την κυρια τυχαινε να ειμαστε μαζι και στο σχολειο και ενδιαφερομαι διπλα :helpplea: :helpplea:

με τη Λίλη εννοείς ήσουν στο σχολείο μαζί? έτσι ήταν από τότε?  :2funny: :2funny:
εγώ απλά εννοούσα για το τι είχε ακουστεί για τη Βίσση και για το Ρέμο (νομίζω) που είχαν εμφανιστεί στα επείγοντα με 'καρφωμένα' μπυρόνια πριν κάποια χρόνια... :grin:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
με τη Λίλη εννοείς ήσουν στο σχολείο μαζί? έτσι ήταν από τότε?  :2funny: :2funny:
εγώ απλά εννοούσα για το τι είχε ακουστεί για τη Βίσση και για το Ρέμο (νομίζω) που είχαν εμφανιστεί στα επείγοντα με 'καρφωμένα' μπυρόνια πριν κάποια χρόνια... :grin:
ναι φιλε....για βισση ειχα ακουσει και εγω,παλια ιστορια,για ρεμο τωρα ακουσα οτι το παλικαρι πηγε για ανορθωση πρωκτου γιατι τον εχει ξεκολιασει ο βερτης

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ναι φιλε....για βισση ειχα ακουσει και εγω,παλια ιστορια,για ρεμο τωρα ακουσα οτι το παλικαρι πηγε για ανορθωση πρωκτου γιατι τον εχει ξεκολιασει ο βερτης

Σωστός τύπε...για ανόρθωση είχε ακουστεί...αλλά δεν ήξερα ότι ο Βέρτης ήταν ο γαμιάς του!  :2funny:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Σωστός τύπε...για ανόρθωση είχε ακουστεί...αλλά δεν ήξερα ότι ο Βέρτης ήταν ο γαμιάς του!  :2funny:
ο βερτης τον δινει μονο απο οτι ακουγετε,και μια που ειναι και φιλαρακια με τον ρεμο του του τον ακουμπησε τελειος φιλικα
ναι η λιλη απο το δημοτικο φιλε ειτανε κανονικη γυναικα,ξεχωριζε απο ολα τα κοριτσακια και δεν εκανε παρεα με καμια,,,συνεχεια ειτανε με ενα τετραδιο στα διαληματα και τραγουδουσε στιχους της δημου....ετσι την εβρισκε απο το να παιζει λαστιχο η καμια αλλη μαλακια με τις αλλες

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom