dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αριστοφανακο τραβα και γαμησου γεροντοπουστα ρε πουσταρα πρπει να φυγεισ απο δω εσυ δεν εισαι μπουρδελιαρησ ενασ ανωμαλοσ μαλακασ εισαι ενα σκουπιδιΕσυ ειι ο αντρας ?
αριστοφανακο τραβα και γαμησου γεροντοπουστα ρε πουσταρα πρπει να φυγεισ απο δω εσυ δεν εισαι μπουρδελιαρησ ενασ ανωμαλοσ μαλακασ εισαι ενα σκουπιδιΕσυ ειι ο αντρας ?
βρωμησε βαρβατιλααριστοφανακο τραβα και γαμησου γεροντοπουστα ρε πουσταρα πρπει να φυγεισ απο δω εσυ δεν εισαι μπουρδελιαρησ ενασ ανωμαλοσ μαλακασ εισαι ενα σκουπιδι
εισαι μεγταλοσ μαλακασ ρε αριστοφανη χαχαχαχαχααχχααχ τη πασ να κανεισ ρε αηδιαστικε τυπε μ αυτο ε ? τη θεσ να δειξεισ μωρη ντροπη των αντρων
Συμφωνω θλιβερο κατασκευασμα,εισαι μπουρδελιαρης.Εκει αισθανεσαι αντρας γιατι με το ψωλακι που εχεις ουτε κοτα δεν μπορεις να γαμησεις.Αντε πηγαινε να βρεις καμια φουκαριαρα πεινασμενη να γαμησεις (νομιζεις οτιγαμας)και να αισθανθεις καποιος γιατι στην ελευθερη πιατσα σε φτυνουν ολες.Πηγαινε αντρακλα μαζι με τα υπολοιπα κατακαθια ,εκει ειναι το σπιτι σου θλιβερη υπαρξη.Σιγουρα θα εισαι γραμμενος και στην χρυση αυγη.Και εγω γαμμενο σε εχω.αριστοφανακο τραβα και γαμησου γεροντοπουστα ρε πουσταρα πρπει να φυγεισ απο δω εσυ δεν εισαι μπουρδελιαρησ ενασ ανωμαλοσ μαλακασ εισαι ενα σκουπιδι
Συμφωνω θλιβερο κατασκευασμα,εισαι μπουρδελιαρης.Εκει αισθανεσαι αντρας γιατι με το ψωλακι που εχεις ουτε κοτα δεν μπορεις να γαμησεις.Αντε πηγαινε να βρεις καμια φουκαριαρα πεινασμενη να γαμησεις (νομιζεις οτιγαμας)και να αισθανθεις καποιος γιατι στην ελευθερη πιατσα σε φτυνουν ολες.Πηγαινε αντρακλα μαζι με τα υπολοιπα κατακαθια ,εκει ειναι το σπιτι σου θλιβερη υπαρξη.Σιγουρα θα εισαι γραμμενος και στην χρυση αυγη.Και εγω γαμμενο σε εχω.
Τουμπεκιθυμήσου σε ποιό σάιτ γράφεις
άσε τον κώλο σου να μιλάει για σένα (τα λέει καλύτερα απ' ότι το στόμα σου)
ξαφνικα ο πουτσαρας σταματησε να τον κραζει κ να λεει οτι ειναι φεικ . Η πουστομπατσος ειναι για να ζηταει την φωτο με το χαρτι η παλιοπουστα που ζηελυε... οπως και να εχει , ειχε γελιο το ολο θεμα.
Συμφωνω θλιβερο κατασκευασμα,εισαι μπουρδελιαρης.Εκει αισθανεσαι αντρας γιατι με το ψωλακι που εχεις ουτε κοτα δεν μπορεις να γαμησεις.Αντε πηγαινε να βρεις καμια φουκαριαρα πεινασμενη να γαμησεις (νομιζεις οτιγαμας)και να αισθανθεις καποιος γιατι στην ελευθερη πιατσα σε φτυνουν ολες.Πηγαινε αντρακλα μαζι με τα υπολοιπα κατακαθια ,εκει ειναι το σπιτι σου θλιβερη υπαρξη.Σιγουρα θα εισαι γραμμενος και στην χρυση αυγη.Και εγω γαμμενο σε εχω.
Τι ασχολείσαι ρε, ζηλευει επειδη ολοι πανε στα μπουρδέλα και δεν γαμάνε αυτον....Τι λες ρε γαμωσπιτε για τους μπουρδελιαριδες ρε ?
Δεν φτανει ρε Χοανη που σου δινουν και σημασια με το κραξιμο που σου ριχνουν ? Αλλα μας την "λες" και απο πανω σε εμας τους μπουρδελιαριδες?
ουστ ρε μαλακοβλαμενε αναπηρε, βγαλε πρωτα τον δικο σου κολο και οχι τις φωτος που κατευαζεις απο το Ινετ και το παιζεις "Λιλας" και μετα μιλα ρε χαμενε .
Θα μας την πεις και αποπανω ρε διαλυμενο αναπηρικο αμαξιδιο, για το ΠΙΚΠΑ εισαι ρε και μετα για Δρομακαεικιο ρεεεεεεεεε
Γουσταρουμε ρε και γαμαμε πουτανες ρε εσυ το ζορι τραβας ? αντε τραβα για τον ΚΕΑΔΑ ρε γαμημενε.
Να δω ρε μαλακες μετα απο το βρισιδι που ριχνει για εμας τους μπουρδελιαριδες ποσοι θα κατσουν να κανουν σχολια για το βλαμενομαλακακο
τυποι ο λιλας εχει βαλει το αριστοφανης επειδη ειναι χιουμοριστας και του αρεσουν οι κωμωδιες
Ο καθενας βλαχομπατσε συχναζει εκει που γεννηθηκε,απλως γυρνας στο σπιτι σου.Πως λεμε κατα μανα κατα κυρη ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?Τι λες ρε γαμωσπιτε για τους μπουρδελιαριδες ρε ?
Δεν φτανει ρε Χοανη που σου δινουν και σημασια με το κραξιμο που σου ριχνουν ? Αλλα μας την "λες" και απο πανω σε εμας τους μπουρδελιαριδες?
ουστ ρε μαλακοβλαμενε αναπηρε, βγαλε πρωτα τον δικο σου κολο και οχι τις φωτος που κατευαζεις απο το Ινετ και το παιζεις "Λιλας" και μετα μιλα ρε χαμενε .
Θα μας την πεις και αποπανω ρε διαλυμενο αναπηρικο αμαξιδιο, για το ΠΙΚΠΑ εισαι ρε και μετα για Δρομακαεικιο ρεεεεεεεεε
Γουσταρουμε ρε και γαμαμε πουτανες ρε εσυ το ζορι τραβας ? αντε τραβα για τον ΚΕΑΔΑ ρε γαμημενε.
Να δω ρε μαλακες μετα απο το βρισιδι που ριχνει για εμας τους μπουρδελιαριδες ποσοι θα κατσουν να κανουν σχολια για το βλαμενομαλακακο
λιλα αυτο το μουνακι που θα το βρουμε να το γαμησουμε ?
ρε πουστη λιλα αυτη ειναι πιο ασχημη κι απο σενα αχχαχαχαχαχααχαχ ρε παλιοαδερφαρα μασ εφτιαξεσ το βραδυ
ελα η γιωταρα
αδερφη του ειναι απο τη μου εχει πει ενασ που τουσ ξερη ιδιο μουνη τουσ ξεβρασε τουσ αιμομηκτεσβασικά μοιάζουνε λες να είναι ξαδέρφη του?