Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 739K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ναι ρε, απλώς έτρωγα μπροστά στον υπολογιστή και είδα την πιο πάνω φώτο που μας φωτογραφίζει με την κωλάρα του ορθάνοιχτη και μου 'κοψε την όρεξη το μαλακισμένο... :headbang: :headbang: :headbang:
Φροντίζει για την σιλουέτα μας!!!!
:2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
ναι ρε, απλώς έτρωγα μπροστά στον υπολογιστή και είδα την πιο πάνω φώτο που μας φωτογραφίζει με την κωλάρα του ορθάνοιχτη και μου 'κοψε την όρεξη το μαλακισμένο... :headbang: :headbang: :headbang:
Αν δεν σου αρεσε ο κωλος μου μαλακα δεν θα τον κοιταγες.Και ολοι οι υπολοιποι που το παιζετε δηθεν τον ληγουρευεστε.Αλλοιως δεν θα μπαινατε και θα ξαναμπαινατε.

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
αρχισε το χοσε κουερβο  :cheesy:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν δεν σου αρεσε ο κωλος μου μαλακα δεν θα τον κοιταγες.Και ολοι οι υπολοιποι που το παιζετε δηθεν τον ληγουρευεστε.Αλλοιως δεν θα μπαινατε και θα ξαναμπαινατε.

ναι...βέβαια...μας τσάκωσες τώρα... :grin:

τέτοια κωλάρα που έχεις, είναι να μην την λιγουρεύεται κανείς...? :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε Λίλα!γιατί μανάρι μου έσβησες όλες τις φωτογραφίες σου???
μας άφησες όλους με την ψωλή στο χέρι λέμε... :grin: :grin: :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΛΑΣ ΠΑΙΔΕΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ   

και γιατί δηλαδή ο Λίλας να μην είναι ο nena εκείνου του σάιτ? :think:

Λίλα, οφείλεις να απαντήσεις σε αυτήν τη σοβαρότατη κατηγορία που απειλεί να σε γκρεμίσει από τις ψωλές ψυχές μας...

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!! ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΕΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΝΑ  ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ Ο ΕΛΕΗΝΟΣ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΛΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!!!!! ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ    
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!! ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΕΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΝΑ  ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ Ο ΕΛΕΗΝΟΣ
Πιπέρι στο καβλί σας κιορατάδες!!!  :blahblah1:
Ε και? Είχε άλλο νικ τι πειράζει, που είναι το κακό!
Λίλα μην πτοείσαι πάρε στάση πρυμηδόν και εξφενδόνισε μπουκάλες στους εχθρούς!!
Δείτε φίλους που εχει ρεεεεεεέ!!!!  :fuck1:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πιπέρι στο καβλί σας κιορατάδες!!!  :blahblah1:
Ε και? Είχε άλλο νικ τι πειράζει, που είναι το κακό!
Λίλα μην πτοείσαι πάρε στάση πρυμηδόν και εξφενδόνισε μπουκάλες στους εχθρούς!!
Δείτε φίλους που εχει ρεεεεεεέ!!!!  :fuck1:
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΔΩ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
τοσο καιρο εβλεπα το thread και δεν μπηκα στον κοπο να το δω γιατι πιστευα πως θα ηταν καμια μαλακια. σημερα πραγματικα εμεινα μαλακας απο την ωρα που διαβαζω αυτο το thread.  μερικοι εχετε μεινει στο δημοτικο οπου το παιζετε εξυπνοι κανοντας πλακα με τον "τελευταιο" της ταξης. μετα μεγαλωνεις και αναλογιζεσαι τις μαλακιες που εκανες μικρος και ποσο μεγαλη καφριλια ηταν που καθοσουν και δημιουργουσες την ψευδαισθηση οτι εισαι φιλος με τον ¨τελευταιο" ενω στην πραγματικοτητα καθοσουναι και τον δουλευες, κατι που ειναι οτι πιο ελεεινο.
αντι να καθεστε μερικοι να βριζετε το θυμα-στοχο. καθιστε και αναλογιστειτε τις αιτιες που αυτο το θρεντ ακομα υπαρχει

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τοσο καιρο εβλεπα το thread και δεν μπηκα στον κοπο να το δω γιατι πιστευα πως θα ηταν καμια μαλακια. σημερα πραγματικα εμεινα μαλακας απο την ωρα που διαβαζω αυτο το thread.  μερικοι εχετε μεινει στο δημοτικο οπου το παιζετε εξυπνοι κανοντας πλακα με τον "τελευταιο" της ταξης. μετα μεγαλωνεις και αναλογιζεσαι τις μαλακιες που εκανες μικρος και ποσο μεγαλη καφριλια ηταν που καθοσουν και δημιουργουσες την ψευδαισθηση οτι εισαι φιλος με τον ¨τελευταιο" ενω στην πραγματικοτητα καθοσουναι και τον δουλευες, κατι που ειναι οτι πιο ελεεινο.
αντι να καθεστε μερικοι να βριζετε το θυμα-στοχο. καθιστε και αναλογιστειτε τις αιτιες που αυτο το θρεντ ακομα υπαρχει

1) ο Λίλας είναι ενήλικος

2) είναι φετιχιστής (και όχι καθυστερημένος, όπως ίσως υπονοείς)

3)όλοι νομίζω μόλις πρωτογνωρίσαμε αυτό το θρεντ αρχικά σοκαριστήκαμε, μετά όμως το ρίξαμε στην πλάκα γιατί αυτό θέλει και εκείνος (αν παρακολουθούσες την πορεία του θρεντ θα το καταλάβαινες και ο ίδιος)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
ούτε ανήλικος, ούτε καθυστερημένος είναι, δεν κάνουμε πλάκα με τον τρελό του χωριού, αλλά με τον `άρρωστο' του σαιτ, ο τύπος ότι είναι είναι για πάρτη του, γουστάρει και το κάνει, δεν τον παρακινεί κανείς... 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
εδω γιατι δεν εχει πουτσα?
URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φαντασου να τρως και να τον εχεις μπροστα σου και να πινεις κοκα κολα με το καλαμακι απο τον κωλο του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
πιο πανω μιλησα μεταφορικα. το οτι ειναι ενηλικας το καταλαβα. και επειδη ειναι εννηλικας με τις πραξεις του αφησε με να εχω την δικη μου αποψη για την 2η σου απαντηση. το να βαζει καποιος οτι εχει στο σπιτι του στον κωλο του και να βγαινει απο την ανωνυμια μεσω των φωτο του, νομιζω πως ειναι σοβαρο. εκεινος το εχει καταλαβει δηλαδη οτι τον δουλευετε ψιλο γαζι?? πιστευω πως οχι.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom