Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
να προσέχεις πως κλάνεις γιατί μπορεί να σου βγει καμια συκωταριά από τον κώλο και θα ψάχνεσαιΚαι βεβαια κλανω
να προσέχεις πως κλάνεις γιατί μπορεί να σου βγει καμια συκωταριά από τον κώλο και θα ψάχνεσαιΚαι βεβαια κλανω
Μπορεις να το βαλεις και στο δικο σου μια χαρα χωραει,εξ αλλου φιλος σου ειναι,εσενα γαμαει.αριστοφανη καλημερα θα θελα αν μπορεισ να βαλεισ στον κωλο σου ενα μηχανακι ενοσ φιλου φευγει εξωτερικο και δεν μπορει να βρει γκαραζ αν μπορεισ να εξυπηρετησεισ θα σου ειμασταν υποχρεει πρπει να χωραει ισα ισα ειναι ενα tdm 900
Εσυ παντως ουτε δημοτικο δεν εχεις τελειωσει.Καλο ειναι αλβανε να μην γραφεις στα Ελληνικα γιατι θα μας βγαλεις κανα ματι.Βρε Λιλά πό ότι θυμάμε η Γιώτα δεν σπούδαζε ιατρική, πως ειδικεύτικε στην προκτολογιά;
Περιορισου στον κωλο σου λοιπον.Είναι αλήθεια τα ελληνικά μου ειναι του κώλου, αλλά τι να κάμνω που είμαι αλμπανός
Περιορισου στον κωλο σου λοιπον.
Μελετα την δικια σου πρωτα.Κάνω την διατριβή μου για τις κωλάρες των ελληνίδων, στην Ακαδημία των Τιράνων
Μελετα την δικια σου πρωτα.
Ειπαμε σταματα τα τουβλα,θα μας ανοιξεις κανα κεφαλιΑφού η διατριβή έχει συγκεκριμένο θέμα, πως να γράψω μόνο για τον κώλο μου;;; είναι αντιεπιστιμονικό, άσε που θα δείξω και εγωιστής
Ειπαμε σταματα τα τουβλα,θα μας ανοιξεις κανα κεφαλι
δεν βλεπεις οτι σου κωλοτριβεται σε καθε φωτο που βγαζεις;θελω να τον φορμαρεις.Ειπαμε σταματα τα τουβλα,θα μας ανοιξεις κανα κεφαλι
δεν βλεπεις οτι σου κωλοτριβεται σε καθε φωτο που βγαζεις;θελω να τον φορμαρεις.
ειναι με μπαγκαζιερες;μηπως υπαρχει προβλημα;αριστοφανη καλημερα θα θελα αν μπορεισ να βαλεισ στον κωλο σου ενα μηχανακι ενοσ φιλου φευγει εξωτερικο και δεν μπορει να βρει γκαραζ αν μπορεισ να εξυπηρετησεισ θα σου ειμασταν υποχρεει πρπει να χωραει ισα ισα ειναι ενα tdm 900