apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν πιστευω να υπονοεις οτι ο λιλας ειναι επιδειξιας?βαζει ο τυπος φωτογραφις που βρισκει στο ινετ και το παιζει και ιστορια ο αρρωστος
τυπε δεν πιστευω να υπονοεις οτι ο λιλας ειναι επιδειξιας?βαζει ο τυπος φωτογραφις που βρισκει στο ινετ και το παιζει και ιστορια ο αρρωστος
να κανουμε κατι ολοι μαζι να φυγει ο ξεφτιλισμενοσ απο το φορουμ
καλα να περασεισ φιλε ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΡΕ ΓΑΜΙΩΛΗ "ΛΙΛΑ"Προτεινω να του στειλουμε καμια 10ρια call girls σπιτι του για να τον ξενερωσουν τελειως, ξερεις τι ξενερα τρωνε οι πουστιδες με τα μουνια ?? απιστευτη!!!!!!
για την ωρα λεω να παω για κανενα ποτο , καλο βραδυ Amigos
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΡΕ ΓΑΜΙΩΛΗ "ΛΙΛΑ"
τυπε ο λιλας δεν ειναι απλος επιδειξιας.τυπε δεν πιστευω να υπονοεις οτι ο λιλας ειναι επιδειξιας?
τι ειπε ο ανθρωπας παλι ρετυπε ο λιλας δεν ειναι απλος επιδειξιας.
ειναι κολοτρυπιδοεπιδειξιας.
τυπε εκεινο το εργαλειο που λεγοτανε φοινικας,και εβγαζε τους μεταλλορυχους απο το ορυχειο στην χιλη,σε μια 2ετια ανετα θα μπαινει και στον κωλο του λιλα μεσα,να βαζει και να βγαζει κοσμο.
τυπε και εγω νομιζω οτι ειναι αδικο να φυγει ο λιλας απτο σαιτπαντως εχετε αδικο να λετε τον λιλα οτι το σαιτ ειναι για μπουρδελιαριδες,και πρεπει να φυγει,γιατι ειναι πουστης.
ο λιλας ειναι ο πουστης του σαιτ,και μην ξεχνατε οτι παντου υπαρχει ενας πουστης,σε μπουρδελο-στουντιο-στριπτιτζαδικο-πανεπιστημιο-κυλικειο-βουλη-στρατοπεδα- παντου εχει,πρεπει να υπαρχει και στο σαιτ.
μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
ο πουστης ειναι πλεον θεσμος στην ελλαδα.
τυπε δεν νομιζω να φυγει ο λιλας.τυπε και εγω νομιζω οτι ειναι αδικο να φυγει ο λιλας απτο σαιτ
Θλιβερο υποκειμενο σε εχω πατοκορφα εσενα και τους ομοιους σουΡΕ ΓΑΜΗΜΕ , ΡΕ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΕ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ
[size=50pt]ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ [/size]
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΚΙ ΡΕ ΓΑΜΙΩΛΗ ??? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΡΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟ ΑΧΡΙΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ 12 ΤΟΥ ???
ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΡΕ ????
τυπε λες να τον ψωλιασαν?δεν θα χε πει κατι ο λιλας?τυπε δεν νομιζω να φυγει ο λιλας.
ο λιλας εχει προσφερει στο σαιτ,και αυτο τουλαχιστον το αναγνωριζουθν πολλοι.
για να μην πουμε και ποσοι γαμησαν απο εδω μεσα τον λιλα,και κανουν τους κινεζους.
αν ειχε στομα του λιλα ο κωλος θα ελεγε πολλα.
τυπε τον ψωλιασαν σιγουρα καποια απο εδω μεσα.τυπε λες να τον ψωλιασαν?δεν θα χε πει κατι ο λιλας?
δηλαδη λες ο διαχειριστης να ειναι καποιος απο εδω μεσα τυπε?τυπε τον ψωλιασαν σιγουρα καποια απο εδω μεσα.
αλλα ο λιλας ειναι εχεμυθος απο οτι φαινετε,και δεν μιλαει καθολου.
πανω απο ολα εχεμυθεια.
για να μην σου πω και ποσοι αλλοι απο εδω μεσα,ζηλευουν οταν βλεπουν τις φωτο του λιλα.
ξερεις ποσοι θα κανουν προσπαθειες με μπουκαλακια απο ουζα στο σπιτι,και θα ονειρευοντε τα ολυμπιακα ρεκορ του λιλα.
σιγουρα τυπε.δηλαδη λες ο διαχειριστης να ειναι καποιος απο εδω μεσα τυπε?
στανταρε τον εχεσες,το σκατο σου σιγουρα τον μεθυσε οποτε δεν ξερει τι λεει ρε Λιλα!!μην στραβωνεις ανεβαζε φωτος ειμαστε μαζι σουΘλιβερο υποκειμενο σε εχω πατοκορφα εσενα και τους ομοιους σου
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑNα σβηστει το θρέντ και να φάει μπαν ....
σκασε βρε μαλακα,ξερεις αν ζει η μητερα του ανθρωπου η οχι?αντε δεν ντρεπεσαι λιγακι.τι θεωρεις τον εαυτο σου καλυτερο?
Εγω ειμαι απλως πουστης.