You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σωστος!! Τα λεφτα μας παιζουμεΜια παράκληση φίλο/φιλη Λιλας, Οταν ανεβαζει φωτογραφίες να βαζει και τιτλο απο κατω τι χωνει εις την πατουρα του. Παιζετε στο στοιχημα και θελουμε να είμαστε ενήμεροι!!!!!!!!!!!!!!!
John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Λιλάρα γαμάς και καμμιά φορά?
Δε νομίζω...Με όλα αυτά που έχει χώσει στο κώλο του παθητικός είναι ο λιλας 100%. Έχει γίνει η σούφρα του τρύπα του όζοντος...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αστα να πανε,την αλλη φορα του επεσαν τα νεφρα απο την κολοτρυπιδα
Hamilcar
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλα δεν φοβασε μην εχεις κανενα ατυχημα και σου κοψει κανενα κολαντερο και τη θα κανεις μετα,εχει ενα σορο καταληλα παιχνιδια για τετοια γουστα
έχει εντερικό stop τύπε...τι νόμιζες? κάτι σαν τερματικός διακόπτης του κώλου!
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αααα,δουλευει εκ του ασφαλους με το μπυρονι στον πατο του.......ε..?έχει εντερικό stop τύπε...τι νόμιζες? κάτι σαν τερματικός διακόπτης του κώλου!
εχει στοπακι
κριμα γιατι ενας μυθος για εναν γενναιο πουστη καταριφθηκε.....
Hamilcar
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αααα,δουλευει εκ του ασφαλους με το μπυρονι στον πατο του.......ε..?
εχει στοπακι
κριμα γιατι ενας μυθος για εναν γενναιο πουστη καταριφθηκε.....
Εδώ άλλες/οι που δεν πρόβλεψαν για κανα στοπάκι, και το δικίμασαν, τρέχαν στις Πρώτες Βοήθειες για να βγάλουν τα μπυρόνια από μέσα...ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε...γιατί δεν παίρναν παράδειγμα απ'τη Λίλη ακόμα απορώ!
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ομολογω δεν ξερω κανενα περιστατικο με την λιλη......μπορεις να με βοηθησεις τυπε μου γιατι με την κυρια τυχαινε να ειμαστε μαζι και στο σχολειο και ενδιαφερομαι διπλαΕδώ άλλες/οι που δεν πρόβλεψαν για κανα στοπάκι, και το δικίμασαν, τρέχαν στις Πρώτες Βοήθειες για να βγάλουν τα μπυρόνια από μέσα...ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε...γιατί δεν παίρναν παράδειγμα απ'τη Λίλη ακόμα απορώ!
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αβαντ γκαρντ ποζες...
Hamilcar
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ομολογω δεν ξερω κανενα περιστατικο με την λιλη......μπορεις να με βοηθησεις τυπε μου γιατι με την κυρια τυχαινε να ειμαστε μαζι και στο σχολειο και ενδιαφερομαι διπλα
με τη Λίλη εννοείς ήσουν στο σχολείο μαζί? έτσι ήταν από τότε?
εγώ απλά εννοούσα για το τι είχε ακουστεί για τη Βίσση και για το Ρέμο (νομίζω) που είχαν εμφανιστεί στα επείγοντα με 'καρφωμένα' μπυρόνια πριν κάποια χρόνια...
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ναι φιλε....για βισση ειχα ακουσει και εγω,παλια ιστορια,για ρεμο τωρα ακουσα οτι το παλικαρι πηγε για ανορθωση πρωκτου γιατι τον εχει ξεκολιασει ο βερτηςμε τη Λίλη εννοείς ήσουν στο σχολείο μαζί? έτσι ήταν από τότε?
εγώ απλά εννοούσα για το τι είχε ακουστεί για τη Βίσση και για το Ρέμο (νομίζω) που είχαν εμφανιστεί στα επείγοντα με 'καρφωμένα' μπυρόνια πριν κάποια χρόνια...
Hamilcar
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι φιλε....για βισση ειχα ακουσει και εγω,παλια ιστορια,για ρεμο τωρα ακουσα οτι το παλικαρι πηγε για ανορθωση πρωκτου γιατι τον εχει ξεκολιασει ο βερτης
Σωστός τύπε...για ανόρθωση είχε ακουστεί...αλλά δεν ήξερα ότι ο Βέρτης ήταν ο γαμιάς του!
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ο βερτης τον δινει μονο απο οτι ακουγετε,και μια που ειναι και φιλαρακια με τον ρεμο του του τον ακουμπησε τελειος φιλικαΣωστός τύπε...για ανόρθωση είχε ακουστεί...αλλά δεν ήξερα ότι ο Βέρτης ήταν ο γαμιάς του!
ναι η λιλη απο το δημοτικο φιλε ειτανε κανονικη γυναικα,ξεχωριζε απο ολα τα κοριτσακια και δεν εκανε παρεα με καμια,,,συνεχεια ειτανε με ενα τετραδιο στα διαληματα και τραγουδουσε στιχους της δημου....ετσι την εβρισκε απο το να παιζει λαστιχο η καμια αλλη μαλακια με τις αλλες